Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Kígyó
senior tag
"Párhuzamos közlekedés
36. § (1) Olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom számára két vagy több forgalmi
sáv van (párhuzamos közlekedésre alkalmas úttest) - a (2)-(4) bekezdésben említett eseteket
kivéve - a külső (jobb szélső) forgalmi sávban kell közlekedni. Más forgalmi sávra ráhajtani csak
előzés, balra bekanyarodás, illetőleg megfordulás céljából szabad. Az autóbusz öbölt, az autóbusz
forgalmi sávot, a kapaszkodósávot, a gyorsító- és a lassítósávot, valamint a kerékpársávot a
párhuzamos közlekedés szempontjából figyelmen kívül kell hagyni.
(2) A párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom
számára két forgalmi sáv van, az előzés befejezése után a külső forgalmi sávba vissza kell térni.
Ha 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival,
motorkerékpárral vagy - lakott területen - távolsági, illetőleg gyorsjáratú autóbusszal a vezető több
járművet kíván előzni, megmaradhat a belső forgalmi sávban feltéve, hogy ezzel a mögötte
gyorsabban haladó járművek közlekedését nem akadályozza; ha pedig a forgalom olyan sűrű,
hogy a külső forgalmi sávba visszatérni nem lehet, a belső forgalmi sávban folyamatosan is
haladhat.
(3) A párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom
számára kettőnél több forgalmi sáv van útburkolati jelekkel kijelölve, a (2) bekezdésben foglalt
rendelkezéseket kell értelemszerűen alkalmazni. Az ilyen úttesten azonban a második forgalmi
sávban - a (2) bekezdésben foglalt rendelkezések megtartásával - bármely gépjárművel szabad
közlekedni; a harmadik és további (belső) forgalmi sávokra - a balra bekanyarodás esetét kivéve
- ráhajtani csak személygépkocsival és motorkerékpárral szabad."Forras: http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/tolnamfrk-mbb/uploads/Autopalyaravonatkozoszabalyok.pdf
-
doc
nagyúr
kotelezo jobbra tartas csak lakott teruleten kivul van!
tehat ha lakott teruleten belul a belso savban mesz, az teljesen szabalyos. raadasul logikus is, hiszen ha te majd balra akarsz kanyarodni, akkor nyilvan nem lenne ertelme a harom savon atvagva a kulsobol atmenni a baloldali kanyarodoba -
cochy
tag
Sziasztok,
megint jó régen jártam már erre. Lenne is gyorsba kettő kérdésem:1.) kb 1 éve járok melóba robogóval a Hungárián minden nap. 3 sáv van. Tudom nem szép és ismerem a kresz szabályokat, de a bal oldalra húzódok teljesen és ott megyek majdnem végig. Teszem ezt azért mert ott a legjobb az út (a robinak ugye kicsik a kerekei), nem kanyarodik elém senki (tényleg nem volt majdnem soha gondom ebből), meg amugy is elfér még mellettem jobbról egy egész autó a sávban. Tartom a 70-et többel nagyon nem megy az 50-es. Eddig 3 autós ugatták le a fejem, pontosan nem tudom mit mondtak, mert egyik sem hajtotta le az üveget, csak azt láttam hogy mutogattak. Múlt hét pénteken ugyanez történt, ugyanugy ugatott, meg mutogatott is, a kivétel hogy ez egy villogó rendőrautó volt. Mögöttem kapcsolta fel a szirénát (majd beszartam), elhuzodtam a középső sávba, megállt mellettem és mondta a magáét. Utána elment. A kérdésem annyi lenne, hogy tiltja valami a kreszben hogy én robogóval a belső sávban mennyek? vagy mondjatok már erre valamit. Az nem érdekel ha valakinek nem tetszik, mert eddig még semmi esélye nem volt hogy elcsapnának a belső sávban. vala miatt úgy érzem a szélsőben nem járnék ennyire jól.
2.) barátnőmnek vettünk 3 hete egy ER-5 -öt. Nagyon zsír gép, annyi a baj, hogy picit magas. Kivettünk az ülésből egy keveset, de még mindig az. Tudnátok mondani valamit, hogy hogyan lehetne lentebb engedni? gondoltam rá, hogy lecserélem a gumit egy kisebb magasságúra, a gond csak az hogy 2 hete vettem rá egy 70%-osat.
Köszönöm a segítséget!

-
TayRol
nagyúr
egy juniusi Superbike magazin valakinek?

-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
és ez még durvább lesz, az olló egyre jobban nyilik szét.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Igaz, nem voltam ilyen helyzetben, nem tudhatom hogy van ez.
Lehet butaságokat hordtam össze.Az itteni helyzet azért tényleg más. Bazz szénszünet van iskolákban télen a 21. században. Ne csodálkozzunk, ha szemet szúr egy desmosedici szelepenként egy milláért.
Az élet kemény... -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
többek közt azért nem cseréltem le a közel 14 éves japán ótómat egy szép nagy szinte új dögre, mert tartottam tőle, hogy mit fognak gondolni a környezetemben, munkatársaim etc.. hiába engedhetném meg magamnak. ha csak németországban használnám, nem lenne gond, de mo. sajnos más világ nagyon.
annak a realitása, aki ilyen piszok drága motorral karistol (és tök mindegy milyen időket megy vele), teljesen más, mint a mienk. neki ez teljesen természetes. bárcsak mindenki olyan drága vassal karistolhatna. ő azt és úgy teszi, ahogy szeretné, mindegy, hogy ki mit gondol, ő ki tudta vonni magát abból, amiből én sajnos nem (és még jó ideig nem tehetem), hogy azt és úgy teszi ezen a téren, ahogy ő akarja.
valszeg ha nekem is saját vállalkozásom/cégem lenne, én is másképp állnék dolgokhoz, közelebb ahhoz amit ő csinál, de mezei alkalmazottként sajnos ez nem megy. és még jó ideig nem fog menni.
nem gondolom, hogy ezért feltétlen rongyráz. ha te is évi 50-60millát tisztán csinálnál egy évben, hidd el, nem sokáig gondolkodnál az álom dukidon
max te annyival tapasztaltabb vagy már, hogy tartasz még egy sor4-et mellé. vagy kettőt. 
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Szeretem amikor az emberek mást mondanak, meg mást cselekszenek.
Egy olcsó japán sornéggyel az élete könnyebb lehetne. Egy olasszal várnia kell az alkatrészre, nyáron bezár a gyár, sokszor az az érzésem, hogy bohócot csinálnak az emberből.
Ha egy ilyen drága motort veszel, megveszed az attitűdöt is. Azt ami körüllengi. Biztos vagyok bennne, hogy ő tudja a legjobban, azért tetszik ez neki. Ez a legnagyobb különbség az "olcsó" japán tucat, meg az olasz között. Lehetne rosszabb is, mondjuk a Hungárián nyelezhetné, tény.
De az olcsó sornégyet nem azért nem veszi, mert az nem tetszik neki.
Ráadásul olyan értékrendje volna, mint egy hétköznapi embernek, hiszen jófej? Hát nem
Az amit csinál nem azt tükrözi, amit mond. Csak azért mégse szarral gurigázzon ha megteheti. Ez nekem bőven kimeríti a rongyrázás fogalmát
Irigyelni nem irigylem tőle a dolgot, én vitrinben tárolnám max. Ki nem vinném sehová.
-
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
mekkora felületet? remélem nem csak 5cm-es habszivacsot tettél fel.
én ősszel akarok neki állni, de céget fogok megbízni. meg ablakokat is. a szobákat majd én megcsinálgatom télen. már egész jól megy a csempézés. 
ma délután megyünk varadero nézőbe. egyszer ültem rajta a motorkiállításon, és úgy rémlik, hogy bazi nagy.

-
yodamastah
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Igen epp azt kerdeztem tole hogy oke hogy van ra penze hogy neha elessen vele, de mi van az alkatreszekkel. Mert ha vesz 2 gixxert akkor ha minden nap elesik is van tartalek motor, es meg mindig 10-12 millioval beljebb van
Mondta hogy ez eleg problemas, volt mar hogy 2 honapig vart elcsuszas miatt alkatreszre. Igazabol ez a szivas.De amugy eddig nem ez volt a csucs, hanem egy srac jart ki egy gyari WSBK csapattol rendelt motorral, ami mar 20+ millio ft. Na o se ment rosszul, de jol se
Megkerdeztem hogy miert egy ilyen draga motor kellett, es a valasz az volt hogy megteheti, ilyet szeretett volna es kesz. Vegulis teljesen ertheto, nem tunt rongyrazosnak egyik figura sem.A desmo eseteben meg hat valljuk be ez egy igazi csucs palyagep, legalabb kapott egy olyan vevot aki arra hasznalja amire valo.
-
TayRol
nagyúr
ja, ha valakinek esetleg kellene egy juniusi Superbike magazin, szivesen odaadom csak jojjon el erte. véletlenul kettot kaptam. meg benne van a foliaban.
Tüzi: arrol inkabb ne is beszeljunk.

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
irigykedsz?
én is nyugi 
-
emre
veterán
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Amikor én voltam kint, a célrará jobbosban dobta el. Azt pont láttam én is, nem sokkal előttem történt.
Ezt tényleg meg lehet csinálni egy japán sornéggyel is, és annak nem 16 colos a hátsó gumija sem. Mennek a zsilliárdok. Rongyrázás
-
yodamastah
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Egy srac jarkal ki egy ilyennel a ringre. Nem megy rosszul, de azert gyorsan se
Jo fej amugy parszor dumaltam vele. Leb*sztam hogy kanyarbol kifele nem huzza rendesen a gazt. Mondta hogy nem meri mert nincs benne a kiporgesgatlo es tul eros a motor
Amilyen idoket megy vele azt egy bolti 600as gixxer is tudja, de neki ez tetszett es a penz nem szamit akkor vegulis jo ez is 
-
.mf
veterán
-
Integra
titán
ahh, egy újabb olasz szépség..... akarom

-
runner 125
nagyúr
Jaja, állat.

Biztos lehet, de szerintem ezeket célszerűbb kintről megvenni. Őszintén, lövésem nincs mennyibe kerülhet, de ahogy néztem robbanómotorosak voltak, ez a kategória autóban is 70-80k-tól, ez lehet ennél is több.

Tüzi
Hát ezt nem hiszem el.

Komolyan, ez megkamuzza a fizikát.
Az elején azt hittem, h ez csak egy öböl, s majd kimegy a nyílt vízre, és ott nyomja, de a francokat. Ez nagyon brutál.
Egyszerűen nem értem, h ilyen sebesség mellett, h tud ilyen szűk fordulókat venni. Persze, gyanítom, h spéci a hajtótest meg a kormányzás, de akkor is. Nem is beszélve az erőkről, amik hatnak rájuk.
Nem jutok szóhoz, kész.
-
Körbe bicajoztuk az asszonnyal a Balatont. Pont akkor voltunk füred fölött, amikor ment a felvonulás. Nem volt gyenge! Vagy 20 perces volt a kígyó!
Azokat az arcokat!! De ritka szar érzés volt, hogy nem motoron ültem, hanem egy bringa mellett állva kellett nézni őket!
Még akkor is, ha csak 2 busát láttam össz vissz. Nem is értettem. Tényleg fullon volt a balcsi motorral és még új vmaxból is többet láttam!
Innen volt valaki? -
doc
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
ez Qrva nagy, lehet ilyet kapni a kornyeken? miket lehetne mar allatkodni vele az aruhazparkolokban

ma is tekertunk kicsit a mociba gyori allatkertlatogatas cimen, meg kb. egy szazas es meglesz az ezredik km a vasarlas ota, azert ez igy kevesebb mint 2 het alatt nem rossz, foleg hogy abbol 4 napot itthon sem voltam

-
boogie84
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Nagyon komoly

-
.mf
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Mekkora komoly má'

Van mini Duki GP8 is
---
Roli, Chrobák-féle pályázásnak már fixálódott az időpontja?
-
runner 125
nagyúr
Milyen komoly már?! Táirányítású RC motorok.

Rendesen még kerékre is állnak.

-
zsoltee10
addikt
mi paradicsomot ültettünk egész nap. 2000 tövet. Lesz végre egy 7vége, amikor nem dolgozunk, hanem végre pihenhetünk is? váááá.
-
Integra
titán
késő délelőtti reggeli, vakarózás, kéne menni valamerre, talán nincsen szétázva a mátra és a lángos mindig isteni

-
zsoltee10
addikt
kösz a támogatást fiúk.

Integra: Szerintem marad a gyári gumma egyelőre.
-
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
párommal megbeszéltük a dolgokat, megnéztünk egy csomó videót, és képeket, beszélten varásokkal és panosokkal.
konklúziók: A Pan Európa boldogabbik felének bejárására készült, mi pedig a balkánon lakunk. Megerősítették a panosok is, hogy a hazai utakra nem való. Csatornafedelek, kátyúk, stb. nem fekszenek neki. Ezen kívül az újra most nem szánhatunk pénzt, mert akkor vagy fürdőszoba nem lesz, vagy konyha.
Használtba pedig nem szívesen ugranánk bele, csak ha ismernénk a motort, vagy legalább első tulajos, magyarországi darabot találnánk, ilyen pedig nincs egy darab sem.A Varadero átmegy árkon-bokron, nagy és kényelmes, 3MFt-ért pedig minden létező extrával fel van szerelve, így némi alku után kb. 2MFt-tal kellene kipótolnunk a kawát, míg a Pan esetén bő 3MFt-tal.
Szóval a megoldás egy arany színű full extrás zsír új Varadero lesz.

-
boogie84
veterán
Rizi miért bámulja ennyire Csisztu melleit?

-
boogie84
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Motogp feeling
Épp most kezdődik a 125ccm! Innentől kötelező tv előtt ülni! 
Én inkább hallgatom a Yózsi hangját!

-
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
igen, azért ha megkímélt motorról is lenne szó, azért 50ekm nem kevés. A sajátom patent állapotban van, de ennyi km-rel nem venném meg hosszú távra. Párom is az új motor felé húz, és olyan kell, amire hosszú távra ruházunk be. A garancia is megnyugtató dolog, ez is számít. Meg egyszer már sikerült új motort vennem, a használtban nem tudnék 100%-ig megbízni, csak akkor, ha ismerőstől, ismert motort vennék.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
zsoltee10
üzenetére
szerintem járőröznek tól-ig, akkor szólnak nekik, de ez részletkérdés. Amíg nincs átvizsgálva addig nem lehet mondani egy motorra, hogy rossz, vagy jó, ez biztos. Te rengeteget mész motorral, úgyhogy esetedben indokolt lenne szalonmotor, sajnos azzal is lehetnek bajok, de legalább ott garanciában cserélnek vagy helyrehoznak dolgokat.
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
bammeg

volt hogy az mz-t kipróbáltam így, de csak alapjáraton és kis fordulaton, az is durva volt, de ez nagyon komoly
szomszádkiller, mint nagyfater pannóniamotoros kistraktora 
-
runner 125
nagyúr
Mekkora állat már a sor4 600 dob nélkül?!

mod.
18. másodperctől rendesen F1 érzés
, csak itt nincs korlát, nézőtér, miegyéb, ami visszaverné. Durva. -
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ahol van pénz simán dobálják ki már 60k-nál. nálunk a cégnél 50k-nál cserélik az autókat! zsír újra. kell a biztonság, nem szabad bármi gondnak lennie a kocsival. ilyen a rendőrmotor is, nem szabad hogy leálljon mondjuk egy üldözés alatt, inkább cserélik, mégha jó is még.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
logikusan gondoljuk végig a dolgokat. rendőrmotor. valószínűleg többen is használták. szerintem pont nem úgy, ahogy gondolod. szólnak, hogy menni kell, beröffenti, nyélgáz. nincs babusgatás, melegítés. másik: 45-50ekm után kiselejteznek egy hibátlan motort, amiről köztudott, hogy akár 150ekm elmegy hozzányúlás nélkül?
Integra: köszi, ne fáradj, annyira nem fontos, kb. meg be lehet lőni.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
na ez az, 60e km-t én is kevesellem..
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
zsoltee10
üzenetére
kibicnek semmi sem drága, de azért mert olcsó nem tuti, hogy rossz. El kellene vinni egy diagnosztikára. Olajnyomás, kompresszió, depresszió-analízis. A szelepek állapotától elkezdve a csapágyak állapotáig elég jól körbe lehet lőni, hogy mi van, szétszedés nélkül. Ha rendőrmotor, akkor mentek vele, ami pont nem baj. a belsőégésű motorok kopása 90% ban a hidegindítás és a hidegjárat okozza. nem mínuszokra gondolok. 20 fok is hideg, mert az olaj borzasztó sűrű ilyenkor. Tehát ha jó sok km ert mentek vele egyhuzamban az teljesen más terhelés (kisebb), mint a naponta egy fél órára beindítják, munkahelyre vagy bárhova másra, amikor az olaj fel sem melegszik. Ezért sem mindegy egyébként az olaj viszkozitása, bár manapság valószínű már nem a kenés miatt. Ha nagyon Pan t akarsz, akkor szerintem beszéld meg vele, hogy toljátok el valamelyik neves normális szervizbe, szakemberhez. Ahogy hallottam a Pan nak meg se kottyan ez a futásteljesítmény, bár nem hinném, hogy 60 000 nél lecserélik a rendőrmotorokat.
-
zsoltee10
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
a varát eladták, amikor telefonáltam.

a GS drága.
-
Ferdzsoo
addikt
KTM Supeduke 990 (2008-tól) - van valakinek akármilyennemű tapasztalata a géppel kapcsoaltban?
-
-
zsoltee10
addikt
-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra
üzenetére
a Dreamben mondtak 700k-t a kawára.
Balatonföldváron meg 950k-t. 
az oké, hogy 2,7-re jött ki a kp, de nekem úgy lenne jó, ha max 1,5-2MFt-tal kellene kipótolnom a kawát. hiányozni fog a pénz a házra szánt keretből, vagy a kertészet fejlesztési keretből. nem vagyok csilliárdos, meg kell találni az arany középutat. Jelenleg fogalmam sincs, egy a biztos, a kawának menni kell, beszámítással, és kényelmes, két személyes motor kell.
-
Integra
titán
válasz
zsoltee10
üzenetére
beadta a fézert, és vette a vadonatúj 2010-es cb1300s-t, c-abs, teljesen felszerelve, markoaltfűtés, mra túraplexi, gipro fokozatkijelző, szivargyújtó, komplett krauser doboz rendszer, givi bukócső, középsztenderd, metzeler z8 interact gumik. és asszem kb 2.7-ben állt meg. a motorok amiket linkeltél azok meg 2.6-2.7misik. szóval inkább irány a dreambe és játszd el ugyanezt, jobb motort nem fogsz találni, vadonatúj, 2 év gari, és elpusztíthatatlan. ő már végigjárta az utat, úgyhogy működik és valóban ennyi.

-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra
üzenetére
mármint, hogy mennyit, vagy hogy?
áá, nem tudom. tudom, hogy a legjobb motor az új motor, de új Pan nem játszik, hitelt nem akarok, vagy ha igen, akkor csak azért, hogy a kp megmaradjon, a házra is kell a lé, meg a kertészet fejlesztésére is kellene fordítanom.
Beszéltem a Lehr hondásokkal, ők nyomozták ki a vázszám alapján azt a kevés kis információt a rendőr Panról. Azt mondta a srác, hogy érdemes azon elgondolkodni, hogy eu szinten nálunk a legolcsóbb a Honda, ami azt is jelenti, hogy a használt Pan nem olcsóbb kinnt, mint nálunk (ezen már én is gondolkodtam), tehát, ha a regadóval együtt is annyira olcsón jut hozzá valaki, hogy az itthoniaknál is olcsóbban tudja adni, az sok jót nem jelent a motor előéletére nézve. Ugyanezt mondták a Pan fórumon is...
Szóval bármennyire tetszik, azt hiszem, lemondok a fehér Pan-ról. A bordó is külföldi darab...
-
zsoltee10
addikt
kissé elbizonytalanodtam, Pan fórumon nagyon mondják, hogy hagyjam a fenébe amíg nem késő. nem véletlen, hogy ennyibe kerül, és gyanús az egész sztori. mondjuk mióta tudom, hogy rendőrmotor volt, azóta én se lelkesedem annyira.
ezt is megkérdeztem, egyelőre még nem mondtak konkrétumokat, a hirdetés elég szűk szavú, valószínűleg külföldi a motor, mivel a forgalomba helyezés nem passzol a műszaki érvényességéhez, ergo leinformálni lehetetlen ezt is.
hiába akar venni az ember valamit, ha nincs korrekt lehetősége. még a végén előveszem a téli ötletet, és Varadero lesz belőle. Néztem egy R1200GS-t is, de közel 1M-val drágább, mint egy fiatalabb Vara...
-
Djuree
félisten
válasz
Integra
üzenetére
"ez az ország ilyen"
igaz nem motoros:
most értem haza miskolcról. fel van túrva a fél város (már 2 éve is fel volt, azóta nem jártam arra, meg is lepődtem hogy még mindig így van). megyek autóval, le van zárva a sávom, mondom most merre, megállok, nézelődök, erre 1 perc után jön egy busz mögöttem, és dudál mint az idióta vadbarom. na itt eldurrant a cérna, kiszállok, hogy mi a q*va anyádat dudálsz ennyire? erre szól hogy erre nem lehet most jönni, menjek az útból, nem ér rá (ő akkor miért jöhet erre
). kérdezem hogy tábla, hogy behajtani tilos, vagy hogy merre mehetek tovább (mert kitéve semmi nincs)? azt mondja tábla nincs, leszedték
wtf van? leszedték? kik? a rendőrök.
na itt mondom inkább elmegyek, mert szétszedem az egész buszt olyan ideges lettem.
se tábla, se sehol semmi, útközben több tanácstalan autóst láttam nézelődni az út közepén, egy fiatal párt útba is igazítottam, és mondtam nekik hogy a vadbarom buszosokat kerüljék el.gondoltam hogy ezen már meg sem kell lepődjek, az hogy 2 éve látszólag semmit nem csináltak, az még oké, ez magyaro., de hogy minden lezárva, elterelve és egy tábla nincs kitéve, ez már nonszensz. komolyan ajánlom már egy ideje mindenkinek, hogy meneküljön innen amíg lehet. már egy ideje szégyenlem hogy magyar vagyok, egy vicc ez az ország, nem csoda hogy külföldön röhögnek rajtunk...
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
ez az ország ilyen, én ezen már nem húzom fel magam, gáncsolja mindenki bittit aki nem tud rajta élősködni, szomorú... és rengeteg az irigye is.
szerencsétlen alatt a kawa ráadásul összefosta magát még rajtnál, áááááá, hihetetlen hogy mi van.. bár most kapott megint pár ajánlatot, kíváncsi vagyok mi lesz vele.gyerekkoromban már voltam pár hónapot a manx szigeten és pont akkor volt a tt is.. hááát, ami douglas-ban van ilyenkor az elképesztő.. vissza fogok még menni oda, életre szóló élmény bringásoknak

ja, és adóparadicsom a sziget
-
Integra
titán
John McGuinness wins the 2011 Senior TT and with it his 17th TT Win - 2nd Guy Martin and 3rd Bruce Anstey

-
runner 125
nagyúr
válasz
zsoltee10
üzenetére

Annyi helyen meg lehet már hirdetni motoros cumót is, h ihaj.. Ott a képesmotor, expressz, használtautó, vatera, noh meg a típusspec. fórumok, ahol akár személyesen is ismerik az embert.
Noh mind1, csak arra akartam célozni, h sajnos ezek miatt egy fillérrel nem fog többet érni a gyári gépeknél, persze meg kell hirdetni az általad kigondolt áron, hátha szerencséje lesz az embernek.
Ennyi pízzért én semmiképpen nem vetném el a BMW-ket, s ezt most elfogultság nélkül mondom.

Aktív témák
Hirdetés
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezt nem árt biztos távolról nézni, mert lehet vizesek leszünk kissé

Aztaqrva!!!!

na itt mondom inkább elmegyek, mert szétszedem az egész buszt olyan ideges lettem.