Új hozzászólás Aktív témák

• Ice&Lime

veterán

Sziasztok!

Egy mini itx házat szeretnék építeni.
    Az összefoglalót nagyjából átnáztem, de nem találtam meg, amit keresek.
    Szeretnék ajánlásokat kérni ház + tápra is.
    Amire lenne használva, net, igpvel kis játék 1080p-ben (van egy másik konfig egy 200W-os táppal és i5-tel és simán viszi), fullhd film, egyébb szerkesztő programok

A ház:
    -maximum méretei 25x25cm a magasság max.10cm.
    -odd nem kell. 2018 van, és csak a helyet foglalja és csak nagyobb tőle a ház
    -a cpu a gyári hűtőjével lenne használva benne
    -előlapon jó lenne audio bemenet, és minimum 1-2 usb port
    -nem kéne odd, se több hdd/ssd helyek, ami menne bele az max. 1db 2,5" hdd vagy ssd, és vga-nak sem kéne hely
    -max 20k

A táp:
    -egy 6. 7. vagy 8. gen. i5 cpu-t hajtana, aminek a tdp-je 65W
    -nem T-s procihoz lenne, hanem az általánoshoz
    -nem lenne benne külső vga
    -elég lenne ehhez talán egy 200-250W-os is
    -max 20k

Milyen erre alkalmas kis lapos házakat és tápokat tudnátok ajánlani, hogy minél kisebb formátumba meglehessen oldani?

Sok házat keresgéltem, de nem találtam olyat, ami kicsi, lapos, szögletes, van rajta audio bemenet, legalább 1usb port, nincs benne odd, és választható bele (nincs megkötve hogy csak a gyári) valamilyen jófajta táp, ami lehet pico, panel, flex is, de ha van egy nagyon jó házikó akkor lehet még sfx is talán. Valami olyan kéne, ami kis helyet foglal az asztalon és pont annyi, amennyi kell.
    De lehet, hogy barkácsolni kéne, mert ilyesmit nem gyárt az ipar még 2018-ban? Mert simán lehetséges, de talán ti többet tudtok és segítetek.

Előre is köszi a segítségeteket?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés