- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Hali!
Ez betűjelzés nélküli, SD RAM-os (régebbi széria, talán EPIA-800AG, C3/EBGA proci). Tudom, hogy nagyon sok féle EPIA lap készült, nem igazán értem, hogy miért nem lehet egyértelműen azonosítani/megtalálni azokat a VIA honlapján. (most láttam notebook RAM-os, 800 MHz-es példányt, 12V DC táppal, de nem tudom melyik típus pontosan, (ez nem az enyém))
Tudom, hogy adapter nélküli árak, azt is onnét venném, még mindig féláron, mint itthon. (bár itt némi bizonytalanságot érzek, amikor olvasom, hogy "Output DC 12v 5A (LCD)", azaz LCD monitorhoz árulják, de miért emelik ki hogy, LCD?
IDE>>SATA: csak azért kérdezem, hogy nincs-e valami buktató.
Üdv: g.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- 3D nyomtatás
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autóhifi
- Apple Watch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN Corsair Vengeance 64GB KIT (2x32GB) DDR5 6200MHz CL32 RGB - 10 év gari
- Corsair Vengeance LPX DDR4 RAM (32GB, 3200MHz)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest