Aktív témák
-
válasz
Topiccsendőr #30198 üzenetére
Elvileg a ZümZüm megvette a Wankel minden jogát, teljes licence-t, tehát elvileg csak Mazda motor lehetne benne. Azért nem tiszta nekem ez a gokart téma így hirtelen belegondolva.
-
válasz
Topiccsendőr #30182 üzenetére
Semmi
K.vára kipróbálnám
(Kíváncsi lennék, hogy mazda motor van-e benne, vagy valami német blokk)
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Topiccsendőr #30192 üzenetére
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Daniel Alves #30190 üzenetére
Megborogattad?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Boci_83 #30187 üzenetére
Nincs tipushibája, arra kell figyelni, hogy belpiacos, ezért elhanyagoltak az alkatrészrendelés miatt. A legjobb 400as sport kategóriában. Nekem 250-es volt jóideig.
Endrúval átnyálaztuk az országban fellelhető ZXR FZR CBR ek 90 százalékát mondhatni, 600e alatt csak szutyok van, felette meg nem ér annyit a motor általában. Átmotoroztuk a fél országot. Rengeteget megnéztünk. Dióhéjban. -
Daniel Alves
őstag
válasz
Topiccsendőr #30173 üzenetére
Jaja az enyémre kellene!
Prof01: Ott is próbáltam de semmi!
Boci: sportmotoron kutya. a ZZR topicba sokat tudna neked segíteni
-
Boci_83
őstag
dupla?
-
Boci_83
őstag
400as zizikkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Mit érdemes rajta átnézni? Típushibák? stb...
Valaki vett a csajának ilyet a közelmúltban. Nem emlékszem ki volt az...? -
emre
veterán
válasz
Topiccsendőr #30183 üzenetére
Köszi!
-
emre
veterán
Helló!
Teleszkóp felújítással kapcsolatban tudnátok segíteni?
A Yamaha FZ-men kellene rendbe rakni az első telókat. Vagy kellene olyan aki a felújítással foglalkozik, vagy másik telószárakat kell beszereznem. Gyakorlatilag a telószárakkal kellene valamit kezdeni, mert az új szimeringet kieszi. A krómozást rendbe lehet-e tenni?
Vagy keressek a bontóban másikat hozzá?
Csak az a gáz, hogy 39mm-es becsúszóval nem sokat gyártottak, és egy hasonló korú bontott is épp olyanvacak lehet mint az enyém. Másik mocihoz gyártottak közül meg fingom nincs hogy melyiket lehet belepakolni, anélkül, hogy farigcsálni kelljen bármit is.futómű-tuning.hu őket már kerestem, de nem veszik fel a telefont. Ha más nem lesz elugrok sugo-ékhoz Bajára
Köszi!
-
válasz
Topiccsendőr #30151 üzenetére
'Ugyanitt eladó egy Wankel motoros 50LE és 50NM gokart"
Wankel... lol -
Kasza08
őstag
Ma (ami már tegnap) 22 fok volt.
Még ilyet.
-
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr #30176 üzenetére
-
Prof01
veterán
válasz
Daniel Alves #30171 üzenetére
Itt is lehet legyártatni: Katt
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Daniel Alves #30171 üzenetére
Tiédre kell?
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Topiccsendőr #30166 üzenetére
Pontosan! Megcsinálnák de nem lenne színátmenetes..mondom akkor mi haszna lenne?!
Akkor úgy néz ki marad a Big Bang Kawasaki
-
Erdekes embereket lehet itt Indiaban talalni.. a mellettem levo gepen egy japan csaj epp egy buzi nagy plazmatevet rendel az olasz lakasaba, mikozben nyomkodja a HTC HD2 telefonjat, ami par napja jelent meg, mindez India kozepen, kemeny.
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu #30161 üzenetére
Hát az sem igazságos, de én nem is támogatom az ingyen felsőoktatást.
Hol a fenében voltatok?! A nászutat értem
meg beszéltünk is
pont most akartam írni, hogy páleszt kellett volna rátolni, nekem segített ilyen esetben, ahol szintén nem lehetett csapvizet inni
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Daniel Alves #30156 üzenetére
nem vészes ez az ár. Gyári minőségben nem kapsz olcsóbban. Külföldön jószerivel mindent olcsóbban megúszol, kérdés, hogy a postaköltséggel együtt megéri-e a dolog. Két matricánál nem hinném hogy behozol 5e forintot. Lehet fóliakivágottat venni töredékárért, de, nem ilyen a színe, a színátmeneteket sem tudják megcsinálni, igazi suttyódesign olcsójános lesz a motor tőle.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
bajnokpityu #30160 üzenetére
kellett volna vinned egy palack kerítésszaggatót fertőtlenítőnek,
azt avval kellett volna fogat mosni -
[lAyCsI]
addikt
válasz
cseréld el az MZ-dre
-
feca81
aktív tag
válasz
nem akarok hulyenek tunni,de a hondanak volt rs-e? az nem aprilia?
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok! Ólcsón bőrruhát hol érdemes most venni?
Esetleg még lenne 1 olyan gondom ,hogy a motorra keresek eredti Kawasaki ZX-6RR matricát. Utánajártam itthon 10.500ft darabja és ugye ebből kell 2 darab! Kint külföldön olcsóbban megúsznám? Valaki tudna segíteni? Erről a matricáról lenne szó
-
Integra
titán
-
ALI_G
veterán
Nájsz vid, csak sok az ismétlés. Edwards keményet nyomott
még nem láttam.
Eddig persu volt a legközelebb hozzábár ő nem tudott felkelni eme fekvő helyzetből
volt már: supermoto oktatás, de úgy érzem idénre már csak ez marad, a videók
-
ALI_G
veterán
válasz
A keveset futottat nem értem
-
Topiccsendőr
addikt
-
TayRol
nagyúr
pfff... nem tettek fel ibejre? talan meg ugy is megerne megvenni. 6600 dolcsi, de meg sok ido hatravan.
-
Nippon
őstag
Aki volt már a Safety 1-esen legyen kedves és írja meg, hogy mi a részletes program.
Visszakerestem de érdekelne a 2.nap is, arról nem találtam semmit.
Köszi! -
-
Vtwo
senior tag
-
TayRol
nagyúr
-
.mf
veterán
válasz
Topiccsendőr #30140 üzenetére
Az előzővel kapcsolatban igazad van, korrektor, eltévesztettem. Viszont evvel nem értek egyet: a Word elsősorban azt ellenőrzi, hogy a szó szerepel-e a szótárában, vagy sem. Így egy olyan elgépelést, ahol a hibásan leírt szó is értelmes, jó eséllyel nem jelez; és ilyenekből ám volt jónéhány, főleg a vége felé szaporodtak el (ott már konkrét helyesírási hibák is előfordultak, olyanok, amiket a Word is jelez; úgy tűnik a végére fogyott el a szusz és a figyelem
)
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Topiccsendőr #30136 üzenetére
Amire semmi szükség manapság, mert Wordben ráereszt egy helyesírásellenőrzést és lám, nem lesz benne hiba. Csak egy gombot kellene lenyomni. Nagyon vicces, ha a szűkös időre, meg első számra hivatkozva kérnek elnézést, hogy tele van hibával egy cikk. Pfff.
-
És az előző hozzászólás illetve látvány által ihletve: Szerintem legyünk tudatában és érezzük át annak a 'szelét' hogy a változás korát éljük a motorozást, a motorizációt illetően. Mi még azokban az időkben élünk jelenleg, amikor hozzávetőlegesen az utolsó nemzedékeket látjuk, érezzük, tapasztaljuk a még 'klasszikusnak' mondható technikával készült, robbanómotorral működő motorkerékpár generációkból. Ezután egyre inkább hibridek, majd teljesen elektromosak lesznek a járművek, egyre másra kontroll elektronikákkal szabályozva géptestüket. Még szívhatjuk a benzinfüst sajátos szagát, még érezhetjük a dugattyúk lüktetését, még hallhatjuk a nyitott kipufogók ordításait és még kezeink között érezhetjük ezen gépszolgáknak teljes irányítását..
OMMmmm!
-
Teljesen off téma:
Az vajon mitől lehet hogy nem látok az utakon (Bp-en) KTM RC 8 -asokat?
Drága lenne? Dehát a Ducati is az, azokkal legalább lehet(ett) találkozni... -
-
Gaboman
nagyúr
Lehetséges hogy sikerül mégis csak az első tervem,hogy lesz két motorom.
Az egyik egy Suzuki GSF600N és mellé egy SM.
A Banditról tudna valaki mondani valamit,ez egy 2000 évjáratú motor:
Pontosan róla lenne szó,szerintetek jó áron van,mennyire jó motorok,van nekik szériahibájuk?
Úgy állapodtunk meg hogy adja a motort +600 ezret,szerintetek megéri,vagy többet kérjek. -
.mf
veterán
válasz
Topiccsendőr #30116 üzenetére
Nem úgy lektorálnék, ahhoz messze nincs elég tapasztalatom, sőt; hanem az elgépeléseket, elírásokat javítanám ki. Az első számban még maradt bőven. A lektor a kiadónak volt rokona (lánya?), és ... tudod, hogy mennek az ilyenek
Az első számban azért volt a három saját motor rövid tartóstesztként, mert akkor indult a lap, nem kaptak még elég tesztmotort, de ez biztos változni fog.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #30115 üzenetére
szerintem teljesen egyértelmű, egyszerűen alapvető írási hibái vannak, nem ült bent általános iskolában a magyar órákon és nem tanulta meg.
olvasok naponta én is olyan személyt, aki egész egyszerűen idegbeteg és egyszerű mint a fagolyó, állandóan mindenhova 20 felkiáltójelet rak ki, mert úgy érzi, hogy máskülönben leszarnák és nem foglalkoznának vele. simán fel lehet ismerni valakinek az írásából, hogy milyen. -
TayRol
nagyúr
Ez eleg korrekt letesitmeny lett: Honda új biztonsági központja
mod: a szerviz nagyon tettszik, elfogadnam otthonra.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #30115 üzenetére
Mert egy iggazi idióta címeres pecs
-
Picco
addikt
sornegy ezrest es palyaberletet ide nekem de izibe
ugy latom az elozo nem mukodott
-
[Vazz]
tag
válasz
Topiccsendőr #30114 üzenetére
Ez a mostani Alpen Mastert valóban vicc volt, igencsak be lehettek papírozva mikor összeírták a motorok listáját, de a tavalyi abszolút nem volt gáz. Amúgy szerintem a revüben és a bájkban is vannak kimondottan elbaszott cikkek meg egész jól sikerültek is. Pl nekem az októberi bájkban oncsik kawáscikke kifejezetten tetszett. Legalább nem azt irogatta hogy ha ránézek reggel akkor szép de ha este nézek rá még szebb, meg a szomszédok meg akarnak lincselni a hangja miatt, hanem motorozott vele és úgy ahogy egy sportmotorral kell. De pl a suzuki k9 1000 bemutató volt a bájkban csak annyit tudtam meg 6 oldalon hogy kék meg milyen új.
Meg egy kicsit tényleg sok magazinunk van, revü, bájk, infó, mix (ven-e még?), fastride, wild, auto-motor, igaz ebben egy motor teszt van meg egy pár hír de csak 225ft asszem. -
Picco
addikt
[L:sornegy%20ezrest%20es%20palyaberletet%20ide%20nekem%20de%20izibe]sornegy ezrest es palyaberletet ide nekem de izibe[/L]
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #30114 üzenetére
a következő alpen mastersnál berakják a honda monkey-t is, aztán megírják, hogy használhatatlan, de poénnak jó volt.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #30109 üzenetére
Elolvastam az Alpen Masters valamelyik részét, és az nem volt gázos annyira. Legalábbis nekem. Én megtudtam, hogy a 910 Brutale az a motor, amit leöntenék tüzelőanyaggal, és meggyújtanám. Leírta a cikkíró, hogy bizony gondolkodik gázadásra. Nah én ilyeneket akarok tudni egy motorról, nem pedig azt, hogy mi a véleménye a cikkírónak a kipufogóról meg a faridomról, meghogy egy túramotorhoz képest mennyire nem jó ha túrázol egy kifejezetten nem túramotorral (headshotot annak, aki ezt az összehasonlítást kitalálja). Ezek nem szempontok. Szerintem. De maradjunk annál, hogy sokat kellene fejlődni itt a médiának, de nem fog mert 4 motorosmagazin osztozik kb 40-60ezer vásárlón. Külföldön egy magazin ad el ennyit kéthetente, és ez az alja. Kis pénz, kis foci.
-
Bagoly
senior tag
-
Integra
titán
válasz
Bagoly #30111 üzenetére
azt nem mondtam, hogy azért mert a revü szerintem egy szemét, az sbk jó.
sbk-t se szeretem igazán
az oncsyk zolira gondolsz?
ja, ezek már csak ilyen arckirályok, valszeg ilyenek a menő speedmotorosok a saját szubkultúrájukban. már ha ezt lehet bármilyen kultúrának is nevezni. inkább ciki szvsz. -
Bagoly
senior tag
válasz
Integra #30109 üzenetére
Nekem meg a revü jött be leginkább. Én az SBK-s hülyegyerekektől mentem falnak, de azért néha még így sem bírtam ki, hogy 1-1-et meg ne vegyek. (Az a Dodor nevü hülyegyerek is SBK-s volt, ugye? Meg az a testesebb, nagyképű haverja is? Na azok ketten aztán tényleg a motoros média alját adják)
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #30108 üzenetére
revütől agyhúgykövet lehet kapni, annyira gáz.
érezni a cikkeken, hogy elmentek motorozni, aztán ott szenved és rohadtul semmi kedve megírni a cikket az asztalánál. aztán ez lesz az eredménye. abban se vagyok biztos, ilyen cikkeket olvasva, hogy egyáltalán a motorozás örömet okoz nekik.. -
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Daniel Alves #30103 üzenetére
Véleményem szerint arról cikket írni, hogy -Olasz motorom van, de mindenki kérdezgeti mennyit viszem szervizbe, és különben is a japán motorok is el tudnak romlani, meg sokkal jobban néz ki, meg nekem van igazam akkor is- szánalmas
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
[Vazz] #30098 üzenetére
Megvettem. Érdekes.
A saját motorjukat tesztelgetik, pimpelgetik, ezeket leírják. DE leírják a marhák azt is, hogy beleszakítanak egy féknyeregcsavart a munkahengerbe. Vagy ökösrségeket, pl azt írja, hogy pumpál a főfékhenger fékezésnél-lazák a szegecsek a tárcsánál. Holott mindannyian tudjuk, hogy ez a hullámos tárcsa velejárója. Laza szegecsek vannak a versenymotorokon is, hogy a lehető legkisebb legyen a súrlódás a betét és a tárcsa között. Szóval a srácok ilyen sajátkezű szereléseket hajtanak végre de segghülyék hozzá. Otthoni barkácsolás. Véleményem szerint.
Ami jó benne, az, amikor versenyzőket kérdezgetnek a hátsó fék használatáról. Nah ennek van értelme. Külalak szép, belbecs nem. -
[Vazz]
tag
válasz
TayRol #30100 üzenetére
Pont így vagyok vele én is, a revüt meg a bájkot amúgy is megveszem általában, aztán a havi majdnem 3k-t már sokallom. Az újságosnál belelapoztam, úgy elsőre inkább képregénynek tűnt mint elbeszélő költeménynek, de lehet várok 10 évet aztán ha majd valaki ki akarja dobni a gyűjteményét majd elhozom és egy télen bepótolom.
-
.mf
veterán
válasz
[Vazz] #30098 üzenetére
Én olvastam, mivel az egyik szerkesztő a szomszédom
Korábban írtam már pár sort róla, de mivel más magazinokat nem olvastam/-ok, ezért nincs összehasonlítási alapom.Múltkor fel is ajánlottam, hogy szívesen besegítenék pl. lektorkodással, mondta is, hogy oké, majd megkeresnek, de azóta nem találkoztam vele. Most asszem Horvátországba mentek motorokat tesztelni, mert ott még rendesen motorozható idő van.
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- iPad Air A1475 32GB Wi-fi +Cellular Silver makulátlan
- Eladó PS5 játék Kingdom Come Deliverance 2
- JAYS s-GO THREE bluetooth hangszóró
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- LG 75TR3BF 75 -os érintőképernyő (digital signage) + WP400 tartalom és touch vezérlővel eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest