- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trog
tag
Nem tudom milyen pénzügyi kerettel indulsz, meg mennyire ragaszkodsz az itx mérethez, de ha nem akarsz sokat költeni szerintem Jonsbo C6 és microATX lap kombó is szóba jöhet, ha eladod a lapot meg házat össz 25-30ért lesz új kompakt házad+lapod max 20 ezer ráfordítással és mást nem is kell kicserélned.
Nekem is integrált VGAs a setupom van, én Jonsbo C6ra cseréltem a házat (20x27x30cm) 15000 forint újonnan. Egy microATX lapra cseréléssel megoldható az egész tök olcsón (25k körül tudsz venni 520as chipszetes új alaplapot 3 év garival, 40k körül indulnak az itx alaplapok), az ATX méretű táp is maradhat gyári AMD hűtővel. Ha mindenképp az itxre szavazol majd más megmondja mit érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen processzort vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Prohardver app (nem hivatalos)
- OLED TV topic
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged