Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Valaki otthon van a motoros ledes index relék terén?
Rendeltem ebayről egy ilyen relét (meg egy 3 lábút kb. 1 héttel ez előtt a termék előtt, és az még nem jött meg, ez viszont már igen.....), fölraktam a ledes indexeket, bedugtam a régi helyére mindegyiket, utána a relét is (2 csatlakozós volt az előző is, szóval kihúztam, ebbe bedugtam, nem lehet elrontani..), szóval minden a helyén volt, kitettem balra az indexet, és ugyanúgy villogott jobbra is (mint az elakadásjelző a kocsikban), és amikor épp a "nem villanós állapotában" volt, akkor is világított halványan, szóval teljesen nem aludt ki, amikor épp nem villant. Remélem érthető, és valaki tud is segíteni nekem :/ Esetleg valami plusz ellenállást kellene bekötni? Nem nagyon értek hozzá.
Néztem videót youtube-on, és ugyanezzel a relével működik másnak, igaz hogy más motoron..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő