Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz Romeo619 #22209 üzenetére
Nekem egy másik program akadt be időnként, újra raktam W7-t és tökéletes azóta, mivel ugyanazt a programot használom, nem az ő hibája volt, csak valami betett neki.
Sőt pár hete problémáztam FF miatt is, hogy nagyobb oldalaknál beakad, nem válaszol pár másodpercre majd újra jó, ez is megoldódott W7 újra rakásával.Hiba kiküszöbölésére próbáltam az ismertebb debug programokat, sőt biztonság kedvéért lefuttattam Avast mellett 2 másik vírus kergetőt, de nem talált sose semmit. Mivel nem telepítek minden hülyeséget, mert 90%-ban setupból kiszedem kellő fájlokat, és úgy futtatom, ezért tényleg nem jöttem rá mi volt a baj.
Neked is ezt javaslom, csak kihagyhatod a több napos hibakeresést, és kapásból újra rakhatod W7-t.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
scope2007
addikt
válasz Romeo619 #22209 üzenetére
na én meg tegnap újrahúztam az OSt...
7.0.1es ff fel is ment... egyelőre csak 5kieg van fent... még egyszer se akadt meg, pedig direkt adtam neki
szépen egyesével próbálgatom hozzáadni az újabb kiegeket... délután próbálgatom majd... remélem lebukik a kis szemet, melyik fagyasztotta szét az ff-et durvánCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs