- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TurboK0
tag
válasz
laychi #62810 üzenetére
Az üveg oldallapot sajnos mindenhol erőltetik, kell a ledes szaroknak. Szerintem is baromság. De van sok olyan ház ami mesh paneles (mondjuk ezzel sem értek egyet, normális légcsatorna kell, nem az hogy az egész házban áramoljon szétfelé a levegő), és direkt jó hosszú hogy menjen bele a sok batár nagy kártya. Lásd Sama IM01. Ennek van rengeteg klónja, redditen van róla valahol egy lista, itthon asszem az Inter-tech IM-1 az ami kapható.
A C6-al ha elejére teszed a tápot akkor kell minimum SFX vagy SFX-L táp, egy 90 fokban elfordított táp kábel, egy kis érzék a Tetrishez, és sok türelem. A kábelt pedig igen be kell vezetni, nálam egy csavarhatós kábeltartó fogja a felső panelhez, az alaplap tartó lemezen van hozzá pár aljzat. A C6 ITX verzióban, amit még nem lehet kapni, lesz beépített hosszabbító a táp kábelnek, meg egy keret a tápnak, viszont a keret úgy van pozicionálva hogy matx házzal a memóriának útban van. De ha jól láttam, akkor a keret leszedhető.
Kötegelővel felfüggesztve valóban kicsit gány, és karcolódhat is (saját tapasztalat), ügyesen kell csinálni. pl. sínen keresztbe kötni, tenni rá öntapadós bútorvédőt. A kábeleket ha begyűröd a táp mögé akkor az kitömi annyira a helyét hogy ne nagyon mozogjon, a kötegelő meg lefogja ha meghúzod. Ja, és vastagabb kötegelővel egyszerűbb.
VGA is befér alá, de azt már tényleg igényel egy kis logisztikát. SFX táppal könnyebb, SFX-L táppal is még elfér de nagyon centire.Egyébként van ilyen felfüggesztő rács, én nem próbáltam, de úgy látom hogy pont megfelelő pozícióban tartaná a tápot:
https://www.aliexpress.com/i/1005006056247138.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest