- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
NINJA_V #19299 üzenetére
jaja, ő ment elöl.
én meg szagoltam a 2T füstöt nosztalgiából.
már bánom kicsit, hogy az ETZ-t eladtam, de akkor annyira ideges voltam miatta, és annyira le volt gatyásodva műszakilag, hogy nem akartam egy sok tízezer Ft-os felújítást eszközölni, nem lett volna érdemes. de egy új főtengellyel még néha napján bohóckodni jó lett volna. -
szilchi
őstag
válasz
bajnokpityu #19295 üzenetére
Van,de nem digitális formában hanem papíron
.Akkoriban nem is volt talán digi fényképező M.o-gon.
Legalábbis nekem 10 éve nem volt.Pedig van egy szép közeli felvételem a szétnyitott V3-as blokkról.Na esetleg meg próbálom bescanneltetni valakinél,vagy digi fényképezőfel felvételeket csinálni a képekről.Tényleg kuriózum volt és nagyon durva.Még a hangja is.Hmmm...
-
szilchi
őstag
válasz
Topiccsendőr #19289 üzenetére
Tudtommal 9.Egy volt nálam,3 egy debreceni srácnál aki ellátott alkatrészekkel.Még ő mondta,hogy haverja rendőr és ő mondta 9 ns400 volt akkoriban mo.-hon forgalomban.
-
TayRol
nagyúr
-
Kevo
tag
válasz
TayRol #19275 üzenetére
Ne is mond, már félve beszélek arról, ami akár nyomokban is köthető a motorozáshoz, bár szerintem már megszokta szegény, de igyekszem nem sűrűn szóbahozni. Pécsett amúgy most is egész szép idő van, süt a nap, csak hát 1-2 fok van, de útban hazafelé azért láttam egy elvetemültet egy ZX-6-ossal. Nem csak mi nem bírunk magunkkal
-
NINJA_V
tag
Pár hete felkerültek az idei motor árak, ezért összegyűjtöttem pár 2009es modell válság kezelt árait, csak hogy kihulljon a maradék hajatok is
Supersport gépek, mert talán ezekhez tud legjobban viszonyítani az ember és ezeket követi nyomon a média.Kawasaki zx6r : 2.990.000
Kawasaki zx10r: 3.780.000
Yamaha R6r: 2.998.000
Yamaha R1 BigBang: N.A. (14.895,00 € német piaci ár)
Honda cbr600rr: 2.898.000
Honda cbr1000rr: 3.598.000
Suzuki Gsxr600: 2.798.000
Suzuki Gsxr1000: 3.398.000
Aprilia RSV4: ~20.000,00 €Vajon ilyen árak mellett ki vesz majd új motort??...most már ugrott azoknak is akik 0 Ft-tal vittek motorokat. A min. 20%-os kezdő befiztő egy 3M motornál 600K.
-
NINJA_V
tag
válasz
bajnokpityu #19283 üzenetére
cbr600f4 még a karbis...900K
-
bajnokpityu
félisten
válasz
szilchi #19280 üzenetére
hrondáéknál központi szerveren vezetik a szervizkönyvet.
én is ezért vezetem igy 8. évesen,mert a piacon nagyon kevés(gyakorlatilag nincs) ami bizonyithatóan keveset futott.Ninja,nem mondod, h lement a 600Fs-em ára 800ra? akkor velem dől a sirba.
2 éve 1.2fölött volt mind,3 éve 1.6volt. -
szilchi
őstag
-
szilchi
őstag
Üdv.Ismeretes ugye,hogy szeretnek tekerni km órákon használt gépeknél.A digitális kijelzésű km óra is babrálható?Vagy nem számít,hogy mechanikus v. elektronikus,mindegyiket lehet állítani?
-
NINJA_V
tag
válasz
bajnokpityu #19270 üzenetére
Igen, az. Milano mellet van, tulajdonképpen egy reptér és ez ad helyet a vásárnak.
Zsoltee: Vannak kapcsolatok igen. Ismeretlenül mész valahova akkor nem a legjobb, alku akkor szinte 0, stb stb...Motorokat mi szereljük, meg estleg megy fényezőhöz ha kell, amúgy nem szoktak nagy problémák lenni...
Azért mentünk mert ezeket már lefoglaltuk, amúgy ha most akadtunk volna rá a neten akkor, nem kellettek volna...de nagyon szar így...300+Pl. néztem a ruhákat börzén, visszaváltottam forintba, hát valami iszonyat, itthon kell kiegészítőket vásárolni az tuti. Kérdezem az olasz csajt, hogy ez meg az mennyi, hát csak röhögtem, persze magamban sírtam. Csaj kérdezi, mert ahonnan én jövök ott mennyi, mondtam 50-nel kevesebb, csak pislogott..
-
NINJA_V
tag
válasz
zsoltee10 #19266 üzenetére
99%-ban célirányosan, a legtöbb motort csak kép alapján tudod eldönteni hogy milyen, nem tudsz elmenni hogy megnézd...de amit az olasz mond az kb úgy is szokott lenne. Ha csúszott akkor csúszott, gyári akkor gyári....ja és persze ezek kereskedésnél vannak. Ezeknek egyből van "nyitott" papírjai. Ha magánszemélyhez menne az ember akkor utólag kell még intézni a papírokat.
A jó üzlet lényege hogy nem kell tartani a kicsit csúnyább géptől....Kevo: Olaszban egész nap pulóverben voltam 12 fok volt és napsütés, sok motoros volt az autópályákon.
-
Kevo
tag
Üdv mindenkinek!
Nemrég jöttem meg a motorozásból, mentem egy kört, gondoltam, ha már járatom egy kicsit (elsősorban az akksi lemerülésének elkerülése végett) akkor ennyi erővel mehetek is vele egy karikát a városban, ilyenkor alig van forgalom. Jó érzés volt nagyon, meglepően sokan félre is húzódtak, nem úgy, mint legutóbb, de be kell lássam, ilyenkor nem az igazi menni, rettentő hűvös van. Ha hinni lehet az időjósoknak kb 2 hét és jön a tavasz, úgy legyen
-
NINJA_V
tag
Nem régen értem haza olaszo.-ból. Voltam a Novegro-i motor börzén és gondoltam mutatok egy kis ízelítőt. Maga a vásár hihetetlen nagy, 3 óra alatt futva jártam végig. Aki itt nem talál magának alkatrészt vagy motort, akkor sehol máshol.
Elég kemény árak voltak, hála a jó kis forintnak
-
ALI_G
veterán
de, íme: [Bátszi motor]
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #19251 üzenetére
de ahhoz ritkan kell, nem?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr #19244 üzenetére
nyilván.de a hronda alkatrészárai annyira az égben vannak,hogy alkatrésznek is simán biznisz... hogy rohadjon le a keze.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu #19242 üzenetére
gixert vitték pályára. Hondát nem nagyon szeretik, túl puha pályára. Sokat kell szenvedni a futóművel. Ez logikusnak tűnő magyarázat szerintem. Az immo nem nagy tétel sztm, enyimhez ecuval kulcsokkal együtt 120e bontva. Vagy 80? nem is emlékszem...
-
zsoltee10
addikt
válasz
bajnokpityu #19242 üzenetére
képzett dobermanok.
hála istennek, hogy nem pesten élek, itt vidéken azért annyira nem lopják a motorokat, de idén megcsinálom a garázst zárhatóra. egyszer egy zsigulinkat ellopták a garázsból, mert nem volt bezárva. évek óta benn volt a kulcs hagyva, ki az istennek kellene egy zsiguli? 3 fiatalkorú bűnőző vitte el. (áááááá, a származásukat illetően nem szolgálhatok információval még a végén rasszistának neveznek....
)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
zsoltee10 #19201 üzenetére
milyen kutyák ezek?
amugy többek között ezért sem veszek uj motort.inkább lopják őket mint öreget.alkatrésznek vinnék enyimet is inkább mint pályamotornak.
amugy az előző GSXR tulajról nem tudott egy másik csóka. HISSes CBRje volt,lánc nélkül sem kellett a rablóknak.vagy azért mert immos,és drága bele uj elektronika, vagy annyira fos a honda,h ingyé sem kellett
-
TayRol
nagyúr
válasz
[lAyCsI] #19238 üzenetére
Keresgeltem mar, meg neztem motoros forumokon is, de sajna nem talaltam. Meg nezegetem, de teremgarazsba nem akarom betenni. Foleg ezekbe a kis forgalmu garazsokba.
Sajna korlatozottak a lehetosegeim. Ahova tudnam tenni, az vagy videk, vagy 6.kerulet (en 15-ben lakom). -
[lAyCsI]
addikt
válasz
TayRol #19233 üzenetére
a semminél azért nagyságrendekkel jobb a teremgarázs... bár az igazat megvallva én oda sem szívesen
sztem nézz körül inkább a környékeden nincs-e valahol kiadó garázs.
esetleg többen is bérelhetnétek egyet, hiszen 2 motor is kényelmesen elfér egy autó helyén és még a költségek is feleződnek... -
válasz
Topiccsendőr #19234 üzenetére
gyomorfekélyt
-
TayRol
nagyúr
-
válasz
Gaboman #19211 üzenetére
Tudod, hogy anno milyen módszerre lopták el enyám golfját a ház elől?
A váltózárat egyszerűen lefújták folyékony nitrogénnel vagy oxigénnel, 5 sec után darabokra törött. Kormányzárat egyszerűen letörték kézzel. Ennyi. Láncal sem mész semmire, hidd el. A nagyon piti szar embert talán elriasztja, de aki a motorodért megy, és tudja, hogy neki az kell, az elviszi. Brutális módszerre brutális módszerrel kell válaszolni, erre a mondtam a Ripley féle meggymagköpködő-kézikészüléket. De mivel ilyet nehéz beszerezni, íme pár helyettes megoldás:Tedd az ágyneműtartódba, vagy aludja rajta, esetleg mellette. Vidd a padlásra, pincébe. Aknázd körbe.
Valahogy én be fogom hozni a lakásba következő télen. Csak az a kérdés, hogy családdal miként etetem be a dolgot -
válasz
Gaboman #19205 üzenetére
Nem szabad leszállni a motorról
Ennyi. Vagy ha igen, akkor max 20 méteres távolságra szabad elmenni tőle
160 kilós ciberét könnyeben betesznek, mint egy 240 kilós jó dagadt gépet.
Parkolás meg egyszerű. El kell kérni Ripley-től a mozgásérzékelős alien írtó gépágyút, és a probléma megoldva
-
Gaboman
nagyúr
Na adja az isten hogy előfordul ez valamelyönkkel!
Olyant már videón láttam hogy kint volt az utcán a sport moci beállt mögé egy furgon,várt,várt,aztán szépen lassan odaállt a motor mellé.
Kiugrott belőle 2ürge,bedobták a motort és goo!!
Rohadjanak meg ott ahol vannak az ilyen gané emberek! -
Gaboman
nagyúr
válasz
bajnokpityu #19198 üzenetére
Ja hát ezt benéztem!
-
zsoltee10
addikt
van egy ismerősöm, akinek elég nagy értékek vannak a házban, garázsban, stb
betörtek 2szer. beszélt egy szakemberrel. kerítés tetejére szögek, zárt végig. vett 3 kutyát, 200eFt/db. csak a gazdától fogad el kaját, senki mástól, adhatsz neki kolbászt, akkor is tojik rád. 3 kutya azért kellett, mert egyet lelőhetnek, még kettőt is, de ha hárman ugranak a betörőknek, akkor nem sok esélyük van. nem kellett sokat várni, megint be akartak törni. 3 fickó volt (neeeeem, nem kisebbségi, ááááááá, dehogy....), egy beugrott, a kutya elkapta a torkát, a második már kapcsolt, de a kerítés tetején volt, és a másik két kutya berántotta.
a harmadik elfutott. amikor hazaért a tulaj, a két kutya a két ürge nyakát szorítva várta. órákig tartották halálos szorításban a két betörőt, és elájultak, mire hazaért az ürge. az kihívta a mentőt, rendőrt. a két ürge olyan sokkot kapott, hogy kórházi kezelésre szorultak.
az ismerősnek nem lett baja az ügyből, mert hatalmas táblára ki volt írva, hogy a kutya harap, és belépés csak saját felelősségre. ennyi. azóta nem próbálkozott senki...
Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Dell notebook topic
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen notebookot vegyek?
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest