- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
válasz
razorbenke92 #20670 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ.
Az első javaslatod gyakorlatilag az amire én is gondoltam, megnövelni a borda és a L alakó lemez közötti hőátadó thermal gap felületét. Amit linkeltem 5x5 cm-es thermal gap alkalmazásával kb 3-4x-re nő majd a hőátadó felület, megnézzük mit jelent ez fokokba.
A második ötletedre nem is gondoltam, de ez is nagyon jó ötlet. Amennyire emlékszem nem fekszik fel az L alakú lemez a műanyag burkolatra, hanem van némi rés közöttük. Valszeg ott is spóroltak a thermal paddal, ezt le fogom ellenőrizni és keül bele akkora mint maga az L alakú fém.
A CPU újrapasztázással akkor ne vesződjek szerinted? MX4-re való csere nem fog sokat hozni hőfokban. Mikor régi laptopokban lecseréltem a gyári pasztát MX4-re fokokban lehetett mérni a hatást, igaz azokban aktív hűtés volt.
Harmadik ötletedhez keresnem kellene egy régi rézmagos p4 hűtőt, aminek lefűrészelném a lamelláit, és ha szerencsém van maga a talp kb olyan magas lenne mint a jelenlegi borda. Ha nincs akkor sokat kell csiszolni
Ehhez mit szólsz? Persze pont most nincs fenn az aprón olcsó régi hűtő.
Negyedik is jó ötlet, de nem szeretném szétbarmolni a jelenlegi bordád, mégha szuboptimális is, mert ha félresikerül valami akkor abszolút nem tudom használni a MiniPC-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Jogász topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vallás
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- be quiet! Dark Rock Pro TR4 INGYEN FOXPOST
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- 4db Be Quiet Pure Wings 2 PWM 120mm
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest