Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:48:13

LOGOUT.hu

"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait" :D

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7323) Gezabacsi


Gezabacsi
csendes tag

Sziasztok!

MIUI 14, ez a Szent Grál...
Visszaolvastam jópár hozzászólást miközben kutakodtam a kérdéseim után és látom, hogy azért a nagy többségnek hasonló problémái vannak...
Az alkalmazás értesítéses (messenger és társai) problémakört ezért ki is hagyom, pedig már ettől is a falat kaparom. A hívásrögzítés dettó, gyönyörűen átestünk ezzel a PCskedéssel a ló másik oldalára. Közelségérzékelő.... :W

Két kérdésem lenne.
Abban tudtok-e nekem segíteni, hogy hogyan tudnék hívócsoportokhoz csengőhangot adni. Ez a faék egyszerű történet MIUI12-n alapból ment, 14-en annyi lehetőségem van, hogy törlöm a csoportot vagy létrehozok egy újat... (Ja, és nem csoport, hanem címke már)
Próbáltam már vagy 4 callmanagert, de egyik sem tudja. Direkt csoportkezelőt meg nem találok (ez is mekkora gáz már, hogy ilyeneket kell keresgélnem)

A másik, hogy van-e arra lehetőség (amit a 12-n szintén egy kattintással meg lehetett csinálni) hogy közvetlen hívás ikont tegyek a képernyőre. Ki tudok tenni személyhez rendelt ikont, de az megnyitja nekem a névjegyeket, azon belül a kiválasztott személyt, ahol aztán még böködhetek a telefonkagylóra...nonszensz. Ja, és hívás után otthagyja nekem a névjegyeket, plusz egy mozdulattal zárhatom be.

Mért szúrta a szemüket ez a két opció, mért kellett kigyomlálni??
Már idegállapotban vagyok... :Y

Köszi előre is a segítséget.

Üdv, GTB

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.