Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
20000

Hol lehet a Bekasmegyer - Nemzeti Szinhaz vonalon akksit kapni?
-
DroneZ^
őstag
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
gondolom a Mille...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Jahigen ,RR Arata rendszernél még be is lukadt neki, arra emlékszem, mert állítás nélkül lementünk Euroringre.
-
TayRol
nagyúr
Megy valaki kiallitasra? Csutortokon kinezek, asszonytol engedelyt kaptam akcios (100k-ig) borrucira - ha talalok

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jah én is így vagyok bandival,
meg nincs is gyakorlatilag mire,
kess sincs, szal marad... -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Hát akkor úgy fogalmazok, hogy a konstrukció miatt kifinomultabb lehet a Hondáé, mivel az nem gondolkodott magas fordulaton, gáznál.
Állítólag csak az Akrapovic gyárt úgy dobot, hogy kiszámolja a gyári rendszerhez, így nem kell semmit állítani hozzá. Erre kíváncsi vagyok... -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nem is igy értettem.de nekem a végdob cserénél a szinkron is elmászott a karbison.nem sokat,észre sem vettem,de elmászott,műszer aszonta.persze,lehet 2 hónap állástól törpént.
Honda inkább több nyálat ad,mint kevesebbet gyárilag,szal nem hiszem h fúvókázni kéne.
sztem konstrukciótól függ nem ECU okosságtól.pláne,hogy ha okos lenne,akkor nem ment volna minuszba. -
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Na ezaz vazz, nincs most penzmagom powercommanderre, de erdekel minden lehetoseg, ami finomit a biciklin.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Fojtószelepszinkronnal nem tudnak dob után állítani.
Dúsítani kell valszeg. Hondánál nem tudom hogy van.
Beszéltem a 600RR es haverral, neki a Leo Vince dobott az RRen minusz 2 lóerőt
Lemérette fékpadon, azt mondta nagyon jó hangja lett, azt hitte mindenhol erősebb, erre az összes létező fordulatszámtartományban gyengébb volt
PC után dobott rajta sokat. Szóval Honda is megérzi, de annak okosabb lehet az ECUja, mert azt mondta ennyire nem jött ki, mint nálam. -
TayRol
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
En nem, mert sajna nem ertek hozza, es meg nincs meg egy eve a motor, de most, hogy felhivtad ra a figyelmem, fejben tartom! Ez szervizben draga mulatsag? Mert sajnos nem volt penzem kiadni X ezret PC-re meg hangolasra...
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ócska a moped, cseréjjed le

-
Gaboman
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Haver gépére a CBF600-ra tettek fel e gyári helyett sport dobot nem csak hangra hanem teljesítményre is észre lehet venni a különbséget.
Főleg az alsó tartományban észrevehető a motor lentről jobban húz,nekem is ez volt a tapasztalatom a KTM-nél.
Holnap délelőtt visszük a motor Győrbe a Hondához hozzáállítani a sport dobokhoz. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
vállficamot ne emlegesd

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
"de akinek inge, az öltözködjön már fel!"
Hofi -
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Jó, azt elfelejtettem odaírni, akinek nem inge nehogy magára vegye.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ezt nem tudom megmondani. Nekem számított. de mint mondtam nem mindenki foglalkozik vele. Többeknek a inkább a nagy hang jobban kell, mint egy villanymotor szerűen működő gázreakció. Tudod, attól függően, ki mire használja. Én motorozok vele, nem pedig diszkóba járásra használom

Egy végdob alapvetően minden motornál beleszól, mivel nagyobb lesz az öblítés.
Nem hinném, hogy van tanuló ECU. Inkább fejlettebb van, amelyik hozzáállítja a keveréket a fene tudja mi alapján. Annyira nem ismerem a befecskendezést. Azt tudom hogy többféleképp oldják meg a gyártók. Nem akarok hülyeséget mondani, inkább csöndben maradok. -
Gaboman
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ha itt azt kérded hogy sok 4T motornál van e visszafojtás a kipufogóban a válaszom igen.
Nálam az MT-03ban is volt és a KTM-ben is van,ugye a mostaninál is ki kell cseréltetnem a csonkban lévő szűkítés végett a teljes csonkot.
És hogy múlhat e egy dobon a teljesítményed igen múlhat,nekem is sokat számított már a sportdob is a gyári helyett,de igazán jó teljesítménytöbbletet teljes rendszerrel lehet elérni. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hmm,ezek szerint 4Tnél i létezik a visszafolytás a kipuff oldalról?és annyira kihegyezték volna,hogy egy végdobon múlik?asszem nem kérek az elmúlt évek "fejlesztéseiből"...
amugy hogy kell elképzelni a tanuló ECU-t?
-
DroneZ^
őstag
na, Suzuki DR 125 SM-re valaki teljes kipufogót, vagy dobot? Találtam a LeoVince-től gyárit, de csak azt... Nemtudtok valamiket? Végülis azisjó ha soroltok márkákat, hogy valahonnan eltudjak indulni a keresésben. Köszi!

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Joaz, így gyári.
Ez az ECU nem írható, nem tanul ez semmit. Így működik. Nyitottal nem jól működik. -
NINJA_V
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Másik ilyen fogalom a motorok körében a postás SR (yamaha sr 125)
Egyik futár ismerősöm egy postás sr-t vett meg futárkodni, azt mondja amikor megvette akkor is trillió km volt benne , és nála is átfordult már párszor az óra! (olajat sosem kell cserélni csak utánaönteni, vez lánc feszítő megspanolva és egyéb nyalánkságok
)Naigen meg a TUX
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ne idegelj.és most akkor susugosó R6od lesz?
életveszélyes.
te számitógéped tanulékony?lehet,csak egy darabig szünt meg a torpanás,és ujra visszatanulja a torpanást.nekem is mikor léxűrőt cseréltem,abbahygata a kormolást. ja,vagy 100km erejéig.majd ugyan kisebbeket,de továbbra is túl dús maradt.nekem meg az F2es volt borzalmasan érzékeny a dobra.karbis,természetesen.gyárival is visszadurrogott,gány yoshira cserélve meg ropogott mint a WRCtarkitva akkor robbanásokk,hogy megijedtem néha.
F4 meg semmi.azaz sokkal kisebbeket ránt,mint a karbis tette.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
a csuklófájáson kívül valóban jól bírta a strapát, időbe tellett mire megszoktam hogy kell csúsztatni. meg ami zavart, hogy itt ha visszaterektem zárásig a gázt, akkor is ment.
szóval picit zavar, hogy fontos dolgokat nem érzek még, mert ezt nem szabadna megcsinálnom. bár gyanítom, hogy finomabb szerkezeten ezt is sokkal jobban érezném.
amitől tartok leginkább az az, hogy a fézer egy magas építésű motor, klasszikus iskola, és spiccelős motor, ha ráülök. tudom, azt mondja mindenki, ha jól motorozok akkor nem számít a magassága. én azért ezzel óvatosan bánnék így elsőre.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
valami kis 125ös suzuki.
klasszikus, küllős, dupla hátsó lengéscsillapítós, dupla régi style ülések, egy kör alakú műszer, ejj, bebódútam a végére a dús keveréktől...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Tapasztalatom alapján a karbis nem érzékeny rá annyira. De ezek a dolgok extrém körülmények között jönnek ki, pl 14 000 fordulatról visszaereszted valami miatt monnyuk 12 ig, vagy ilyen fordulatszám tartományban mész be egy kanyarba és próbálod finoman ráhúzni, erre gondolkodik, és nem jön a tűz, csak késve. Ez nekem rohadt zavaró, rajtahagyom a gyárit inkább. Karbisnál ha ezt érzed, akkor lehet fúvókázni kell a dob után.
A garázsos témába benne vagyok, majd megdumáljuk mikor, hogy. Keddig el vagyok havazva.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
na ez a dob kérdés érdekel..
nekem ugye még karbis a fézer.
teljesen gyári állapotú a motor, de gondolkodom egy kicsit hangosabb dobon.
nem akarok racccsingos izét, csak egy kicsit feltűnőbbet, szép mélyet.
javaslat?kitalálhatnánk esetleg valamit.
megnéznéd a garázsban, hogy mi a nyavaja baja van, aztán úgyis elkő vinni a jamakához kalapálni.. ahogy látom, egy hónapon belül nem lesz jogsi ebből. jövő vasárnap a második kör rutin. -
Topiccsendőr
addikt
Ma kicseréltem a dobomat gyárira. Torpanás megszűnt, teljesen. Olyan lett, mint egy villanymotor. Ennyit a nyitott dobokról, meg az injektoros motorokról. Lehet én vagyok túl kifinomult, előző tulaj meg se érezte. Bezzeg a régi karbis R6 ra felraktam a BOS - t semmi belukadás nem volt...
Okuljatok a példámon. -
Integra
titán
na, 125cc suzuki kipipálva, rutinpálya kipipálva

szegény motor nem egy rcv, de marha jó volt, 3 órát nyomtam mint a kisangyal, kezdek belejönni
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Enis, nagyfalunak
(alapbol videki vagyok)NFree: sportmotor forumat ajanlom, ott rengeteg van, foleg GSXR-re, ill. joaron hoznak be kulfoldrol is - bar a fo ojro miatt most az nem a legkifizetodobb..
-
Preda
aktív tag
Hát címet nem tok mégse, de valami független alkusz vagy mi van kiírva. Másik meg, hogy neten is meg lehet nézni és oda mész ami neked szimpi.
-
cochy
tag
sziasztok!
Biztosítást hol lenne érdemes kötnöm?
25 vagyok, vidék. -
NFree
addikt
Hali srácok gixer 1000-re(k5) Yosi rendszer kellene nekem , nem tudja valaki, hol nézelődhetnék, kiváncsiságból, használt is jöhet csak ne legyen nagyon sérült.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jelenleg szó szerint csak tolni tudom

-
Gaboman
nagyúr
válasz
DroneZ^
üzenetére
Sok jót olvastam a titánblokkjáról
Ez attól függ milyen téren érted,mert viselkedésre tényleg jó,annyi a különbség az RXV és SXV között hogy a előbbi alacsonyabb fordulaton leadja max nyomatékot alul középen erősebb,az utóbbit jobban kell pörgetni.De amikor megindulnak isten áldja a vezetőt!
Egyszerűen vadállatok a szó szoros értelmében egy CR500 SM sem veheti fel vele a versenyt erőben,pedig aki ismeri a CR500-at az tudja miről is beszélek hogy az is mit tud.A másik ok amikét visszakérdeztem hogyan érted a sok jót én nem tudok elmondani róla sok jót a blokkról sem,tulajokat ismerek akik panaszkodnak rá,nekem is volt gondom vele.
De amikor megy akkor olyan élményt nyújt amit kevés motor. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
gondolom, ők azok
annyira még messze sincsen tőlem, 18kerből.
felhívom őket hétfőn aztán érdeklődöm. -
DroneZ^
őstag
válasz
Gaboman
üzenetére
Én is ismerem a mocit, bár az SXV550 felé húz inkább a szívem. Sok jót olvastam a titánblokkjáról, kicsit nagyobb tankkal megfontolandó lenne, de ez egy verseny és pályára tervezett motor rövid hatótávval. Súly-teljesítményének a kategória abszolut legjobbját képviseli, az biztos, nemvéletlen érzik a tulajok gibbon majomnak magukat a "megnyúlt" kezük miatt

-
Gaboman
nagyúr
válasz
DroneZ^
üzenetére
Nekem RXV550 volt V2-blokk van benne,számomra nem kell bemutatni mit tud egy V2,főleg egy 125kg-os motorban 70LE-vel.
Kanyarban vajmi kevés esélye volt bárminek is ellene,egyenesben 160-ig Hornet 600 sehol sincsen mellette.
Egyszerűen vadállat gépek,csak szervízigényük hatalmas,hamar megadják magukat. -
DroneZ^
őstag
válasz
Gaboman
üzenetére
Na, a Ducati Monsterek piszok jó mocik, csak a szervizelés meg alkatrészhiány miatt szokták húzni a szájukat az emberek. Amúgy meg sokkal különlegesebb a rengeteg sor4-es japó motornál. (bár megkell hagyni, azok viszont nagyon pöpec kanyarvadászok, elkell dönteni kinek mire van szüksége). Nekem személy szerint majd egy nagy erős V2-es szörnyetegre, ami ontja magából a basszust
Legtöbb kocsi sor4-es, szerintem épp ez teszi vadabbá-egyedibbé a motort, hogy V2-es vagy boxer, esetleg keresztbe V2 (MotoGuzzi). Meg azért valamennyire lehet egy V2-essel is a kanyarokat vadászni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DroneZ^
őstag
Voltam olyan hülye, hogy még tegnap este motorra ültem.

Amúgy most a leendő Suzuki DR 125 SM-re nézegetek dobokat apámmal szabadidőmben. Aki tud, segíthet. Akrapovic-nak nincs. LeoVince-nek viszont van egy elég szép pont erre a típusra, 400 Euróért
. Ha valaki tud még 1-2 gyártót, bármit, akkor ne titkolja 
-
szilchi
őstag
válasz
Gaboman
üzenetére
Hmm..Monster egyik nagy kedvencem,főleg a száraz kuplungos
.A többi is jöhetne,talán a GT ...nem tom..ismeretlen márka számomraA gond az,hogy ezek mind többe kerülnek,mind amennyit szánnék rá.
Max 600K amit rászánnék +/- párezer.A legtöbb hitelezhető,de ezt a jelenlegi helyzetben nem reszkíroznám. 
-
zsoltee10
addikt
most biztos én vagyok a balfax, de nem találok sehol egy nyamvadt tájékoztatót, hogy melyik sisak méret, melyik fejkerülethez tartozik. :S pl. Nitro kellene első körben..
-
szilchi
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Kössz a felvilágosítást
.Akkor keresek tovább
.Majd csak találok valami használható szerkezetet.Nézegetek még itt egy 97-es Bandit 600-at,egy 96-os F3-as CBR 600-at meg egy 82-es 750-es Viragot. -
Beowulf_78
addikt
válasz
szilchi
üzenetére
62e km-rel felejtő...
Ha GSX-R lenne azt mondanám okés lehet ettől még, mivel a GSX-R blokk nagyon tartós.
Láttam valós 80e km-rel K1-es GSX-R 1000-et, úgy nézett ki a külseje alapján mint amit összerágtak és kiköptek. Elhanyagolták rendesen, láncot sosem fújták, meg ilyenek. A motorja viszont nagyon erős volt még ilyen állapotában is. Megfelelő kompresszió, stb.
100-120e ezek a blokkok gond nélkül elmennek. A TL blokk viszont kizárt.
-
Kevo
tag
válasz
DroneZ^
üzenetére
Engedd meg, hogy meséljek valamit: nekem eddig "csak" autóbalesetem volt, késő este volt, egy tábla ki volt döntve a helyéről, ami mutatta volna, hogy lassan vége az útnak és jön a 90-es kanyar...nem is láttam semmit, hirtelen eltűnt az út és egy az egyben leugrattam egy majd 3 méteres gödörbe az út mellé a susnyásba. A baleset után semmim nem fájt, kipattantam, állapotfelmérés, kihúzattam az autót egy hazafelé tartó traktorossal, lecseréletm a kereket, amiről lefordult a gumi, elkértem épsapám autóját, hazavontattam a szekerem és lefeküdtem aludni...és reggel jött a meglepetés. Alig tudtam felkelni, derekam totál K.O., a nyakam mozgítani sem tudtam, a bal könyökömet az ablak hülyére verte, úgy hidd el, még kezet fogni se tudtam..és bevallom, lelkileg összetörtem, csak a baleset képeit láttam magam előtt, már ami megmaradt, akkor megijedni sem volt időm . Ezzel csak azt akarom mondani, hogy minél jobban lenyugszol és csökken az adrenalin szinted, úgy fogod érezni az esetleges sérüléseket. Nagyon fontos, hogy pihend ki magad, mind fizikálisan, mind pedig mentálisan, utóbbi talán még fontosabb, hogy később, ha ismét motorra ülsz ne legyen benned félsz.
-
NINJA_V
tag
válasz
szilchi
üzenetére
A '97-es épp nem egy jó választás, sok gyermek betegségei voltak, olajfolyás, rossz gázreakció, kuplung csúszás, némelyik egyednél főtengely csapágy megfordult.
Amúgy jó motor!!! Csak együtt kell érezni vele...vagy nem tom 
De ha elment legalább 62 ezret, túl rossz nem lehet...

-
szilchi
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Csúszásnyomok a jobb oldali kipufogón vannak csak,idomon képek alapján nem láttam.Na igen,tényleg jól néz ki.Meg V2-es.De szvsz nem ez lesz a befutó,mert a km óra 62K km-t mutat
.Meg import motor,szal szvsz nemsok mindent tudhatnak az előéletéről.Lehet ezért is ilyen olcsó...
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ez nem motorral volt, hanem autóval. szerencsére.
apámat nem vett észre a kamion külsö sávba sorolásnál és nekiment, befordított maga elé, tolta az autót teljes oldalával, majd átlökte a szembe jövő sávba.
apámnak összeszarni se volt ideje magát, mert mire megindult volna a folyamat, addigra vége is volt..
az volt a szerencséje, hogy este történt és nem volt forgalom akkor éppen.
na hagyjuk is, nem akarok belegondolni mi lett volna ha..
kamionos nem akarta elismerni. kijöttek a rendőrök, aztán helyrerakták két pillanat alatt. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
kéne..

csak mikor?
ez az első nyugis hétvégém ebben az évben.
de felkéne keresnem pár szakit, akik vágják ezeket a régebbi fézereket és pöpecül megtudják nekem csinálni, ésszerű áron. -
Beowulf_78
addikt
válasz
szilchi
üzenetére
A csúszás nyomokat meg kell mutatni fényezőnek. Úgy tudom Kb. 100k körül van egy komplett fényezés (metál). Max kiválasztasz egy fasza színt, és újrafujatod.
mivel az elemenkénti fújás nem lesz tökéletes. Árnyalatokkal eltérhet miután "beérik" a fényezés.
Majdnem nekem is ilyen lett.
3,5 éve még 1,2M mentek kb.
Jó motor, szvsz 2 személlyel kicsit kényelmetlen. Sokan jobbnak tartják mint az R változatot, és jobban is megy. Kissebb a súlya és csak 10LE gyengébb. Dögösen is néz ki.
Mindenképp állapotfelmérésre vinném. 8-10k-ból megúszod. Előtte meg menj oda valaki hozzáértővel, nehogy valami nagyobb hiba legyen. Mennyi km van benne? Főtengely csapágy cserét kérdezd meg, volt e. A blokkjuk úgy tudom nem túl tartós, de biztos elmennek 60-70e-et. -
szilchi
őstag
Suzuki Tl 1000S,97-es,enyhe csúszásnyomok?
Van róla videó is,hangja az alapján jónak tűnik.Van rajta kormányteló,nem nagyon tudom hogy az első kerék csapkodáson kívül mi volt ezekkel a gixxer
.Ára 490+60K reg+35 forgalombahelyezés. -
Kevo
tag
válasz
DroneZ^
üzenetére
Sajnálattal olvastam, hogy mi történt, de a lényeg, hogy megúsztad és élsz, tudom, sovány vígasznak tűnik, de igazából csak ez számít. Nagyon kell figyelni, nagyon sok a figyelmetlen autós

u.i.: a sz@rt is verd le a biztósítón, ne hagyd magad, az utolsó fillérig hajts be mindent.
-
Maksifül
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Nagyon egyszerű a dolog. Nem tudnak megszívatni, ha a tanuló nem hagyja magát.
Közölni kell jó előre, hogy márpedig Te le akarod, s le is fogod vezetni az összes kötelező órát /ki lenne olyan hülye, hogy ne tenné, ha egyszer fizet érte, másrészt meg nincs otthon saját motor, amivel gurulhatna? /.
Én ugyan mondtam előre, hogy felőlem akár mindennap mehetünk motorozni, nincs egyéb elfoglaltságom, bármikor ráérek, és amúgy is szeretek motorozni. Erre az volt a tahóparaszt válasza, aki mellesleg a STOP autós-motoros iskola vezetője, hogy "Majd vesz egy motort, és annyit motorozik, amennyit akar..."Ezek után volt 1 óra rutinom /igaz egy motorral egy másik sráccal felváltva/ utána vizsga. Vizsga előtt meg odadugja az orrom elé az oktatási lapot, hogy írjam alá, hogy levezettem az összes kötelező óraszámot /forgalmat is, holott ott még nem is voltam/, mert anélkül nem mehetek vizsgázni. Sajnos, nem volt választási lehetőségem, mert már igencsak október vége felé járt az idő, és nem szerettem volna hogy tavaszra csússzon a jogsi megszerzése, hiszen télen nincs oktatás, és nem lehet vizsgázni sem. Így aláírtam, és levizsgáztam. De ma már másként tennék. Azon nyomban panaszt tennék egy ilyen esetben a Közlekedési Főfelügyeletnél, és a Minisztériumnál, és úgy bevonnák az iskola engedélyét, mint a sicc! Szóval senki NE ÍRJA ALÁ ezt a papírt, ha nem vezette le a kötelező óraszámot, és úgy érzi, nincs meg a biztos tudása a vizsgához.
Sajnos a forgalmi oktatás is kb 2x1 órában merült ki, meg is buktam elsőre, mondjuk a saját hülyeségem miatt. Meg ugye nem is jattoltam le a vizsgabiztosnak, mikor odajött vizsga előtt az iskolavezető, hogy szeretnénk-e ilyen segítséget igénybe venni?
Másodjára átmentem.Vagyis lett egy nagymotoros jogsim 80-90e-ért, amit 1 db elméleti óráért, 30 perc rutinért+vizsgáért, 2 óra forgalom+vizsgáért, pótvizsgáért fizettem ki. De legalább a motor nem használódott el nagyon.
Utólag írtam egy levelet az iskola vezetőjének a hatályos jogszabályokra hivatkozva, miszerint panaszt teszek ez ellen az eljárás, és jogszabálysértés miatt a megfelelő hatóságoknál. Erre rögtön felhívott, mikor megkapta a postai úton küldött levelet, és háromnegyed órán keresztül győzködött arról, hogy ő milyen fasza oktató, és már huszonX éve a szakmában van, még soha senki nem volt elégedetlen, stb.
Végül csak azért nem küldtem el a panaszomat hatóságoknak, mert nem volt kedvem ahhoz, hogy a jogsimat elvegyék, és elölről kelljen kezdenem az egészet egy másik iskolában.FELHÍVÁS!
Ha valaki a STOP-hoz jár, vagy tervezi a tanfolyamot, keressen meg, mert azért ez az ügy nincs elfeledve...
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nincsen?!
apámat mikor a kurva nagy kamion tolta maga előtt...
a rendőr annyit mondott a kamionosnak, hogy ha nem ismeri el a hibáját, akkor a legkisebb gondja lesz az, hogy a biztosítójának fizetnie kell..
miért lenne ez más motoros baleseteknél? -
DroneZ^
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Szemtanúk is igazolták a duplaszaltót, mert rákérdeztem hogy mit láttak

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Rendőrségi helyszínelésnél nincs betétlap. 4-6 hónap és lesz lóvé belőle. Inkább örüljünk, hogy a srác még irogat ide, bár a duplaszaltó valszeg a sokktól volt. Az csúnya dolgokat művel, nekem eddig két sima leszúrtam volt félpördülettel ebből az egyik vállficammal.

Jobbulást ezúton is.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nemtudom, hogy mi a pontos neve, sajna csak ezt az egyet talaltam. Azert nincs nagy valasztek szvsz, mert viszonylag `kis` motor.

PC után dobott rajta sokat. Szóval Honda is megérzi, de annak okosabb lehet az ECUja, mert azt mondta ennyire nem jött ki, mint nálam.
uti biztonságban van,meg kisebb órát számláznak ki.igy bő fél óra alatt megvan.pofa kérdése,5-12között szokták.

. De hívhatnánk simán annak is. Komoly itt van nálunk ilyen nevű hely.

Legtöbb kocsi sor4-es, szerintem épp ez teszi vadabbá-egyedibbé a motort, hogy V2-es vagy boxer, esetleg keresztbe V2 (MotoGuzzi). Meg azért valamennyire lehet egy V2-essel is a kanyarokat vadászni

fáj az izmom mint az állat