- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
Sziasztok!
A gépházamat szeretném feldobni LEDekkel, és hangulat világítással, de előbb gondoltam, hogy körbekérdeznék.
Alapvetés: van egy Gigabyte B450 Aorus M alaplapom, egy Fractal Design Meshify C mini tg házban, amiben elöl-hátul 1-1 fehér ledes 12cm-es ventilátor forog (így kaptam hozzá), a vízhűtésem pedig egy Corsair H100i Pro RGB, ahol a pumpán lehet állítani a led színét, de mást nemigen, a ventilátorok is sima feketék, mindenféle plusz fény nélkül.
Miket ajánlanátok első körben, miket érdemes cserélni? Ahogy néztem, a lapra 2 db sys fan-t tudok csatlakoztatni (első-hátsó fehér ledes van most rákötve), és mellette van egy rakás led csatlakozó a gyári leírás szerint:
1 x CPU cooler LED strip/RGB LED strip header
1 x RGB (RGBW) LED strip header
2 x digital LED strip headersMiket ajánlotok, miket volna érdemes első körben cserélnem? Előre vagy 3db 12-es vagy 2db 14-es ventit lehet rakni. Mivel legalul a HDD rekesz teljesen üres, így én max 2db ventiben gondolkozom ellőre (kivéve, ha kerül oda valamilyen hőtermelő cucc, pl. controller, vagy valami). Hátra 1db 12-es ventilátor fér el.
Mit ajánlotok, milyen RGB ventilátorokat vegyek (az is lényeg, hogy halk maradjon a rendszerem), és milyen ledszalagot, amit az üveg köré tudnék tenni, és amiknek a fényét a lapról tudnám vezérelni a Gigabyte programjával, esetleg más módon (külön controller?)
Van-e esetleg valami komplett, dobozos megoldás, amit csak telepítek, aztán szoftverrel vezérelek?Köszi a válaszokat és tanácsokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Flint 2 OFF topik
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest