- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #30109 üzenetére
Elolvastam az Alpen Masters valamelyik részét, és az nem volt gázos annyira. Legalábbis nekem. Én megtudtam, hogy a 910 Brutale az a motor, amit leöntenék tüzelőanyaggal, és meggyújtanám. Leírta a cikkíró, hogy bizony gondolkodik gázadásra. Nah én ilyeneket akarok tudni egy motorról, nem pedig azt, hogy mi a véleménye a cikkírónak a kipufogóról meg a faridomról, meghogy egy túramotorhoz képest mennyire nem jó ha túrázol egy kifejezetten nem túramotorral (headshotot annak, aki ezt az összehasonlítást kitalálja). Ezek nem szempontok. Szerintem. De maradjunk annál, hogy sokat kellene fejlődni itt a médiának, de nem fog mert 4 motorosmagazin osztozik kb 40-60ezer vásárlón. Külföldön egy magazin ad el ennyit kéthetente, és ez az alja. Kis pénz, kis foci.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Apple MacBook
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 27% Számla! HP Transcend 2,8K OLED laptop! Ultra 155H / RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest