Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
ok, de még sem állványom, sem megfelelő kulcsom az ilyenhez
de idővel ez is lesz, gondolkodtam már én is egy hátsó felniben pluszba, csak most ugye idom, karbon deklik, a világ összes pénze sem lenne elég, ez az évem teljes nullázásról szól a lakás miatt, csoda, hogy még marad pici motorozgatni. 
és még egy rohadt krokodil emelőt is kell vennem, ami nem esik szét 50 emelés után.. -
F1DO
senior tag
-
ALI_G
veterán
-
Kígyó
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Ez ilyen. Nekem 3000 volt a posta a gumira. Majd` egy ezres lehetett a benzin a szerelo+vissza 2x. A szerelo hogy leszdte a kerekeket+a elvitte gumishoz, gumis leszedte regit+felrakta ujat, szerelo visszarakta kerekeket az meg 8000. Tehat +12000 osszesen a 63000 forintos gumira. Szerencsere most 3 evig legalabb jo vagyok.
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Motor allvanyra fel, kerekek ki, gumik, felnik kocsiba be. 2000ft-ert igy atszerelik neked elsot hatsot. Sot van ahol olcsobban. MOndjuk speciel en 2 hatso felnit tartok emiatt. Ig ykonnyebb ezeket logisztikazni. Elso gumijaim eleg jol szoktak birni, igy elso felni nem igazan kell.
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
azt nem tudom megoldani időben és térben egyszerre

Zsolti: ez büdöspest, a abszurdisztán fellegvára.
Andris: én készséggel el is hiszem, de ha Rolinak is ennyit mondtak.. ha a Ferivel beszélek és nem ezzel a hölggyel a számitógép előtt, lehet, hogy más választ kapok, vagy azt mondja, hogy ok, legyen kerek 80e szereléssel.. de ilyen válasszal mit kezdjek? nem akarok toromba lenni, igyekszem leszokni erről.
-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
megdobbentesz. sok eve hozzajuk jarok. azt ugyan nem tudom megmondani h mennyi szokott lenni a gumicsere, de tuti h nem ilyen sok. es a kedvezmeny(v torzsbigyo)-kartyamat nem is szoktam magammal hurcimbalni. szerintem valamiert nem voltal szimpatikus

ha tudok vmit segiteni a logisztikaban, szolj. ott lakom egeszen kozel. -
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
és mit csinálok a gumikkal? kocsival megyek 2 kört hogy átvigyem oda aztán meg motorral? logisztikailag nem éri már meg, sem időben.. lenyeled, ez van.
már igy is logisztikail bravúrozom, hogy még ezt is meg fogom csinálni szombaton..
ma tükör vásárlás, este megyek a váltó rudazatért, a hűtő csöért, péntek meló után szerelés, aztán szombat vizóra hitelesités, aztán rohanás gumicserére. nem tudok tovább nyúlni már lassan.Andris: kék hold
-
Integra
titán
-
Integra
titán
6700 ft-os gumiszerelés milyen már?????
nevetséges.. még a németeknél is 20 euróból megvan.de most komolyan, egy autó márkaszervizben netto 5e az óradij!!!
-
DigitXT
félisten
Minden idők leghülyébb motorbalesete
Igazából nem is a baleset a vicces (az ugye
sosem az), hanem az utána lévő körtánc.
-
Integra
titán
bontott balos oem tükör 16ezer...

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ne is mondd

kellett nekem ily krva gsxr-ekre, meg bmw-re ülnöm
de ezt az EBC-t legközelebb esküszöm hogy kipróbálom én is,
annyian dícsérték már... -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ah sooo, ok.
jövő héten megkapom a karbon cuccokat, ha jók és kiderül hogy mégis szar az idomzat (amit azért kétlek), akkor csináltatok vele verseny patentos rendszerű idomot, amibe a világitás is belepasszol. de nem hinném hogy ez kell, jó lesz az, csak még 10 nap.. tracking numberem azért lassan küldhetné ez a derék legény...
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
melyik oldalon? ahol én is vettem az idomot?
nekem egy-két ilyen reszelgetés belefér, 400 dollárért nem várom el a 700ezres idomszettet. de annyira szar se lehet..
olyat hallottam még, hogy hiába abs plasztik, azért ez jobban törik a gyári plasztiknál, ami szintén abs plasztik. na majd kiderül, puding próbája..
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
el. venni is kell masikat.
van azert jo peldam is: amikor a bringam vaza tort el (cannondale vaz, hatso papucs), akkor a bme anyagtudomanyi tanszeken hegesztettek meg. tokeletes lett.
-
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
konkrétan a nyele tört el

-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nekem egyelore nem volt semmi hatranyom a hatdugobol, csak elonyom.
najo, egyszer vizsgan alig ment at, mert nem tudtak eleg finoman behuzni
fekpadi mereshez vegul en ultem fel es egy ujjal huztam nekik a feket. ugy tokeletes volt. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jaja, ebc lehet tud valamit, mert a teszt szerint jo, nalad jo, nalam jo volt

egyelore ugy latszik h a 400-ason meg a ferodo bevalik, bar meg nem kopott be rendesen, egyelore jol hasznalhatonak tunik.mod: az fzr-be is ferodo utan kerult ebc es ott eg es fold volt a kulonbseg az ebc javara.
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Aki még nem volt egy tréningen sem, annak kb. mindegy melyikre megy el, de ez a haladóknak szánt tréning inkább kezdőknek való.
Egyébként 1 nap volt kb. alacsony sebességgel és 1 nap 30+ sebességgel, a kettő között ugye a technika változik (irányba kormányzás vs. ellenkormányzás).
Viszont üléspozíció, mit miért hogyan egy sportmotoron, azt a hornettel nem tudtam volna gyakorolni. Tanultam sikánt, amit szintén fogalmam se volt, hogy pontosan hogy a leghatékonyabb, mit kell tenni, hogy gyorsabban menjünk kanyarban azonos dőlésszögnél...mindezt egy 750-es gixerrel. Számomra ezek sokat hoznak majd a konyhára a pályán. -
törölt tag
ez a temakor kicsit hasonlit az olajvalasztashoz:
1. tul van misztifikalva
2. nagyon sokmindent kell figyelembe venni a valasztashoz.ahogy az olajvalasztasnal sem mindig eleg csak az olajat nezni, kell a motort is. itt leginkabb tarcsa+betet parost erdemes valogatni, mert ugyanaz a betet masik tarcsaval viselkedhet teljesen maskepp. tovabba nem mindegy h a hiperszuper fekbeteted mennyire eszi a tarcsat hosszutavon, mivel te nem tervezel ketevente tarcsat is cserelni gondolom.
sajat tapasztalatok: yzf1000r betetcsere: elsore ferodo hiperszuper betet. 500km utan visszamentem es tetettem bele yamaha gyarit (nemtom ki a gyartoja), na onnan kezdve volt fekhatasom.
fzr1000 (hatdugattyus+femfekcso) EBC zsenialis volt. igaz a fekrendszer miatt ha ket tescos vizeszsomlet teszek be betetnek, akkor is megall.mod:
off
mitpofazokitt, majd a szakik megmongyak
-
Djuree
félisten
ja igen, említette, asszem a superbike-ot mondta. 10 fővel már rossz lett volna. meg is akartam kérdezni tanfolyam előtt, hányan jelentkeztünk, mert ha 5-6 fölött, akkor lemondom, de elfelejtettem
gixer-es gyakorlás lehetett volna több sztem is, esetleg még egy olyan gixert összerakni... -
ALI_G
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
A keresztneve tuti Zoltán, talán újságíró is (vagy volt). Próbált jó fej lenni, de én nem tudom hogy jutott volna idő ennyi gyakorlásra ha 10-en vagyunk. És még így is lehetett volna sokat gyakorolni pl a gixeren.
Ez az a cikk, csak nekem a PDF-re mutatott és azt leszedték! Thx!
-
-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
az a west-es jól néz ki, múltkorában volt kint egy euringen.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Megnéztem a 130e forintos ázsiai idomot. West cbr 1000 RR replika. Teljesen patent, szép matrica, fény, lelakkozva. Felrakást is kérdeztem, azt mondta, néhány csavarlyukat kellet reszelni, de mm eket, semmi szipiszopi, szóval nekem nagyon tetszik. A legkisebb légbeömlő lóf.szt is elküldték neki. Ennyi.
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
nem tudsz bal tükröt az rr-re valamelyik bontós havertól?

minden mást már találtam, tükör kifog rajtam.. -
yodamastah
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
En ugy gondolom hogy a palyamotorozasbol rengeteget(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) at lehet vinni kozutra. A 20-30km/h-s forgolodas a bolyak kozt nem fog megmenteni amikor 150-el benzel egy kanyart. Amikor elkezdtem rendszeres palyazni akkor jottem ra mennyire nem tudok motorozni. Termeszetesen az alacsony sebessegen vegzett gyakorlatokat nem akarom ezzel leminositeni. Azok sem hianyozhatnak egy jo motoros eszkoztarabol. De aki megtanul komoly temponal kanyarodni, fekezni, agresziven ivet modositani, az kozuton sokkal nagyobb esellyel indul a tulelesert. Szoval a versenypalyas gyakorlas nagyon jot tesz, hidd el

-
Integra
titán
válasz
Djuree
üzenetére
nézd, elmentél, kipróbáltad, tanultál, ne nézd az anyagi oldalát, te döntöttél a hungaroringes mellett, hozd ki belőle a legjobbat, építsd be a legtöbbet és a legjobban abból amit tanultál, ne nézz vissza, csak előre

menjen rá a nyarad erre és majd jövőre mész másikra, hogy tovább fejlődj. -
Djuree
félisten
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
jaja, jófej csóka

kemény volt ez a 2. nap, ez már elég pálya oktatás volt (sajna a ringre nem tudtunk felmenni), "gyors" tempóval kanyarok, segglecsúsztatós oldalrakiülős figurával, persze én nem erőltettem a végletekig, csinálja az akinek van egy ramaty pályamotorja amit nem baj ha összeszúz. azért így is sokat javultam, motoroztam egy kicsit mikor hazajöttem, alkalmaztam a tanultakat, gyorsabban, kisebb íveken kanyarodtam, és mindezt magabiztosabban.
a tandemes gixxer fasza volt, nem ültem még sportgépen, fura volt nagyon, nem az én méretemhez szabták, azért ezt teljesen le mertem dönteni, mert ugye nem lehet vele eldőlni, kiültem királyul, az elején nagyon hülyén éreztem magam, de aztán kezdett tetszeni, kéne még vagy 2-3 tanfolyam és talán sajáttal is menne...persze sajáttal sajnos sosem fogok így menni, ha lesz helyem meg pénzem rá, akkor veszek egy pályagépet...
összességében jó volt a tanfolyam, nem teljesen erre számítottam, én csak utcai dolgokat akartam tanulni, de végülis ezek utcára is átvihetők, meg az első nap lassú utcai dolgok voltak inkább. 45k...hát, nem is tudom, hogy megérte-e...ha már egy eséstől megment akkor már bőven...és önbizalmat talán adott a tavalyi csúszásom után, és ez nagyon fontos...
asszem majd beiktatok egy euroringet, ezt a gumit kinyírom, új lesz úgyis, persze csak óvatosan és jó lenne időt mérni, kíváncsi vagyok hány perccel megyek lassabban mint a csúcsidő
-
Integra
titán
kész a füldugóm, marha kiváncsi vagyok.. kár, hogy most nem tudom tesztelni

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Mé' baj az? Így a választás joga megmarad neki, hogy merre szeretne menni

-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
igen, ezért kérdem, mert a legkevésbé sem vagyok biztos, hogy a motor használható e leddel károkozás nélkül. igazából nekem az izzós tökéletes, csak legyen süllyesztve, hogy ne törjem gallyra minden alkalommal

megkérdem ezt majd márkaszervizben, hogy mi is a valóság ennél a motornál. de ismerős hasonkorú blade-je minden gond nélkül megy led-del.
van hűtőcsövem meg váltórudam, este megyek értük, lehet, hogy kapok használt karbondekliket is, bár nem vágom, hogy a deklikért használtan mit szokás fizetni, ha tudod, ne kimélj, mert túlfizetni nem szeretném
bal tükör nincsen
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jaja.
a legolcsobb megoldasu led-es indexekhez kellhet sajat rele. vagy ahogy irod, plusz ellenallas. a dragabbak mar probaljak 'szimulalni' az izzos cucc viselkedeset. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Sajnos a LED nem ugyanazt csinálja, mint egy izzó, ebből lehetnek problémák, attól függően, hogy milyen az index a motoron. Egy terhelő ellenállással meg lehet oldani, hogy üzemeljen a LED, de vannak rendszerek, amik áramot hajtanak át mindkét oldali indexizzókon, hogy amíg az egyik oldal ég, a másik oldal izzói elő legyenek melegítve. Ha egy ilyet LED esre átalakítasz mindig vészvillogózni fogsz indexelés helyett. Lehetséges, hogy ilyen különbségek is vannak ezek között.
-
válasz
Integra
üzenetére
Épp most nézegettem ebayen, egész normális áron van az idomgarnitura, és elég nagy is a választék szín terén.
250-600 $ között mennek színtől és anyagtól függően.
De legalább megnyugodtam, hogy ha perecelek akkor lesz honnan beszerezni a dolgokat.#47012 Djuree
Szerintem még akkor is megérné, amúgy meg free shipping van.
-
válasz
Integra
üzenetére
Jaja.
Még valami ledes index kellene, láttam is fent 1-2 normálisabb darabot, csak kéne hozzá majd relé is mert sok helyen írták hogy ahoz más fajta kell. Csak most hogy megint elbasztam a pénzem nincs rá keret. Megvettem a gumikat, a plexit, meg kellett most egy jobbos kormánycsutka, plusz pont most jött meg a kocsi és motor féléves kötelezője és súlyadója is. -
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
kékholdnál majd
de addíg nem tudok menni amíg nem cserélem ki az alkatrészeket
meg kelleni fog süllyesztett led index (E betűs természetesen) az idomzatba mert ezeket a kiálló gyári szarokat sem akarom átszerelni, mert perecnél letörnek (k.drágák), ezek az tuning vackok meg rondák, de legalább ebben a tekintetben hasznosak. aztán a farokidomnál is másik tartó konzolt akarok, hogy hamar le lehessen venni az egész rendszám, hátsó lámpa együttest, ezen még agyalok, hogy kell.
ha minden jól megy ma este kapok választ havertól, hogy állunk bontott alkatrészekkel.
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de idővel ez is lesz, gondolkodtam már én is egy hátsó felniben pluszba, csak most ugye idom, karbon deklik, a világ összes pénze sem lenne elég, ez az évem teljes nullázásról szól a lakás miatt, csoda, hogy még marad pici motorozgatni. 

es az ezerot egy gumi szerelese szelep es centirozas nelkul. es az akksijarol vettek az aramot is addig.

(bar nem pdf)
A gyári betét duplájába kerül.