Aktív témák
-
Integra
titán
na, mások is azt mondják hogy kerékpár és segédmotorkerékpár gurulhat pirosnál előre...
-
TayRol
nagyúr
gyonyoru ez a gep.
-
Integra
titán
válasz
runner 125 #30882 üzenetére
NA VÉGRE!!!!!!
hogy ezt is megértük, hihetetlen... -
runner 125
nagyúr
-
TayRol
nagyúr
-
.mf
veterán
válasz
Nippon #30863 üzenetére
Kisköbös utcai KTM funbike? Nájsz. Viszont ha 250ccm-es lett volna, nem csak teljesítményben nagyon lekorlátozott 125-ös, akkor még veri-veri nájsz is lehetne. Kár.
A 690R Duke marha jól néz ki, nagyon jól passzol hozzá az a festés.
A BMW viszont nem bejövős, az ára pedig már alapból vicc, az "M-esítés" (márha volt, s nem csak egy kis kipufogó- vagy gyújtástérkép-tuningban és új festésben merült ki) után pedig főleg az lesz... Igaz, ebben semmi meglepő, már évek óta, a sorozatos aszimmetrikus, amorf fejidomok óta tudni lehet, hogy valami elég ütős anyagot szívnak -
Nippon
őstag
-
TayRol
nagyúr
nagyon szep ez a HP2 Sport.
bar a boxer azert szepen kilog oldalra.
-
Integra
titán
-
SzalaiG
addikt
Hát túl vagyok rajta. z ellenségemnek sem kívánom azt amit ma átéltem. Kivették mind három drótot a jobb kezemből. Nem fájt sem a vágás, sem a varrás, de az amikor nagy nehezen kirángatták a csontból a drótot, akkor férfi létemre a könnyeim kijöttek.
Qrv a sz@r volt. Hála Istennek túl vagyok rajta.
Mindenki vigyázzon magára és a másikra is! -
.mf
veterán
válasz
Integra #30825 üzenetére
Motor-felállítás legfőképp technika kérdése, sokkal inkább, mint izmoké/erőnlété. Safety-Hungaryn mi is állítgattuk a ~250kilós idomos, teletankolt CB1000-t; még a kb 165cm magas, teljesen normál, női alkatú lány is simán felállította, nekem is ment a 192cm/60kg paramétereim ellenére
Nálatok nem mutatták, hogyha mondjuk jobbra dőlt, akkor úgy állítsuk fel, hogy előtte kirakjuk a lábtámaszt arra az esetre, ha túl nagy lenne a lendületünk; a másik oldalra dőlésnél pedig erre duplán vigyázzunk?
Jogsiszerzésnél én is kétszer eldőltem motorral, egyszer forgalomból visszajövet csak félig rúgtam ki az oldalsztendert és az visszahajlott, amikor szálltam le róla; előtte pedig rutinpályán dőltem el motorral, motor ráesett lábamra, de annak a lábamnak semmi baja nem lett, még kék-zöld folt sem, pedig nem volt rajtam (motoros) csizma (csak sima acélbetétes) -
TayRol
nagyúr
válasz
[lAyCsI] #30835 üzenetére
szerintem kepes lesz megulni. ugyis megy vele probakort, es ha latom, hogy a motorfek/nyomatek elragadja, akkor nem vesszuk meg. en sem vagyok jo motoros, de nalam nem rosszabb a zasszony sem.
csak rutintalanabb, de hamar tanul.
170 centi, hatvanvalahany kilo, krav-magara jar, jolesz neki az sv.
-
Integra
titán
válasz
TayRol #30830 üzenetére
na ezt én nem tudtam megcsinálni, én eldőltem a fézerrel a benzinkútnál, úgy vették le persuék rólam a motort
persu picit hajlított izomból a váltókaromon, aztán mentünk is tovább. persze én meg sík idegen..
de legalább a sidi csizma jól vizsgázott, 220kg és meg se kottyant a lábfejemnek. -
TayRol
nagyúr
-
válasz
TayRol #30816 üzenetére
Az SV S-ek viszont komolyan hasalos motorok. Nekem epp ezert bejonnek, de nem biztos, hogy az asszonynak idealis -- mar csak azert sem, mert magas kormannyal sokkal konnyebb megtartani / felallitani a motort. Ismerek SV-s lanyokat, az egyik meg szelesitett krosszkormanyt is rakott a naked SV-re, mert sokkal biztosabban uralja a gepet.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #30813 üzenetére
hat egy bo szazassal dragabb legalabb, mint a gs 500, de valahogy jobban bizom az sv-ben (nemazert, mert a gs szutyok), csak hosszabb tavra szerintem jobb megoldas lesz es megeri a penzt.
konkret gep meg nincs, majd jovo ev elejen nekifeszulok, de elkezdtem korulnezni es pl. ez tettszik.
asszonyt pedig tartom annyira komolynak, hogy esszel fog menni. a nyomatekot meg majd megszokja, de a v2 felepites miatt tettszik neki, hogy keskeny a gep. remelem valamit sikerul szerezni.
szoval ha valaki hall 7-800e kornyeken elado csupasz sv 650-rol, szoljon. -
TayRol
nagyúr
nagyon ugy nez ki, megiscsak lehet, hogy sv lesz asszonynak.
kicsit meg teszunk hozza a penzhez.
-
SzalaiG
addikt
Köszi! Úgy 9 fele gondoljatok rám!
-
TayRol
nagyúr
válasz
DocHoliday #30803 üzenetére
huhh, nincs gps-em es en nem is vagyok jartas bennuk, de hatha valaki tud segiteni.
-
DocHoliday
csendes tag
Sziasztok motorosok!
Remélem tud valaki segíteni! A legutóbbi akció ideje alatt vettem egy Scala Rider headset-et a Shox-ban. Volna mellé egy ASUS PDA-m, amin egy IGO8 fut. Remekül működik, össze is tudom párosítani a headsettel, minden hang átjön. Kivéve az IGO hangjait.Sem a gombok hangjai, sem Mohabá, semmi. Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék!
Aktív témák
Hirdetés
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest