Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Én nem használnám felnyitva, csak pl. sokszor volt olyan, hogy kettesben motoroztunk, és pár szóban meg tudtuk volna beszélni, hogy itt vagy ott álljunk meg, de nem hallottuk egymást. Aztán pl. tankolásnál se kellene levenni, csak felnyitod. Megállsz valahol fényképezni, stb. stb. A biztonság olyan dolog, hogy nem a 20k-s felnyithatót venném, hanem mondjuk egy Schuberth C2-t. Ha akkora az ütés, hogy a C2 szétnyílik, akkor már mind1. Mesélt olyat mentős ismerős, hogy a sisak gyönyörűen egyben maradt, csak a srác agya vált le a koponya belsejéről....
-
Nippon
őstag
Hát sajnos ez a véleményem a felnyitható sisakokról, elnézést kérek, hogy nem tudok lelkesedni értük. Mindenki jön itt a praktikusságával de a biztonságról senki sem beszél, de én vagyok a hülye, mert nem értek egyet az "átlaggal" Hidd el azért nekem sok dolog jó.

Olvass a sorok között néha, nem én vagyok az ördög! -
Picco
addikt
válasz
Nippon
üzenetére
azert mert majdnem mindenki felvenne egy turazas alkalmaval rajtad kivul.
de tudjuk hogy neked soha semmi nem jo ami itt a topicban az atlagnak tetszik, vagy kiprobalna vagy valami.
nemtom h a tobbi topiclako hogy van vele de en mar marhara unom h a kommentjeid 90%-a kotekedes.
-
Nippon
őstag
-
válasz
Nippon
üzenetére
Jok ezek a sokszazezres sisakok. Mondjuk meg soha, egyszer sem hallottam olyat, hogy valaki azert halt volna meg, mert a negyvenezres sisak nem birta az utest a fejen. Ha mar a sisak torik, akkor valoszinuleg akkora a lassulas, hogy egyebkent mindegy.
Maximum a kenyelem, belso felepites, pinlock, szelzaj miatt vennek 100e folotti sisakot.
-
Nippon
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Elég meggyőző érvek... A biztonság nem érdekes?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Nippon
üzenetére
...én sem értem mi a baj egy felnyithatóval. Olyanom volt mindig is, jelenleg egy Nolan N102 személyében. Egyszerűen a legfőbb ok, nálam is a praktikum. Városban melegben felhajtom, országúton meg lecsuk...
Mellesleg ha valakivel pofáznom kell, nem kell levetni, stb, stb.. -
Nippon
őstag
Fasza, csak nem értem minek gyártanak felnyitható sisakot egyáltalán....

-
Integra
titán
válasz
SzalaiG
üzenetére
hejj, öröm é bódottá, rég olvastam ilyen ordenáré csöpögős pr cikket.. ez egy az egyben a schubert marketingről lett kopi pésztelve? nem semmi..

amúgy jóféle kupak lehet
mondjuk az 1450g rekord gondolom a felnyitható sityakok között nagy szám, mert a 10 éves zárt bukók is ez alatt vannak. -
SzalaiG
addikt
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
persze, ezt nem is vitatom, csak mivel pont ilyen területem dolgoztam anno, nekem ezek újra és újra megdobogtatják a szívem

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
igazából itt az isten háta mögött ahol nevetséges mennyiségű új motor lel gazdára, annyira nincs szükség semmi ilyesmire. Kommunikáció, marketing? Néhány száz emberre? Nem hinném hogy neten egy cikkből fogják megtudni a bmw sek amúgy.
Ráülök, megyek vele, tetszik, nem tetszik. Ennyi. Hogy ki mit szövegel róla? Nem nagyon izgat. Tényleg ennyi az egész. Nem úgy választok motort, hogy milyena marketingje, meg a kommunikációja, mert akkor semelyiket se venném, meg ugye a marketingnek nem tudom húzni a gázt.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jó, de a hondától ez absz megszokott, hogy lúzerek, honda ügyben nyugodtan kérdezz, ismerem őket mint a rossz pénzt
szánalmas egy brigád..
de bmw-től azért ilyet nem várnék. igaz, ott is csak emberek dolgoznak, de akkor is.. -
Integra
titán
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem akartam túl spilázni, hogy k1200s, meg GS. Előbbit vezettem is, tudom, hogy durva.
-
TayRol
nagyúr
van egy-ket kegyetlen jo custom gep.

