Hirdetés

Aktív témák

• SzalaiG

addikt

8. Nemzetközi Budapest Motorkiállítás 2009 március 11-15.

Köszöntünk kedves motoros Barátunk!

Lassan itt van újra a mi időnk, hogy ismét kedvenc motorunk nyergébe pattanva róhassuk a kilométereket. A szezonkezdést kellemesebbé téve szeretnénk meginvitálni a 8. Nemzetközi Budapest Motorkiállításra, mely 2009 március 11- 15 kerül megrendezésre.

A Budapest Motorkiállítással kezdetét veszi a 2009-es motoros szezon. A kiállítás helyszíne a Hungexpo 10.000 négyzetméteres csarnoka, melyben 1.000 négyzetméteren kap helyet a Honda és a Safety Hungary. Az idei kiállításon a hangsúlyt a biztonságos motorozásra helyezzük. Középpontban az ABS-es modelljeink kapnak helyet, közülük is a világújdonságnak számító elektronikus ABS-el szerelt CBR 1000 RR és CBR 600 RR modellek. Íme még néhány újdonság, amivel találkozhatsz a kiállításon:

- CBF 125 M-a legújabb városi cirkáló
    - Megújult színvilág a Hondánál

A kiállításon személyesen is találkozhatsz velünk. Bátran felteheted kérdéseid, szívesen segítünk Neked.

A látványos kiállítás mellett szeretném figyelmedbe ajánlani a Safety Hungary vezetéstechnikai oktatását, hogy mindig biztonságosan, felkészülten vágj neki az útnak. Frissíts fel a tudásod ezen a két napos jó hangulatú és mindenképp hasznos képzésen. Csatlakozz te is hozzánk, legyen bármilyen motorod. Regisztrálj nálunk a Safety Hungary képzésére, hiszen így fél áron van lehetőséged motoros tudásod fejlesztésére.
    A részletekről érdeklődj márkakereskedésünkben.

Üdvözlettel:
    a Motorcenter Kft. csapata

/

Ezt ma kaptam. Ki jön?
    Én 14én megyek. :)

Aktív témák

Hirdetés