Új hozzászólás Aktív témák

• hszilard666

veterán

Sziasztok,

Rég jártam erre, remélem mindenki jól van! :R

Pici mentális feszültséget éreztem a konfigommal kapcsolatban, mivel az értékének a nagy része a ház, de ezt nem éreztem túlságosan racionálisnak, így úgy döntöttem, hogy meg fogok válni tőle. A magánéletemet is próbálom úgy élni hogy minden döntésem racionális legyen, és ezért nagyon bántott hogy a 81.000HUF os gépemből 30K a gépház. Emellett még a perifériákat is optimalizáltam és így ki tudtam venni még 10K-t, így jelenleg a gépem ház nélküli bekerülési költsége 40K. STONKS!

Túrtam az aprót hogy mi lenne a legjobb ár/érték arányú ITX ház amire rá tudom tenni a mancsomat, és találtam egy Cougar QBX et, egy kiváló EVGA casebadge el az elején! Évek óta akartam már egy EVGA casebadge-et, de sehol sem találtam. Egészen mostanáig! És itt még egy házat is kaptam mellé! :D

A kérdésem ehhez kapcsolódik. A T60 ban nem használtam külön ventilátort a házban mert nem volt neki hely, de a QBX ben van egy hely a CPU felett. Ide tennék egy Noctua ventit, csak azt nem tudom hogy befele tolja a levegőt vagy inkább exhaust legyen? A CPU-n egy ID cooling IS-60 van, rajta egy Noctua Nf-P12 vel. Melyik orientáció lenne okos szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák