Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra
üzenetére
jah, hát csodálkoztam, azért egy ilyen öblös V2-es vegyesben ennyivel beéri, az nagyon jó. felkészültem lélekben ilyen 6-6,5-re az első tankolásra, de gyanús volt, hogy 350km-nél meg gyulladt ki a tank lámpa. 400km-nél kigyulladt, és kiírta, hogy még mehetek 60km-t. jó nagy a hatótáv, király.

-
alvaro
senior tag
Én is nézegettem az időt, hol borult volt, hol esett, végül nem indultunk neki, nem volt nagyon muszáj. 2-3 hete ez volt az első nap, hogy nem ültem motoron.
Eltekintve attól, hogy kerültem hármat a kertben, mert tesztelni kellett a kuplungot (szar a bowden, amit pótlásnak adtak az elszakadt helyett, bezzeg a végleges még sehol
) -
titko
tag
Gyerekek, ma újra gurultam egy jót.
Már két hete az van, hogy amikor mehetnék szar idő van, amikor jó idő van dolgozom. Ma összeszorítottam a fogam, bár elég cudar időnek nézett ki bentről elindultam. komor felhők, illetve erős szél kísért.
Találkoztam pár motorossal is.
A lényeg, hazaértem, leszálltam a mociról és leszakadt az ég. Hát szerencsém volt. -
doc
nagyúr
nincs meg valakinek a 2007/02-es motorrevu? a VFR cikket szivesen elolvasnam...

-
zsoltee10
addikt
na, megjárattam ma magamat a motoron.

úgy indultam el itthonról, hogy letesztelem, mennyire kényelmes a gép. Nem állok meg addig pihenni, amíg annyira el nem zsibbad a térdem, megfájdul a nyakam, a hátam, és az alsó felem, mint a kawánál szokott, mire megállok pihenni. Ez a kawánál az út minőségétől függően 100-150km közé szokott esni. A Varaderoval haza értem a tervezett karikáról, majdnem 300km-t motoroztam megállás nélkül! Meg vagyok döbbenve, ha nem értem volna haza, még mentem volna simán, csak közben a benzin is kifogyott.
Megvan az első tankolás eredménye is, 5,2l átlagfogyi teljesen vegyes használatban. Ez is elképesztő, a kawa mondjuk kijött volna ilyenkor 4,5l-ből. Alig eszik többet azonos felhasználás mellett...
lényeg a lényeg, hogy nagyon tetszik. 
-
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
na ez nálam az na2 nsx-r esete.. kell és kész
csak annyiban könnyebb a dolgom, hogy felesleges rajta kattognom, mert használtan is horror..
így inkább én is a két kerekű must have felé kacsingatok, majd lesz egy ilyen csörgő zörgő használhatatlan olasz szarom, de azt imádni fogom. persze a japó mindig mellette lesz
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Tökéletes cikk arról a fiziológiáról, hogy az emberek miért vesznek olyan motorokat, ami kurvára nem nekik való

a marketing, a kialakított brand, meg a konformitás seggekké tesznek minket.Egyik kedves barátom próbált ki nemrég egy citromsárga 749 et. kedvenc színem, kedvenc formám ez is, Terblanche-féle...
Mit mond a srác?
Egy üszök. alul valami van, felül gyenge fos, kuplung adagolhatatlan száraz csörgős, a fék jó. Ülni nem lehet rajta.
De nekem tetszik.
-
Szervusztok, reg irtam ide

Most adom el a VFR-t, Londonban nem lehet motorozni, ez nem az a hely. Majd ha visszakoltozom Europaba...
-
Integra
titán
persu, csak neked!!!

klikk
ehh, winkler még mindig hihetetlen jól tud cikket írni, igaz, már a mancs-ban is ezt csinálta
-
Integra
titán
van fzs600 fazerhez did láncszettem, novicsento új, és fékbetétek is.
ha érdekel valakit. -
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Durva.
Gondoltam, h azon nem ipod csati.
..mi lesz itt 10év múlva?! Beszarás.
Feree13
Ez is egy olyan csacsi, amit bármikor elfogadnék. Bitang szép, és rohadt erős.
Irigyellek.
..csak beteg meg ne lássa.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
1198 on telemetria.
-
ALI_G
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
zenelejátszónak
ipod és társai -
-
Ferdzsoo
addikt
Ma mentem egy ilyennel.
Hát ö. Mit mondjak. Mikor ezzel 120-al mentem, olyan mint az enyém 60-nál.

Ez egy hajó. És ennek ellenére hihetetlen milyen kezes volt. 5-be 140-nél 6 ezres fordulaton húztam egy kövérebb gázt, de megijedtem, féltem tőle, egy megveszekedett állat volt alattam, nem mertem elforgatni. Kiszakította volna az aszfaltot komolyan mondom. -
zsoltee10
addikt
köszönöm mindenkinek a kedves szavakat.

hatalmas élmény vezetni. ellátok az autók felett, baromi kényelmes az ülés és az üléspozíció is. kiváló a szélvédelem, a gyári plexi legfelső állásában épp csak a sisakom tetejét éri a szél. Ennél magasabb plexi nem kell, mert akkor már a plexin keresztül látom az utat, az meg nem jó... ha egy picit a plexi mögé bújok, akkor teljes a csend, csak a mechanikus zajokat hallom. ez is újdonság.

az erőforrás meg szenzációs. elemi erővel tol már alacsony fordulaton is. 4000-ig forgattam csak, ekkor 6.-ban 120-al gurul..

-
válasz
runner 125
üzenetére
a cikkben azt írják, hogy a hifihez lehet rajta keresztül forrást kötni.
biztos jó lehet, de én spec. ha elképzelem magam a hayabusámon, valahogy nem illik a képbe
-
zsoltee10
addikt
megvaaaaaan!

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ajj, most mér ölöd meg

nekem új, na. még szivargyújtóm sincs. -
ALI_G
veterán
besza behu, USB kivezetés a BMW K1600GT-n: [link]

-
Mizsala
tag
Sziasztok!
Honda shadow VT600 motoromra keresek bukócsövet(leginkább előre érdekelne, de ha van hátsó az is nagyon jó lenne).
Tud valaki esetleg jó áron? Vagy tudtok valakit ajánlani aki jó áron tud ilyesmit szerezni?
Nézegettem webshopokat illetve vatera/teszvesz, de eddig nem volt szerencsém.
Köszi előre is a válaszokat!Üdv:
Misi -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Fax tudja. Vagy megdöglött benne az olaj, aztán csipegette a blokk. Vagy keveréket tankolt... vagy gázolajat...

-
zsoltee10
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
kizárt, hogy az abs jó legyen, azt ők is tudják, hogy az abs-es motorokon 8-10km/h-ig ég, vagy villog az abs lámpa. 1,8M az maximum korrekt ár egy hibás motorért, aminek a javítási költsége akár több 100eFt is lehet....
olasz motort nem vennék. egy Gs-t senki nem ad el, ha jó. Ha rossz, akkor meg miért vennéd meg?
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
esetleg eldolt vagy volt dolve szallitva elotte? bar akkor nem csak motorfeknel fustologne...
ha megis szimmering, akkor olajcserekor ha vastagabb olajat kapott, akkor ideig-oraig megszuntetheti a fustolgest. talan

he, motorkorboncnokur?
-
Topiccsendőr
addikt
-
boogie84
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem cseréltek semmit. Annyit mondtak a szervizben h ha tényleg 24000 km van benne akk semmi baja nem lehet a motornak. Olajcsere volt rendszeresen...
-
doc
nagyúr
jon haza a Zasszony melobol a robogojaval, beallit, azt mondja 'gyere ki, nezd meg mi tortent'. na mondom mi?
'elestem a motorral' 
kanyarodott ki egy utcabol, es a vizes uton megcsuszott a hatso kerek, szinte allo helyben elesett. kisebb felszini serulesek, zuzodasok, enyhe karcok a robogon, megvolt neki az elso
-
válasz
runner 125
üzenetére
Ezek betegek. Nem tudom, én háromban megrántom a viffernek, és azért ketten nyomunk olyan 330 kilót, de azért megindul rendesen. Nem mondom, hogy néha nem lenne jó még egy 15-20NM, meg egy 30le, de így is meglépi a 240et gps szerint. Nem értem minek többet. Elég egy kátyú, vagy egy horpadás az útban, aztán szevasz van. Komolyan mondom, lassan kezdek egyetérteni az ilyen 110-120 lovas korlátozásokkal.
Nem kellene ilyen gép. Illetve de. Eladnám, és meglenne a beszálló egy NRbe. Azt meg kiraknám egy vitrinbe, és minden nap körbenyáladzanám. -
(#47407) &rew:
Nem tudni. Boogie-val meg egy másik cbr-es arccal gurultunk egyet, aztán feltűnt, hogy eléggé kékes füst gyün' a ciberéből amikor motorfékre engedi. De olyan eléggé észrevehetően 120-140 körül is. Aztán volt para, hogy pusztulat a blokk, de kapott friss olajat, meg benyát, aztán abbahagyta. Azóta se szerencsére.
Nem tudni mi vót' a baja
-
doc
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
igen, a keves, nagyon ritka kiveteltol eltekintve mind olasz
de ok legalabb korrekt arat kernek erte, meg nem szeditenek a 'rendkivul megkimelt, gondos tulaj, evekig garazsban allt' maszlaggal
anno nagyon gondolkodtam rajta hogy toluk veszek motort, de sajna az orszag tulso felen vannak, meg elso motornak inkabb olyat akartam, aminek ismerem a multjat, de a kovetkezore eselyesek
-
doc
nagyúr
válasz
TayRol
üzenetére
a grandemotonak nagyon jo arai vannak, es ahogy hallom a tapasztalatokat, korrektek, nem soznak az emberre szart
illetve van hogy igen, de olyankor vilagosan leirjak hogy ez bizony ilyen, emlekszem mikor a moci adatlapjan az allapotnal az szerepelt szo szerint hogy "fos"
-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
akkor sorry, nem lattam. ez a peldany szvsz egesz jo aron van. csak az abs gond ne lenne.
-
runner 125
nagyúr
válasz
TayRol
üzenetére
Ezt szerintem nem is olyan rég linkeltem használtautóról még Zsoltee-nak.
..a véleményem továbbra is az, h nagyon komoly gép, de irreálisan drágák.
mod.
Jah, dehogy, nem azért mondtam. Csak simán ismerős volt.
Egyébként nem lehet, h csak indításnál villanik fel? Úgy, mint pl. az olajlámpa.
-
TayRol
nagyúr
kar, hogy villog az abs lampa.
-
boogie84
veterán
Para is volt rendesen! Nem tudom mitől lehetett.

Olajat a Lakamotóban csurig töltötték , azóta sem fogyott egy picit sem belőle. Csak akkor látom az olajszintet ha egy picit megdöntöm ellenkező irányba. Persze csak segítséggel, mert az én hab testemmel nem tudnék ellent tartani
-
doc
nagyúr
motoros eredetisegvizsgat mindehol csinalnak ahol autost is, vagy erre kulon helyek vannak?
Veszprem megyeben (Ajka/Papa kornyeke) hova erdemes vinni? -
Integra
titán
újabb "fos" a dukitól...
190le 140kg..
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, a tehén is kb ennyivel megy normális használat mellett.
)

ipod és társai
pedig szívesen oda gurultam volna