- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Üdv!
Mai napi 1 pontos kérdés: ismerősöm, akinek kérdeztem mai nap vízhűtés ügyben, egy nagyon régi, tényleg ósdi CM háza van, pille könnyű oldal lemezekkel. Azt találta ki, mivel van 4, szintén nem minőségi ventilátora, hogy vesz egy ilyet, hogy a házban lévő hangokat elnyelje. Merthogy ez olcsóbb, mint egy új ház...
Mondtam neki, hogy biztos jó, meg szép, elvégre gyártják ezeket és nyilván veszik is, de én úgy tudom, hogy az ilyen kiegészítőtől a belső hőmérséklet pár fokkal emelkedhet. Tehát a vízhűtés okozta örömöt majd ez elviszi némiképp. Azért írtam le, hogy én hülyeséget mondtam-e, vagy sem? Vagy csak a régebbi ilyen termékekre vonatkozik? Már annak okán, hogy ugye készülnek hangszigetelt házak szép számmal, és csak nem az a cél, hogy odabent melegebb legyen.
(azt ne kérdezzétek, hogy miért ez az elsődleges, nyilván a pénz ugye, de szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy egy jó, minőségi ház lenne a megoldás...)Én kérdésem: LED szalag. Jól tudom, hogy molex-en keresztül kell a tápegységre kötni? Nálam az új házban semmi nem megy róla, adatlapomon a teljes konfig. És milyen típust ajánlotok? Nem kell több, mint 60 cm, az Aeneas ház plexis oldala felől lenne alul / oldalt. És lehetőleg 4k alatt legyen, mert egy Aerocool venti is szükséges még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- ALPENFÖHN MATTERHORN Black Rev. C - processzor hűtő!
- EK-Quantum Velocity2 D-RGB - 1700 Nickel + Plexi WHITE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- BeQuiet PURE LOOP 2 360mm GARANCIA: 2028.02.18
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest