Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
Matthewus
üzenetére
Helló, kösz!
A Chrome változat valóban működik, de pont a lényege vész el, mert a kimenet mindenképpen egy papírméret, és mondjuk nyomtatásnál nem tudja automatikusan felnagyítani lapméretre, tehát ott vagyok ahol voltam. Persze tudok nyomtatni kijelölt területet is, de jó lenne ha az eredeti kivágás is csak annyi lenne, amit kijelöltem.
Az " Evernote Web Clipper"-el ha akartam valamit csinálni, azt írta hogy jelentkezzek be, emiatt nem nagyon akarok regisztrálni.
PDF szerkesztő marad tényleg ha más nem, de egy sima addonnal jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest