- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SXtheOne
csendes tag
Részemről már 19 órája boldog tulaja vagyok a fekete Szélnek, és tegnap este az tűnt fel, hogy igazából a HDD-t hallom benne, nem a ventillátort

Persze nem kell hangos ciripre gondolni, de azért csendben (a dektop gép ment mellette, de az sem hangos) azért hallani lehetett, mikor másolgattam szorgosan. Egyébként egyelőre nagyon faja kis gép, bár a VGA tényleg egy kicsit gyenge pont. Most éppen a Valhalla Classics c. játékban látom, hogy eltűnt a főhős. Minden megy, csak nincs kirajzolva a Herceg. Pedig nagyon tuti, igazán alacsony HW-igényű game, talán másik driver-rel jó lesz..
Egyébként kaptam vagy 5 DVD-t, a különböző nyelvű Win-telepítőkkel. Ez mindenkinél így van? Picit meg is lepődtem ezen a mennyiségen
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- 100 db Lenovo 45W Square Tip 45W töltő - 11 x 5.6mm - Nagyobb tétel rendelhető
- 120db Dell 130W töltő - 7.4 x 5.0mm - Nagyobb tétel rendelhető
- 198x HP 230W töltő - 7.4 x 5.0mm
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest