Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Daywalker
üzenetére
Steelhorse-ékat kérdeztem ugyancsak 30.-át mondtak. Most nézem a Big Bang oldalát, náluk is azt látom, hogy a rendeléseket hétfőn továbbítják, és a következő hétfőre érkezik meg. Tehát ez alapján megkockáztatnám, hogy Proptech és Steelhorse is rajtuk keresztül rendeli
Hétfőn azért még felhívom őket, s meglássuk.Árban mindegyik hasonló (26 ill 27e), sőt, megnéztem a japán alkatrész-rendelő oldalt is (kicsit ijesztő volt, de most már kezdem kiismerni magam rajta), ahhoz képest se nagy az eltérés (10106円, azaz 23080 / vagy exportnál fa nélkül 9624円, 21980 - plusz szállítás, vám, tehát nagy különbség nincs). Utángyártottat sajnos nem találok neten.
s most az on-topic rész után vissza off
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tüzi, én a Szentjánosbogarak sírján se sírtam, (csak majdnem, a végén, amikor a srác visszaemlékezik) sőt, szerintem az egyik legelvesztegetettebb Ghibli-film: a téma kiváló volt, de érzelem alig volt benne, a tragédia ellenére annyira drámaiatlan volt. Ha a visszaemlékezős rész intenzitását még pár jelenetnél elérték volna, és a visszaemlékezés is tovább tartott volna, valószínűleg én se bírtam volna megállni.
Bár lehet a hiba bennem van. Tegnap is egy olyan sorozatot fejeztem be, ahol a végére szinte mindenki nyomorúságos halált halt, a végére hullottak a főszereplők, mint a legyek, az egyetlen túlélő is teljes lelki nyomorult lett, miután minden barátja, társa, szerelme a szeme láttára halt meg; de valahogy már ez se hatott meg. Lehet már túl sok sötét, unhappy-endes drámát néztem végig
vagy csak idegesített sok szereplő töketlenkedése, és nem tudtam azonosulni velük.
Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hétfőn azért még felhívom őket, s meglássuk.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)