Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Kvaterner szégyen
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Daywalker
üzenetére
zene hallgatás necces szerintem is, ebben teljesen egyet értünk, nem figyelsz úgy és az egyensúlyozásod is befolyásolhatja.
ami miatt viszont azt hiszem, hogy a legjobb megoldás: a gps és az utasoddal vagy a motoros haverral való menet közbeni pontos és tiszta kommunikáció.
letekertem jó pár km-t már gps-t használva igy kipróbáltam a fapados variációt, ami úgy néz ki, hogy tanktáskában a gps szivargyújtóra dugva, abba meg a sennheiser agybadugós fülhallgatóm. mivel motorozol, ezért a kijelzőt nem igazán szabad nézned, nem biztonságos, a hangra kell hagyatkoznod elsődlegesen. igen ám, de madzagos az egész és iszonyú macerás. de tényleg. elkezdesz öltözni, felhúzod a csukjád, majd a sisakod, eszedbe jut, hogy a buzi fülest nem dugtad be... akkor vissza az egész. bedugod, csukja, igazgatod a nyakadban a kábelt, sisak, kicsúszik e a füledből közben a fülhallgató vagy sem.. ááááááááá, merő agyrém, aztán ráülsz a motorra, keresed a kábel csatlakozóját és próbálod bedugni a gps-be a tanktáskában.. köszi, ebből másfél év után többet nem kérek, rettenetes, nem ajánlom senkinek, tényleg nem biztonságos dolog.
a másik tapasztalat amit fontosnak tartok, hogy az ilyen agybadugós fülesek másképp "szűrik" a zajt, mint a profi füldugók. jobban tompitanak, kevésbé eresztik át a fontos hangokat, ez valahol érthető is, hiszen kompletten ledugózzák az ember fülét. az intercom nem közvetlen nyomatja a füledbe a hangot, hanem a hangszórókból, ezért a többi zaj ami fontos, szintén be tud közvetlenül a füledbe jutni, mert a profi füldugók üregesek. ezen túl kényelmes, a használati praktikuma elvitathatatlan, tudja az összes bluetooth kommunikációs protokolt, gps-re, mobiltelefonra, sztereo hangátvitelre, illetve visszafelé egyszerűbb tipusokkal is kompatibilis. bár van egy sanda gyanúm, hogy más márkák cuccaival már nem. ezen túl nem lóg kábel sehol a gps felé, nem okoz hirtelen mozdulatot, ami netán balesethez vezetne, mert beleakadsz vagy megzavar vezetés közben. nekem sokszor csúszott szét 220-240 környékén a gps meg a fülhallgató kábel az autópályán, baromi idegesitő és rendkivül baleset veszélyes, mert akarva akaratlanul nekillálsz piszkálni meg "megjavitani" és máris nem az útra figyelsz.. akkor már inkább azt javaslom, hogy a kormányra ha tudjátok rögzitsétek a navit és úgy használjátok hang nélkül, nagyon lelassitva vagy megállva. próbáltam úgy is a navit használni, hogy bedugtam és az övtáskámba tettem, de akkor meg hiányzott a képre pislantás sokszor, mert ugye a navi térkép se tökéletes, főleg nem a hozzá tartozó hangnavigáció, aztán mutat valamit és tök mást mond be... és hányszor előfordul az ilyen..
ha sokat használtok gps-t, vagy utas és beszéd hiányzik, akkor komolyan megfontolandó befektetés lehet. aztán ha kupakot cserélsz, kikapod és berakod az újba.
Aktív témák
Hirdetés
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- E-roller topik
- Sorozatok
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest