Új hozzászólás Aktív témák

• TurboK0

tag

válasz laychi #62810 üzenetére

Az üveg oldallapot sajnos mindenhol erőltetik, kell a ledes szaroknak. Szerintem is baromság. De van sok olyan ház ami mesh paneles (mondjuk ezzel sem értek egyet, normális légcsatorna kell, nem az hogy az egész házban áramoljon szétfelé a levegő), és direkt jó hosszú hogy menjen bele a sok batár nagy kártya. Lásd Sama IM01. Ennek van rengeteg klónja, redditen van róla valahol egy lista, itthon asszem az Inter-tech IM-1 az ami kapható.

A C6-al ha elejére teszed a tápot akkor kell minimum SFX vagy SFX-L táp, egy 90 fokban elfordított táp kábel, egy kis érzék a Tetrishez, és sok türelem. A kábelt pedig igen be kell vezetni, nálam egy csavarhatós kábeltartó fogja a felső panelhez, az alaplap tartó lemezen van hozzá pár aljzat. A C6 ITX verzióban, amit még nem lehet kapni, lesz beépített hosszabbító a táp kábelnek, meg egy keret a tápnak, viszont a keret úgy van pozicionálva hogy matx házzal a memóriának útban van. De ha jól láttam, akkor a keret leszedhető.

Kötegelővel felfüggesztve valóban kicsit gány, és karcolódhat is (saját tapasztalat), ügyesen kell csinálni. pl. sínen keresztbe kötni, tenni rá öntapadós bútorvédőt. A kábeleket ha begyűröd a táp mögé akkor az kitömi annyira a helyét hogy ne nagyon mozogjon, a kötegelő meg lefogja ha meghúzod. Ja, és vastagabb kötegelővel egyszerűbb.
    VGA is befér alá, de azt már tényleg igényel egy kis logisztikát. SFX táppal könnyebb, SFX-L táppal is még elfér de nagyon centire.

Egyébként van ilyen felfüggesztő rács, én nem próbáltam, de úgy látom hogy pont megfelelő pozícióban tartaná a tápot:
    https://www.aliexpress.com/i/1005006056247138.html

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés