Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-14 08:59:26

LOGOUT.hu



Mobil flottát, de milyet?

Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.

Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!

Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.

Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.05.14.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54919) qltsar válasza 4Grider (#54918) üzenetére


qltsar
addikt

Igazad van. De talan igy is ez lenne a legegyszerubb es olcsobb valasztas.

Viszont tortent egy erdekes dolog.

Csutortokon este mentem be Yettelhez szemelyesen megkotni a KUF-ot. Aktiv csomag, korlatlan nettel.

Minden rendben ment, megkaptam a papirokat, SIM kartyat, es egy havi dijat kertek elolegkent, amit majd a 4. Honapban jovairnak.

Azt mondta az ugyintezo, hogyha valami gond lenne a szamhordozassal, akkor mar par percen belul a rendszer visszadobna, es kapnek rola SMS-t.

Penteken, az egyik megbeszelesem elott 2 perccel hivott Netfone (jelenlegi szolgaltatom) valami miatt (sejtem, hogy ez), kozoltem veluk, hogy hivjanak fel ora mulva. Azota sem kerestek, amit nem banok, viszont nem kaptam SMS-t a szamhordozas sikeressegerol.

Ma azonban mar jott egy Yetteles szamla, ami erthetetlen, mert fiokom sincs, sem szolgaltatasom, es kernek 491 Ft-ot.

7610 Ft a havi elofizetesi dij, napi dija ~245.55 Ft, igy ki is jon, hogy ket napra szamlaznak, tehat Aug 30-tol elnie kell a szamomnak, ami azert erdekes, mert a szerzodesben a szamhordozasnak maximum hataridokent Aug 29-et adtak meg, de az ugyintezo es a topicban leirtak alapjan ez nem vesz ennyi idot igenybe.

- Vehetem ezek alapjan sikeresnek a szamhordozast?
- Miert szamlaznak elore, ha meg nem tortent meg a szamhordozas?
- Korrigalni fogjak ezt kesobb, ha elobb megtortenik a folyamat? Pl. Holnap reggeltol el a szamom, akkor 4*245.55Ft-ot kellene fizetnem a 2*245.55Ft helyett.
-Letezik olyan, hogy a Netfone nem enged el? Aug 28-ig mondhatom fel, bar a tajekoztatas Julius 20-an tortent meg, ami alapjan 09.03-ig lenne ido az ASZF ertelmeben felmondani kotber nelkul, azonban a szamla kelte datum 07.14, de termeszetesen nem ekkor tortent az ertesites. Ez alapjan, ha Aug 29-en tortenne a szamhordozas, akkor 1 nappal kicsusznek az elvileg kozolt 45 napos ASZF valtozas miatti kotber mentes felmondasi idobol, ami valo eletben 09.03. Mitol kezdve szamitodik, hogy felmondtam a szolgaltatast? Mivel penteken hivtak, es csutortokon kotottem a KUF-ot, vehetem ugy, hogy az ellalasi szandekomat nyugtazta a Netfone 07.24-en?

Elnezest a kisregenyert, illetve a kvazi off-ert, de jobb topikot sajnos nem talaltam a kerdeseimnek, valamint egy kicsit vasarnap ez most WTF-kent jott ertesites a Yettel szamlarol, a szolgaltatasert, amit nem is hasznalok.

:R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.