Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz Vakegérke #7489 üzenetére
Új lap nyitás az a CRTL+T A CTRL+N az új ablakot nyit. Ez esetben pedig a beállításoknál szereplő kezdőlap nyílik meg.
Ha egy linket új lapon szeretnél megnyitni kattints rá a görgővel pl., ha új ablakba akarod akkor ugye jobb klikk és megnyitás új ablakban.- http://pazsitz.hu -
-
Winner_hun
titán
válasz Vakegérke #7492 üzenetére
Esetleg ha görgős egered van, a linken lenyomva a görgőt, új lapon nyitja meg a linket, az nem jó? Bár nem tudom kell-e hozzá kiterjesztés
Tab Mix Plus - Add to Firefox gombra nyomj rá, majd ha feltette, indítsd újra a böngészőt.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz Vakegérke #7502 üzenetére
Látom senki sem vette a fáradtságot, hogy begépelje a keresőbe a következőt: Firefox+open+new+window+current+page .
Rakd fel ezt a kiegeket, és rókázó lehetsz. (A fent nyíló sárga sávban bökj az Engedélyezésre, majd újból kattints erre a linkre, ha elsőre nem települ.)
[ Szerkesztve ]
-
xabolcs
őstag
válasz Vakegérke #16344 üzenetére
ha keszitek* egy kiegeszitot erre a funkciora, akkor hasznalnad azt a kiegeszitot?
ugyanis en sem talalkoztam FF-ben azzal a viselkedessel (marmint, hogy "duplicate
tabwindow") amihez az IE hozzaszoktatott.mert ha igen, akkor szivesen csinalok. viszont foloslegesen nem szeretnek dolgozni.
*= vagy letrehozok egyet, vagy FF4 alatt is mukodove varazsolok egy regi kiegeszitot
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
válasz Vakegérke #16347 üzenetére
kozben utananeztem az igenyednek es arra jutottam, hogy
a support.mozilla-n megkerdeztek ezt es azt irtak, hogy a CloneWindow kiegeszites pont ezt csinalja, DE legyszives kezeld fenntartassal!ugyanis nem az AMO-rol, a mozilla kiegeszitok hivatalos gyujtohelyerol szarmazik, hanem csak ugy az internetrol!
illetve sem a keszitojet, sem az extension-t nem talaltam meg az AMO-n, ami megintcsak nem ad semmifele okot bizalomra.foltettem FF 4.0b10 ala es mukodik ahogy kell.
de azert este megnezem a forrasat, hogy mikozben uj ablakot nyit nem kuldi-e el a szamlaszamomat bankartyastul pinkodostul valami csunya bacsinak.ja igen, ahhoz, hogy mindenfele nem kompatibilis kiegeszitot fel tudj tenni az tuzrokadhoz, jo segitseget jelent az Add-on Compatibility Reporter. (termeszetesen van mas megoldas a verzioellenorzes kihagyasara)
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
válasz Vakegérke #16355 üzenetére
igy mar, hogy tisztaztad az igenyedet a kovetkezoket tudom ajanlani:
- tab mix plus, bar az FF4 betakhoz a fejlesztoi valtozatot ajanlom
- tab utilities - magyar nyelvet nem, de amit igenyelsz, azt ismeritehat ami neked kell az a open links from other/external applications in ... feature.
nezd meg a linkelt kiegeszitok kepgaleriait!
a tmp-nel az elso kepen, felul, a tab utilities-nel pedig a 3-ik kepen latszik az opcio.aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
válasz Vakegérke #16347 üzenetére
kesz!
eleg kezdetleges szegenyke, csak angolul tud (fajl menuben), viszont a CTRL-N-t nagyon szereti.
az app-menu-be pedig nem is rak semmit.a telepitesnel mindenfele figyelmeztetest fog irni a Mozilla, nehogy elriasszon a telepitestol.
elvileg telepites utan ujrainditas nelkul mukodnie kellene, de ne felj ujrainditani a bongeszot, ha nem menne.hasznald egeszseggel!
idovel reszelek rajta, hogy legalabb magyarul tudjon, de egyelore igy marad.
-
netpeti98
addikt
-
a.gabriel
tag
-
-
DS39
nagyúr
válasz Vakegérke #35440 üzenetére
ez frissítési beállítás kérdése, ha automatikus, a standard biztonsági frissítések szó nélkül felmennek, főverzióváltásnál, főleg egy év után el tudom képzelni hogy rákérdez. (de ha nem és ősszel ráfrissít, fel fog tűnni, mert addigra már biztos australis-os lesz a design)
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest