Új hozzászólás Aktív témák

• Hanok

senior tag

válasz Pista0001 #62833 üzenetére

A kompakt kicsi méretet mindenhol meg kell/kellett fizetni a világban, régen sem volt más ahogy mondod. Emlékszem még amikor kitalálták a sulinet akciót hogy mindenki tudjon gépet venni mert egyébként a kéthavi komplett fizetésem sem lett volna elég egy gépre. És az már lassan 20 éve volt.
    Az meg hogy drágult itt is a piac az teljesen rendben van, mint ahogy minden más is a duplája lett vagy akár a háromszorosa. ITX gépet építeni mindig fájdalmas hobbi volt, inkább csak voltak évek a válság előtt vagy után amikor annyira szar volt a kereslet hogy jobban megérte vásárolni annak akinek volt pénze és munkája..

Én egyébként pont ezért szeretem ezt a topicot még ha nehéz is újat mutatni, vagy új dolgokról beszélni vagy akár csak olvasni ITX témában azért mindig van mit csemegézni.
    Ha itt tömegesen jönne a mATX akkor fogyna csak el igazán az ITX téma szerintem. Amennyi meg van az most még szerintem elmegy..

#62831HUN_Sector Szerintem is nagy, pedig milyen ideális de egyszerűen már 12-13 liter fölé menni is olyan hogy jó jó de azért mégsem olyan kicsi már ami esztétikailag WoW kategória, na meg ugye a kihívás is elvész ami azért lássuk be itt a topik lakók egyik legnagyobb drogja.. :K

Szerk: Mondjuk én annak is örülök hogy ez a topic nem csapott át az azonnali hibafeltárós topicnak..amiket követek napi szinten abban meg már csak az van hogy nem indul a gépem mit csináljak..mind1 hogy VGA, Alaplap, vagy Proci topic...És ez azért van mert teret engednek neki..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés