Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• deathtania

senior tag

Sziasztok!

A gépházamat szeretném feldobni LEDekkel, és hangulat világítással, de előbb gondoltam, hogy körbekérdeznék.

Alapvetés: van egy Gigabyte B450 Aorus M alaplapom, egy Fractal Design Meshify C mini tg házban, amiben elöl-hátul 1-1 fehér ledes 12cm-es ventilátor forog (így kaptam hozzá), a vízhűtésem pedig egy Corsair H100i Pro RGB, ahol a pumpán lehet állítani a led színét, de mást nemigen, a ventilátorok is sima feketék, mindenféle plusz fény nélkül.

Miket ajánlanátok első körben, miket érdemes cserélni? Ahogy néztem, a lapra 2 db sys fan-t tudok csatlakoztatni (első-hátsó fehér ledes van most rákötve), és mellette van egy rakás led csatlakozó a gyári leírás szerint:
    1 x CPU cooler LED strip/RGB LED strip header
    1 x RGB (RGBW) LED strip header
    2 x digital LED strip headers

Miket ajánlotok, miket volna érdemes első körben cserélnem? Előre vagy 3db 12-es vagy 2db 14-es ventit lehet rakni. Mivel legalul a HDD rekesz teljesen üres, így én max 2db ventiben gondolkozom ellőre (kivéve, ha kerül oda valamilyen hőtermelő cucc, pl. controller, vagy valami). Hátra 1db 12-es ventilátor fér el.

Mit ajánlotok, milyen RGB ventilátorokat vegyek (az is lényeg, hogy halk maradjon a rendszerem), és milyen ledszalagot, amit az üveg köré tudnék tenni, és amiknek a fényét a lapról tudnám vezérelni a Gigabyte programjával, esetleg más módon (külön controller?)
    Van-e esetleg valami komplett, dobozos megoldás, amit csak telepítek, aztán szoftverrel vezérelek?

Köszi a válaszokat és tanácsokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák