- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Tápos a derekad.

..tény, h más az üléspozíció, de szerintem szokható, és utána élvezhető.
Az ER6N a sor2 miatt nekem nagyon "túrás", s a hangja sem tetszik, illetve az egy naked bike, nekem mindenképpen fejidomos kell, e mellől nem tágítok. Nyilván van az S változata, de az meg már Fazer-re hajaz, és nagyon túrás.
Köszi az irományt!
bajnokpityu
Még idén el szeretném sütni a Nexus-t, és amint elmegy szeretnék venni is, de igazság szerint nem sürgős egyik sem, ahogy elmegy a Nexus, úgy tudok lépni.
Köszi, jó fej vagy, ha úgy alakul még egyeztetünk ezzel kapcs.

-
Daywalker
addikt
A 01 R1-gyel nem mentem ugyan, de a 99-es ZX9R nem sokban marad el tőle (100ccm és 7 lóerő és gondolom néhány Nm). Nem lehet vele olyan könnyen elrajtolni, mert egyszerűen lehagy
Meg sem próbáltam indulásnál hirtelen rádobni a kuplungot, mert tuti kerékre állna. Mocskosul kell kapaszkodni és támasztani lábbal is. Inkább lightosabban indulok és szépen húzom rá, nem hirtelen csuklóból. Egyébként minden tartományban jól motorozható, városban 3-6 ezres fordulat között használom, de tény, hogy 6 felett van igazából elemében.
A leforgatás pedig tényleg beteg: üvölt-tombol-süvít és minden egyéb, amit el lehet képzelni, pedig nem forog addig, míg a 600-asok (12e vs. 14e rpm). Tény, hogy nagyobb sebességnél nem olyan nagyon könnyű betenni a kanyarba, de szerintem ez az én hibám is, jobban rá kéne borítani.
Egy mostani ezrestől tuti lefosnám a bokám, nem kéne. Ráadásul az injektorosok érezhetően gyorsabban pörögnek fel és sokkal haragosabbak, mint a karbisok. A tapasztaltabbak is azt mondják, hogy tök felesleges egy 180-200 lovas ezres.Amit Integra mond, abban sok az igazság. Viszont senkit se tévesszen meg a "magától kanyarodik", mert ez az, ami miatt könnyen elbízzák magukat a kezdők és borulnak orrba-szájba.
-
Integra
titán
azért egy mai modern ezres játékszer, magától kanyarodik. össze sem lehet hasonlítani egy 2001-es meg egy 2007-es modellt se már. én biztos ugyan azért az árért hamarabb vennék fiatalabb 600as gépet, mint egy nagyobb öreget. óriásit fejlődött a technika minden téren.
az meg, hogy bekapta a derekad etc, ez kondi kérdés is. én 180cm vagyok és kutya bajom a még kisebb rr-en. -
alvaro
senior tag
Mond neked valamit az a szókapcsolat, hogy peak oil?
Most van.
Készülök egy más világra, vagy átmeneti időszakra, közben meg egy kicsit "zöldködök" is...
Más kérdés, hogy vannak dolgok, amikre így nem lehet készülni, de a szemlélet a fontos.
Eredetileg ezért is kezdtem motorral járni, és nem autót vettem.
Persze a motort élvezem, és hamarosan valószínűleg lesz kocsi is, egy darabig biztos, csak viszonylag ritka használatban, amikor indokolt. -
Integra
titán
ez kb ugyanaz, hogy vegyünk calgont a mosógéphez, mikor már minden minőségi, valamit is érő mosópor tartalmaz vízkő oldó adalékot. sebaj, veszik mint a cukrot, a calgon meg hülyére keresi magát. igazából én is ezt csinálnám, ha egyszer nagy biznisz, a saját pénzem ellensége nem vagyok

-
Daywalker
addikt
Nem sértesz meg, mert elhiszem, h a hideg miatt van benne plusz adalék. Azt viszont kétlem, hogy télen olyan plusz adalékokat is adnának hozzá, ami korlátozza, hogy a hosszú állás miatt (tehát nem a hideg miatt) ne csapódjon ki belőle az adalék -- ennyi erővel akkor nyáron is adhatnának hozzá ilyet. De mint mondom, mindenki azt csinál, amit akar. Az a baj, hogy a benzinkúton annyi mindent mondanak (a pénztárosok nem értenek hozzá, a kutasok pedig...pff), hogy azt sem hiszem el amit kérdeznek.
-
Daywalker
addikt
Pedig ajánlott, fűnyírókba is ajánlják és minden olyan motorhoz, ami szezonálisan van használva. Normális márkát kell venni. Egyébként az üzemanyagban vannak olyan anyagok és adalékok, amik a hosszú állás során kicsapódnak, ezért kell bele. Állítólag a karburátornak és a gumialkatrészeknek is jót tesz.
-
-
Djuree
félisten
valóban drága a gyári alkatrész
munkatársamnak az fjr1300-asára 200k volt csak a hátsó doboz, gyári yamaha, amúgy meg azt is a givi gyártja, csak yamaha matricával 
yodamastah: eddig még nem ette, de nem is mentem vele túl sokat, talán 3000 km-t eddig, majd jövőre több lesz benne

runner 125: semmi, a honda is jó
csak dicsérni akartam egy kicsit a mocim, hadd duzzadjon az önbizalma 
-
Integra
titán
korrekt cikk.
a jogsi megszerzésben is igaza van, egy vicc ami ma jogsi megszerzés címszó alatt megy, nem csak autóra, de motorra is.
ahogy abban is hogy a bicajosok városban egy agyrém ha az autó között mennek. én nagyon nem szeretem őket, hatalmas veszélyforrások és a forgalmat teljesen széttörik mert lassúak. itt nálunk is ez van, elképesztő a bicaj mennyiség és a legtöbb helyen van is bicaj út, de ahol nincsen, ott csak az utakon tudnak menni.. a reggeli busz meg egy ilyen kávét iszogató, vígan tekerő mammer mögött kullog 200 emberrel és le se szarja hogy feltartja a fél világot. és rengeteg van ebből. -
-
Integra
titán
nincsen ebben semmi ördöngősség, a pszichológiája tök egyszerű és ezért nem is hibáztatlak.

az, hogy egy másik gondolkodás módot képviselek, amivel te nem tudsz mit kezdeni (nem érted még), és mivel ez a gondolkodásmód a konfliktus vállalásra épül sok esetben, ezért ez nálad automatikusan leugatásként csapódik le, ha személyesen sértve érzed magad. a hiba a te készülékedben van, nyugodtan elhiheted, ezen ne vesszünk össze, ezt majd később valamikor egészen biztos meg fogod érteni.. persze most tudom, jön a magas lóról beszélek, de ez is természetes velejárója, úgyohgy ezt is elfogadom.
tudod az, hogy netán nyers vagyok sokszor, ez nem leugatás, óriási különbség van, értelmezd. soha egy pillanatig sem tagadtam ezt, szóval nagyon újat nem tudsz felróni nekem, hidd el, tisztában vagyok a hibáimmal. és ez a nyers egyenesség csak azért hiba, mert ez a kibaszott társadalom már úgy elkorcsosult, hogy ez már lassan hibának számít sokak szemében, mert nem tudnak mit kezdeni tényekkel és az realitással.
az, ha azt mondom, hogy te egy hülye fasz vagy, ráadásul még szánalmasan irigy is, nos ez valóban leugatás és minősítés. ezt is írhatom, ha neked ez jobban tetszik, de nem írtam sehol, és továbbra sem fogom tenni, neked más a realitásod mint az enyém.
szóval útálhatsz érte, de mielőtt elítélsz, menj, láss világot, élj és tapasztalj amit tudsz, állítom neked, hogy pár éven belül teljesen mást fogsz gondolni mint most, aztán rájössz. a legjobb amit tehetsz az ez. csak rajtad múlik, bátraké a szerencse. és tudod mi az igazság? hogy még csak nagyon meg sem kell erőltetni magad a sikerért, mert annyira sokakat már nem érdekel, meg annyira pesszimisták. minél több a pesszimista, a maroknyi optimistának annál nagyobbak és jobbak a lehetőségei. csak hinni kell, tenni érte, áldozatot hozni, befektetni és jó ideig lemondani a lassú, de stabil megtérülés érdekében.
ez a golyót ide szöveg meg.. már ne is haragudj, tiszta óvoda. kell ez? nem, ezek szimplán önsajnáltató és semmire sem jó helykitöltő mondatok, amikkel magad igyekszel alárendelni, ezzel kivívva mások szimpátiáját, másoktól várva a megerősítést, mert te nem érzed elég erősnek magad.
és a legfontosabb: az ég világon semmi olyat nem írtam le az általad bemásolt részben, ami ne lenne igaz. mert sajnos az. nagyon is. és ebben az egészben az zavar a legjobban, hogy ezt nem érted meg. szerinted nekem mekkora pofánverés volt az, amikor be mertem ezeket végre ismerni és elfogadni, hogy sajnos ez így van? mert így van, akármennyire is rosszul esik kimondani. ez az ország talán 50 év múlva ha ott fog tartani, hogy egy picit megindul a nyugati mentalitás útján..
komolyan nem várom el, hogy ezt most megértsd és a legkevésbé sem viseltetek feléd semmilyen rossz indulattal vagy negativ véleménnyel ezért. egyszerűen tudomásul veszem, hogy ezt mondod, ezt gondolod. -
Integra
titán
ne bánkódj, kurvára rühellem, mikor belémkötnek kurvára feleslegesen és megpróbálják megmondani, hogy nekem mi a jó, mert neki az a jó. a faszomat, azt.
te is morognál ha állandóan azt mondanám neked, hogy hülye vagy, mert nem supermotot veszel... nem??? hát ilyen egyszerű történet.
mi köze van ahhoz hogy ezresre fogok egy nap ülni? semmi. tényleg bosszantó. mondtam én valaha neki hogy a supermoto egy fostaliga? teljesen érthetetlen, hogy miért van benne állandóan ez a bizonyítási kényszer. vagyis vágom, de nem írom le inkább. -
Gaboman
nagyúr
Csöppet sem gyenge az SMChez,sőt,alsó tartományban ahol a KTM csak rángatott nem akart menni ott az SM610 szedi a lábát rendesen,gyorsulásra is simán tudja azt.
Kecsesebb,kevésbé érezni rajta a súlyt így még jobban bicikli benyomását kelti,kellemesebb motor,a futóműve,ülése is puhább,KTM fapados ehhez képest.
Városban 5ben simán megyek,ellenben KTMmel 3ban tudtam,jobb az áttételezése a 6 sebesség végett,rövidek a fokozatok,hamar el lehet őket pörgetni.
Ahogy ígértem pár kép a motorról. -
-
kár érte...Sportmotoron írták, hogy nem is tudom már merre, de valahol arrafele folyamatosan újítják az útburkolatot. Meglássuk idén mi lesz, de én nagyon kimennék már oda, csak ismeretségi körből senki nem jönne. "Messze van" "sok pénz" "izéhozé"... dikk

pffffffffffff nóóóórmááális kéérem, nóóórmális? (mármint az ára)
-
Gaboman
nagyúr
Csípő protektorból Alpinestars Comp Pro Short és Alpinestars Bionic Freeride Short.Térdvédőből Alpinestars Bionic SX Knee Guard.Felső protiból meg Fox Launch Suit.Én ezeket venném meg magamnak ha most gondolkodnék protektor vásárlásán.
-
DigitXT
félisten
hogy jon itt barki is ahhoz h a masikat a ruhazata alapjan itelje meg?
Ma álltam a lámpánál lightosan öltözve (és robogóval), szembe kanyarodott
egy full beöltözött sportmotoros fazon, és mégis intett...
(És nem be...
)Mondjuk ahova elugrottam, onnan visszafelé szépen felvettem a kabátot is,
mert nem éreztem túl jól magam a Soroksárin 70-80-nal az autók között.
Meg mondjuk ma nem is volt 40 fok, hogy elviselhetetlen legyen az a kabát,
a kesztyűről meg már szóltam, hogy abban tkp. jobban szeretek vezetni.
Viszont ettől függetlenül barom autóssal ma is találkoztam visszafelé jövet:
jön mögöttem, erre a jobbra leágazó előtt kivág balra, megelőz (rámhúzza),
majd kisorol a kanyarodó sávba. Rövid dudaszóval jeleztem neki, hogy ezt
nagyon nem szeretem, erre még visszadudált (pedig akkor már elhagytam).
Lehet, hogy nekem is be kellett volna kanyarodni és bekopogni, hogy akkor
ezt most hogyan is gondolta...? Mindezt persze az azon a szakaszon max.
50-es tempónál... Tehát neki legalább 70-re kellett felgyorsítania csak azért,
hogy elém vághasson, ahelyett, hogy ~1 másodperc múlva kihúzódott volna
mögülem jobbra. Semmit nem nyert vele, viszont engem veszélyeztetett: az
ilyenektől (keresztbevágós veszélyeztetős) a helyszínen elvenném a jogsit... -
Djuree
félisten
szerintem senki nem így gondolta. félreértések tömkelegéből jött ez ki. persze ha csak az 1km-re lévő tesco-ba megyek vásárolni nem öltözök be tetőtől talpig, sztem senki se. de ha hazamegyek 130km-re akkor felveszem még az XV8-as biometrikus sejtregenerálós tangámat is

-
Integra
titán
miben vagyok részre hajló?
hogy gyűlölöm azt a fajta gondolkodás módot, hogy állandóan az megy, hogy minden szar és rossz, ami netán többe kerül, mert van sokkal olcsóbban is és az ugyanolyan jó? aki pedig nem rohan a legolcsóbbhoz, az hülye mert rosszul költi el a pénzét?
leszarom a kritikán aluli hangnemet, gyűlölöm ezt a világbéke kereszteslovagos mentalitást, nem igaz, hogy nem lehet vitatkozni és kimondani semmit, mert csak nyájasan szurkálva lehet!!
na ezt soha nem fogom képviselni!
sajnálom, lehet ezért útálni, de az igazamért kiállok. nekem nem dől össze a világ, aki találkozott élőben is velem, tudja, hogy ugyanúgy kiállok ezért. de ne is haragudj, mikor valamiről beszélünk, és erre valami tök mást hord össze példának, annak mennyire nincsen semmi érve az egészben??? te sem a lényeget látod már rég..
mert a stílusomon lehet vitatkozni, soha nem is tagadtam, ez benne van, de azon, hogy az adott témánál vagyok még mindig veletek ellentétben, arról nem! és ha vennéd a fáradtságot és visszanéznéd, akkor észrevennéd, hogy a lényeg pedig ott van.
tök másról kötekedtek velem. ha pedig a személyemről akartok kötekedni, vitázni, nosza, de ez legyen másik téma, és nem az eredetiből katyvasszátok már össze, mert így necces. -
F1DO
senior tag
Melyik az a cucc?

Én tegnap a tescoban láttam egy ilyen ketyerét 5e Ft körül, az drótos volt, azaz a sisakok alatt (azokból át/ki vezetve) köldökzsinórral összevannak kötve egy központi egységbe menően a mikrofon/hang kábelek.
Nem tartom túl jó megoldásnak, (esés, bukás, vagy pusztán figyelmetlenségnél-elfeledkezve róla 'érdekes' lehet az ebből következő szituáció) de persze ez az óccó megoldás..
Rádiós cuccban az lenne a jó, hogy nemcsak az utassal, hanem esetleg másik motoron ülő - motoros haverral is lehetne társalogni, úgy ahogy kb a motorjogsi oktatók szokták.
Ott pár száz méter / fél Km is belefért a normális kommunikációba.(nagy ritkán..)Mondjuk ez nyílván nem az 5e Ft kategória, de nem is gond, ha cserébe minőségi a cucc.
(pl nem gerjednek egymás közelében az adók, hosszú az akkubírásuk, és minél nagyobb távot tudnak tisztán forgalmazni)Pl ötlet szinten: milyen 'menő' lehetne már pl valamelyik tapasztaltabb pályázos haver mögöttem így rádión keresztúl tudna pár igazgató szót ejteni a technikáról..

-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
yodamastah
őstag
En mentem mar (nem egyszer) 3 nap alatt 2500-2800 km-t a gixxerrel ugy hogy nalam muanyag ules van amin kb 7-8cm-el feljebb van a segged kb mint a gyari. Kenyelmesnek nem kenylemes az ulesppozicioja, es sokkal farasztobb mint egy jo turamotor, de ha edzesben vagy es megtanultal ugy ulni rajta hogy ne terheld pl a csukloidat akkor tok termeszetes igy motorozni.
Viszont az emlitettnel hosszabb turakat mar nem vallalok be vele, kb ez az amit meg elvezetesen vegig lehet motorozni egyszerre.
-
Integra
titán
meg sem fordul a fejemben, hogy nem állok meg ha leint a rendőr. a büdös életben nem volt gondom velük. és ha megbüntettek, kifizettem, mert jogosan büntettek meg.
és ez független attól, hogy milyen urban legendek keringenek, vagy nem urban legendek, megkell állni és pont. nekem is van nem kevés rendőr ismerősöm, meg még egy pár helyen. és? hallok én is olyanokat tőlük, hogy a fülem ketté áll. ettől függetlenül megállok, mert megkell állni. -
Eddie141
senior tag
Hát igen. Mi is tervezünk a jogsival egy balaton körüli túrát, meg hasonlók

Mit csináltál a kipuffal, hogy hangosabb legyen?
Amúgy mi meg majdnem 660xt-t vettünk, de apa a túrázásért rajong, nem a supermoto-ért, ezért ezt hozuk el
A 660Xt azóta is ott áll a szalonban, de irreálisan soknak tűnik az ára mostmár, hogy ez a miénk
(mostmár ehhez mérem a többit 
A Factory is érdekes lehet, de nekem ezek az oz felnik jobban bejönnek mint a fűzött exxcel rims féle. Azért ilyet mégsem látni minden nap
Ha egyszer mocit veszek, akkor tuti 660ct lesz, mert az én szivem még mindig a supermoto-zás felé hív
TayRol: és végül most mit hajtasz?
Gixi? -
Eddie141
senior tag
Igaz a 660Xt block
Egyszer akár össze is röffenhetnénk, hogy kipróbáljuk mik a különbségek a kettőnk motorjai között (már csak azért is, mert én is idővel olyat szeretnék, nomeg messze sem lakunk)
Ez igazából édesapámmal közös moci (sajnos az anyagiak jelen helyzetemben nem engedték volna meg egy teljesen saját motor megvásárlását/fenntartását
)
Tudom, hogy karcsú az a.korl hozzá, de csak ezt tudom jelenleg letenni, mert 19 vagyok, és nem volt előzőleg csak 50-es jogsim, és az is csak közel egy éve (b-vel együtt)Különben nagyon harapós gép, és kevesebbet fogyaszt elvileg mint az xt, bár az állitólag még ennél is harapósabb. A jogsi hiányával még csak olyan 250km-et tettem bele, de már most is kitapasztaltam, hogy az alsó fordulatokat nem igazán kedveli
(3600és 3900között meg rángat
)
Ami viszont igazán érdekes, hogy bár injektoros, mégis gázvisszavételnél durrog a kipuff
Nekem teccik, viszont igen ritka jelenség ezeknél 
Nagyon szolid, halk moci (nekem kissé túl szolid is, de apa kérésére maradnak a db killer-ek
)
XT 2 személyel milyen? Bnőm felült mögém, és mentünk közel 90km-et (ha már lúd, legyen kövér
Ha már elkapnak, legyen miért
) viszont egyikünk sem fáradt még el, és nem is fájt semmink
Kényelmes, modern, szép, keveset eszik, aránylag igénytelen, motorozható motor. Kell ennél több? 
Elég ritkák is, az teccik még. Meg sokan meg is nézik azért
Kellemes, hogy végre a túlsó félen vagyok, nem én nézem, engem néznek 
Amúgy ezelött is motorozgattam már, és igen sokféle pacit kipróbáltam már, de ehhez foghatót még nem hajtottam. Szolid és harapós. Kényeztető és agresszív
Lenne találó hasonlatom, csak nem publikus 
Integra: Köszönöm!

Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

az nekem sem kéne, csak mondom hogy passzolt a rucája a motorhoz, és így volt jó az összkép

kár érte...