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
az igaz. Én nem ismerem elmúlt 50 évre visszamenőleg miket gyártott a BMW motorrad, csak azt, hogy boxert tuti
ja meg kardánhajtás
Minden noob ennyit tud. Ennyi elég is nekem xD -
[lAyCsI]
addikt
Micsoda lavinát indítottam egy linkecskével... gút!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
azert amit feljebb linkeltel, az a gep elegge rendben volt.

-
Topiccsendőr
addikt
mélyen átgondolt szempont.
a bömösnek van, volt más hengerelrendezésű modellje is. Egyhengeres Rotax is volt. sorkettő, sornégy is volt hosszába. Úgyhogy asszem kár szót fecsérelni, mitől lesz egy bizonyos márkajelzésű motor az, ami. a logótól. ennyi.
Valószínűleg csak annak bántja a szemét aki nincs tisztában a modellekkel. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hát ja

boxes ist über alles, lówurst-ot a seggükbe
Bár ha csillagmotorokat gyártottam volna előtte, biztos nem bírnám kiverni a fejemből a boxer-t, végül is tök logikus volt.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
egeen, valahogy ugy. nekem.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mar latom.

-
F1DO
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Tudtommal ez 'csak' LeMans-ban futott, a 24 óráson, igaz kiváló eredménnyel.
Hiába no, a boxer nem V2 (azaz V2 180 fokban, ha lenne ilyen..)

-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
na, ezt szeretném én látni wsbk-ban

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Nem tudom hogy a bömös mit hirdet magáról.
A japánok aztán a legnagyobb másolók, de annyira nem izgat engem.Az arcoskodó marketing nem üt vissza. A Honda külön sportmotorra tervezett abs e Hungaroringen kb 6 mp el lasabb versenyző kezében az abs változat nélkülihez képest. Harapják, imádják.
Egyébként itt az általad hiányolt boxer telepara:
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére

szóval a bmw mindig is nagy büszkén hirdette magáról, hogy ő nem megy a japánok után, mert boxer van, meg paralever meg telelever, und das war's, ende.
na ehhez képest aztán csak bejött a sor4, meg most már a hagyományos villák is. miért nem építettek boxeres sbk motort?
csak arra akartam utalni, hogy az arcoskodó marketing durván visszatud ütni. és ez egyébként nagyon jellemző a németekre, verik a mellüket, aztán csak beállnak a sorba ők is. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
persze, ezt vágom, csak azok ugye paralever, telelever meg még valam leverük van

ez meg teljesen hagyományos felépítésű.
érdekes ez a marketing dolog, mert ügye akkora arccal nyomják hogy para meg tele, aztán tessék, mégis hagyományos.. nem szeretem az ilyeneket mindegyik jó a megfelelő célra. -
Topiccsendőr
addikt
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nem hinném, hogy van összefüggés, amikor behúzod a kuplungot a lamellák összetapadva maradnak ezért is csattan. Minden olajfürdős kuplung meg tudja ezt csinálni, attól függ meddig áll.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nemtom ki volt,aki levezette,hogy a hangos váltó = tartós váltó.elsőre nekem is égnek állt a hajam,de ettől még lehet benne valami.eddig csak hangos váltóim voltak,mind jó is volt.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
sztem is respekt hogy nulláról összeraktak egy lityós SS gépet és ilyen patent lett..
japóknak kicsit több ideje volt az egész műveletre
egyik versenyző srác azt mondta hogy így szériában simán elindulna vele az Alpok-Adrián...
A váltó klattyanás meg biztos van akit zavar... émmég sosem ültem csopperen szal nemtom mijaz
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
a bal oldala nekem sem annyira

-
Nippon
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Én csak az indexeket rúgnám le róla, szánalmas, hogy nem bírták integrálni az idomba, vagy a tükrökbe...

-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
igazi bmw-sen nyomorék, quasimodo.
de ez náluk tradició. a motor meg zsír. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ennyi.
erre a japók is kénytelenek lesznek kikapcsolhatót rakni..
bár amennyire fasz a honda még simán eltudom képzelni hogy ez az ő biztonsági filozófiájukba már nem fér bele..
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Ádám télleg sok energiaitalt ihatott, de nézhető. Gyorsváltó, kipörgésgátló, ez kell egy sportmotorra, nem az abs. BMW nek meg volt agya, mert kikapcsolható. Ez a véleményem. Nagyon szép csomagot raktak össze a németek. Főleg a Nordschleife-n amit ment...
Ez a váltó csattanás nem értem miért szempont. Működik? Nahátakkor. -
Nippon
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Nagy a csend, lehet ,hogy elmentek a kövekért.....

-
[lAyCsI]
addikt
Ádám barátom és az S1000RR ...már megkapta tőlünk is hogy ne kalimpáljon annyit mert nem Brooklyn-ban van muhaha!

-
-
Kasza08
őstag
válasz
Boci_83
üzenetére
Most nézem, hogy Gyöngyösön laksz. 7.-ben voltunk ott osztálykiránduláson, nagyon szép vidék
Pontosabban Parádon voltunk, de körbe jártuk az egész helyet, csak úgy kapkodtam a fejem a motorok után, és figyeltem a tiltás hegyeket amiket lenyomtak
Egyébként nem tudom tudod-e, hogy Parád megvette Budapestet. Azóta Budapest Parádé

-
[lAyCsI]
addikt
Ákció, Ákcijóóóó...
-
Kígyó
senior tag
Hali!
Sportkipufogot keresgelek a vasra, agyalok most egy hasznalt Leo Vince-n. A gond az h nincs papirja. Nektek milyen tapasztalatotok van ilyen ugyben, mit javasoltok? Biztosito, kulfoldi tura, muszaki? Kell az a papir?
Udv,
Kigyo -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
Nippon
üzenetére
azért remélem megy az angol és el is olvastad az írást...
utána néztem a contour-nak, most már újabb van a piacon, az gyanítom legalább olyan jól teljesít mint a force. ez egy viszonylag régi cikk.
akkoriban még komplett l2-es testpáncél se volt a forcenál, csak később jött meg. -
Integra
titán
válasz
Nippon
üzenetére
persze...

azon a szinten mindegy milyet kapsz, mert mindegyiknek teljesítenie kell a biztonsági szintet, csak akkor szerepelhet szortimentben, aztán pedig az összeg a lényeg, hogy mi szerepel a szerződésen.
ha a force vagy bármelyik másik cég ráfizetne a jelenlegiekre, amelyik soft technológiát használna, akkor most mindenki abban lenne, akinek többet fizetnek. -
TayRol
nagyúr
válasz
TayRol
üzenetére
sorry, ez a helyes link.
-
Nippon
őstag
-
ALI_G
veterán
na ha ekkora harc megy kemény VS lágy protektorilag, akkor mutassatok objektív tesztet.

-
Integra
titán
válasz
Nippon
üzenetére
hát maradj a keménynél.
átkell állni fejben rá, hogy bizony a soft rendszer működik.meg hát az nagy királyság hogy snowboardozáshoz is felkapom és mintha nem is lenne rajtam, ugyanakkor ordas jól véd. áldom a napot hogy kifizettem rá a valag pénzt, a legkevésbé sem bánom.

-
Nippon
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Elhiszem, hogy nagyon jó a Forcefield, barátaim közül is többnek van ilyen gerincvédője, biztos nagyon komfortos is, de én maradnék a keménynél. Amúgy akkor már ott vannak a Knox gerincvédők, na az a top, csak itthon sajnos nem lehet kapni meg nem is igazán olcsó

Azért az túlzás, hogy leléptek mindenkit...
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szánalmas egy brigád..

Minden noob ennyit tud. Ennyi elég is nekem xD
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)