- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csipesz01 #15453 üzenetére
Ember, a ventiden ott van a fekete meg a piros vezeték, az USB színeit meg ahogy írtad beazonosítottad. Konkrétan erre kérdeztél:
...a narancs az 5 volt a fehér a földelés, ezt a kettőt meik vezetékekhez csatoljam, a képen látható, van fehér , sárga, fekete, piros
Korábban elmondtam, hogy ami + az piros, ami - az fekete. Tudom, hogy hülyén fogalmaztam én is, de szerintem, ha tudod miről beszélek, megérted.
Ha viszont ennyire nem értesz a témához,én is javaslom, hogy ha nem is szakemberhez, legalább egy jártasabb illetőhöz vidd. A végén még tényleg gallyra vágod az egész notidat.moha21: Persze, hogy nem tennéd, én sem tenném, mert minden rendben működik. Azt mondtam, ha nincs más lehetőség rá, ez még mindig jobb mint a semmi. Ha a semminél van jobb ötleted, ha más nem, én meghallgatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Sorozatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest