Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu #19197 üzenetére
mik voltak, pincsik?
Értelmes kutya kell. Azért kutyával őrzött terület már necces. Ismerősömékhez egyszer be akartak törni csak pont megzavarta őket a hazaérkező úriember, gyors kereket oldottak hátul a kerítésnél
Na azóta egy akkora kutyájuk van, amekkorát már nem szívesen simogatnék meg
Meg mozgásérzékelős 400 W-os reflektor
-
TayRol
nagyúr
Ezen mar tulvagyok, meg is csinaljak, holnap jonne az uzletkoto, csak kozben felmerult bennem, hogy ez 30% vagy 300ezres onresz, meg minden, szoval ha ellopnak is fajna, s akkor mar miert ne egy garazst bereljek, ott legalabb kapok is valamit a penzemert? Cegnel belso udvarban van, tudjak, hogy az enyem, mindig latjak, mashol meg nem nagyon hagyom ott. Kezdek a garazs fele tendalni...
-
TayRol
nagyúr
Kepzeljetek, tavaly motorvasarlasnal full cascot kotottem, ami 8 ezer volt havonta. Elkoltoztunk a regi lakasbol, de a csekkeket meg oda kuldtek (pedig mar az uj cimet adtuk meg). Ezert dijnemfizetes miatt megszunt a cascom.
Most azon tanakodom, hogy ujrakossem, vagy ugyanezen penzert inkabb bereljek egy a garazst a kozelben (eddig az ablak alatt allt zart udvarban), es ott taroljam? A garazs is 9 ezer lenne.
Szerintetek? -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #19168 üzenetére
de közöttünk te vagy a "rajzmester"
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #19153 üzenetére
majszolj
nekem igazából 2 takaró lemez elejét szeretném lekarbonizálni, ami gyárilag krómhatású műnyajag... szal sztem nem is lenne halálos összeg megcsináltatni igazi karbonból, csak utána kéne járni...szal ezért gondoltam én is hogy fajább lenne valami matricaféleség
-
Gaboman
nagyúr
válasz
bajnokpityu #19149 üzenetére
A CBF600F-ről minden elmondható csak egy nem hogy könnyű!
Én az Nakeddel próbálkoztam,eszméletlen jó motor az biztos,de a súlya nem tetszik. -
Kevo
tag
Na, akkor lehet felnézek én is
Mára léptem is, jó8 mindenkinek!
zsoltee10: nem kell levágni a peremet, ez így üt
Amúgy a sikosítóra nem is gondoltam, a víz sem egyhamar mossa le
Amúgy elképzelem, ahogy túra közben mondja valaki az asszonynak: "Édesem! Ma estére ugrott a zsötem, különben elázik a GPS"
-
zsoltee10
addikt
érdemes szerintem. érdemes nyitásra menni, vagy 7köznap. vasárnap délelőtt és ebéd után esélyed se lesz egy képet se készíteni a tömegben, nemhogy felülni pár mocira.
én tuti megyek, tavaly is voltam az itthoni haverokkal, meg az er6.hu-s társasággal.NINJA_V: Kösziii
egyébként, ha az óvszerről levágja valaki a gumi peremet, akkor már egész jó. de nem árt lemosni a síkosítót is.
-
zsoltee10
addikt
válasz
NINJA_V #19174 üzenetére
és ez mennyibe kerül? univerzális? mert elég eltérőek a méretek.
az enyém se vízálló, tekintve, hogy egy Airis PDA-m van, de csak navira használom.
Mielőtt nem volt plexim, aggódtam, de mindössze egyszer kellett szlovákiában megállnom beburkolni zacskóval, és volt egy-két alkalom, amikor nem volt rá szükség, és bedugtam a tanktáskába. mióta a plexi megvan, nem gond, ha megyek, takarja a pda-t, nem éri víz. -
Integra
titán
válasz
máris bejövős
-
Boci_83
őstag
válasz
Húú ez tényleg szép ez a motor!
&rew: Hogy állsz az FZR-el?
-
Maksifül
senior tag
Tud valaki olyan olcsó, és tartós megoldást, amivel egy Garmin Nüvi 670-es fel tudnék tenni motorra úgy, hogy ne hulljon szét, és ne legyen gond az eső se neki? Sajna ez egy nem vízálló kivitelű PNA.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Nagyon szep a paripad!
(meg a mosolya is)
-
-
-
törölt tag
nem azert irtam h elore megirt motort hasznalj, hanem h ne irjam azt h 'en csinaltam'
csak szeretem azt a bal also csucskot
csatahajo.huzsoltee10: teljesen atereztem az iromanyodat
csak varj majd meg, amikor megprobalom beizzitani godzillat is
-
TayRol
nagyúr
válasz
zsoltee10 #19163 üzenetére
Ertem-ertem. Mondjuk a tiedet azert nehezebb lenne teljesen bevonni karbon-matricaval.
mod: ja es ahogy latom, nem is kopik
#19165: en azert odzkodom az ujrafenyeztetestol, mert nem tudom, tudnak-e ugyanolyan szurket krealni. De meg a vegen bevonatom valami tuti anyaggal (nem is tudom ki mondott itt egy jo tippet...)
-
Topiccsendőr
addikt
kerestem égen-földön, fel lett használva az utolsó teflonos cucc is a tavalyi tmk nál
egyhamar nem rendelünk, ha ilyen szarul állunk... buktavári -
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #19157 üzenetére
Van itthon par lepedo, regi is meg uj is, adok en neked a foliaert cserebe, azon ne muljon!
-
Topiccsendőr
addikt
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #19155 üzenetére
A lengővillát?
Mert ez olyan anyag mint a teflon? Legalábbis a teflon-t ilyen célra is szokták használni, igaz az lehet drágább, de nem tudom. Tuti nem olcsó az se -
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu #19150 üzenetére
Én V4 hangot akarok
-
[lAyCsI]
addikt
igazából meg kéne csináltatni origi carbonból a cuccot...
de sztem mostanság nem fogok ilyesmire költeni -
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #19144 üzenetére
Bevallom, a legigenytelenebb honalpokat kerestem neked. Sikerult.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #19136 üzenetére
rá kéne nézni ebay-en...
bár mostanság nem annyira megtérülő onnan rendelni -
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #19118 üzenetére
Persu, akkor nekunk NEM ilyen kell, ugye?
-
NINJA_V
tag
válasz
zsoltee10 #19129 üzenetére
ÁÁÁ nagyon kemény
Én a 2T-ket fogom begyűjteni....30 év múlva keverek 20ezerért egy tank benzint ha még lesz, aztán hagyjszójjjon...szépen megfenem a garázs előtt, nézem ahogy pamacsolgat, aztán elkezdek menekülni a greenpeace kommandó elől...nyit a power és én egykeréken húzok el hátrahagyva jó adag kékfüstöt castrol A747-tel -
zsoltee10
addikt
és az unokáim elektromos gördeszkán mennek suliba, az asszony a hangtalan elektromos autóval megy bevásárolni, és a gyerekek egymás között a suliban halkan pusmognak, hogy az öreg Zsolti bácsinak van valami a garázsa mélyén azokból az időkből, amikor még az autókat benzin hajtotta, tanultak erről történelem órán... és akkor a garázsban a lepel alól felsejlik egy sárga idom, lassan csúszik le a finom szövet erről a valamiről, és látszani engedi a feliratot. Kawasaki ER-6n. egy régmúlt világ dicsősége.
és akkor vasárnap délelőtt az öreg falkapaszkodik hűséges társára, és megnyomja a gombot. a robaj szokatlan a vidéken, mindenki felkapja a fejét, aztán eszükbe jut, hogy a hóbortos öreg megint elővette azt az elavult vackot, ami hangos, káros anyagokat bocsát a levegőbe, és olyan anyag hajtja, amit régóta csak nagy anyagi áldozatok árán lehet beszerezni. Az öreget nem érdekli a sok fanyalgó, ő tud valamit, amit ők már nem ismerhettek. Ő tudja, milyen az igazi motor, milyen érzés egy igazi motoron ülni, hallani a hangját, érezni a blokk rázkódását, egy letűnt világ gyümölcse ez a gép, és az öreg nosztalgikus hangulatban kigurul az udvarból... amerre jár, csodálkozó tekintetek követik nyomát....
-
TayRol
nagyúr
válasz
Jah, olyasmi vastagsagu kellene, mint a tankpadok. Bar most ebbe igy belegondolva szerintem amit en venni akartam, az vekonyabb volt. Szoval akkor amit keresnunk kell, az vastag karbonmatrica.
Jaj, Suzuki Hollosnal lattam ilyent, a ket csizmavedore 8000 forint volt. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
jaja én is olyasmire gondoltam,
mint pl a PROGRIP tankpadom... -
NINJA_V
tag
Hétvégén elvileg irány Olaszország évi első nagy motorosbörze, de most nézem 309 az euró, és én még nem váltottam
....nem tom hogy így megyünk-e
Remélem azért lesznek akciós cuccok, most motorosfelszerelésre utazok... -
Topiccsendőr
addikt
válasz
zsoltee10 #19119 üzenetére
Mire ezek forgalomban lesznek egy óriási nagy képernyő lesz az autók szélvédőjében, mindenki tud mindent a világon a közlekedésben résztvevőkről- merre tart, mit akar majd csinálni- és egy döbbenet nagy RED ALERT felirat jelenik meg, akárhányszor egy kocsi közelébe érkezel.
És tudod mi a gáz? Párizsban bérelhető bringák ennek a felét már tudják GPS alapján.
Nekem nincs bajom a fejlődéssel. Talán hiányozni fog egy kicsit a váltókar... -
ALI_G
veterán
válasz
zsoltee10 #19119 üzenetére
mert amikor electromos supesport binyiglivel kell száguldozz, akkor a kocsik mivel fognak menni? Őket se fogják észrevenni
Volt is róla szó, hogy a hibrid kocsik túl halkan mennek eco üzemmódban, ezért pár balesetet már okoztak gyalogosoknak meg volt koccanás is ebből. Ezért be akarják vezetni, hogy hangot adjon a kocsi eco üzemmódban -
zsoltee10
addikt
olvastátok a mission one elektromos sportmocit? ehh, nem tudok megbarátkozni a gondolattal.
nincs váltó, nincs kuplung, olyan, mint egy elektromos bicikli, csak erősebb. hangja semmi, csak a vinnyogás. képzeljetek el egy MotoGP-t 20 év múlva. a pályán csendben suhannak a motorok, csak az elektromotorok zümmögése hallatszik a távolból.
és a napi közlekedésben az elektromos bringát nem veszik majd észre az autósok, szóval biztonsági hátrányai is vannak. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
[lAyCsI] #19113 üzenetére
Oké, csak ne feledd, hogy nekünk nem carbon-like kell, mert olyat én is csinálok. Lehetőleg műgyantaréteggel ellátott igazi szövet kellene öntapadó háttal, nem pedig a gagyi 3M es megnyomtatott vékony fólia, amit a széttuningolt egykettes autók motorháztetejére helyeznek mimikrinek.
Mod: a carbon szövet nem is lényeges, csak az, hogy jó vastag legyen a gyanta. Lehet nem carbon iscélnak megfelel.
-
ALI_G
veterán
[lAyCsI]: szerintem túlzsúfolt
-
-
[lAyCsI]
addikt
Sztem ez kurva jó koncepció:
http://www.drivers-republic.com/ -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #19080 üzenetére
rohaggyak meg nem emléxem ki mondta már hogy rendel valami nagy ívet belőle...
-
törölt tag
válasz
NINJA_V #19095 üzenetére
jaja. most hetvegen is neztem egy fzr400-ast, aminek a tulaja valtani akart: vtr1000-re. raadasul az ok: azon kenyelmesen elturazgatna
nem fejtettem ki a gondolataimat azzal kapcsolatban h a vtr kerekbe tor egy fel ora alatt, tovabba azzal a v2-vel csukott gazzal visszavalt megall a hatsokerek, stb. van elkepzelesuk.ALI: bekonfigoltam par baratunknak egy e107-et es az egyik csucsokben mindig van izelito a feltoltott kepekbol (egy random kivalasztva), az sztem feldobja a dolgot, mert ha csak odatevedsz unatkozasbol, akkor is latsz valami mast
-
zsoltee10
addikt
-
ALI_G
veterán
válasz
NINJA_V #19095 üzenetére
Ez jó ötlet, csak sajnos kevesen lennének akik ilyet csinálnak itthon. Mert web2-ben ez is sima liba, nem tartana több időbe ilyet belevenni, sőt mivel web2, ezért semmi, csak egy új csoport hozzáadása.
Bár ha belegondolsz magyarhonban hányan értenek hozzá komolyabban és nem ganyétuningot tenne fel? -
-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra #19100 üzenetére
na most már valld be, hány hibapont?
Ali: motorteszt nem lehet, ez igaz, viszont az alábbi ötleteket túraleírásokkal bővíteném ki, kisebb-nagyobb gurulások tervei.
ja és még valami. ha objektív tesztet nem is tudsz a honlapra tenni, vagyunk itt egy páran, mindenki tud írni a saját motorjáról, én szívesen megteszem, ha ezzel előre mozdítom a honlapodat, sőt, az er6.hu-s társaságot is rámozdítom a témára.
a népítéleten sokan írnak, de a java csak alig párszáz karaktert. egy 5-6000 karakteres cikk képekkel már jobban mutat, és egy részletes beszámoló első kézből akár vonzóbb is lehet, mint egy gyári cikk, hiszen hosszú távú együtt élésről ad információt. még gondolkdom azért, hátha eszembe jut valami. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu #19099 üzenetére
Ha megjött a kevlárszíjam, meg a Galfer betétem, úgyis odaadom.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Energiaital topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest