Új hozzászólás Aktív témák

• 3P

tag

Sziasztok!

Elolvastam ennek a lapnak a tesztjét amit kicsit fentebb ajánlottak HTPC építésre.
    Típus: ASUS M4A88T-I Deluxe
    A tesztben egy nagyon erős CPU-val tesztelték, de lehetőleg én egy olcsóbb és kevésbé fogyasztó CPU-t szeretnék.
    Ezzel lehetne FullHD-s MKV-kat lejátszani? AMD Sempron 145 2.80Ghz AM3 BOX
    TDP-je szerint 45 W a fogyasztása. Max eddig mennék el:
    AMD Athlon II X2 250 3.00Ghz AM3 BOX
    TDP-je szerint 65 W a fogyasztása.
    A drágább és többet fogyasztó procit csak akkor választanám, ha FullHD-s MKV filmeljátszáshoz nagyon indokolt lenne.
    A lapon még 2 GB RAM lenne.
    És egy 1,5 TB-os Samsung Sata2-es HDD. Illetve telepítésig egy DVD író.

Fontos hogy minnél hallkabb legyen ezért Passziv hűtésű tápot szeretnék mellé tenni. Mekkora a minimális táp teljesítmény ami ezt a konfigot elvinné? 150W elég lenne neki?
    Illetve még egy kérdés az AMD BOX kivitelű prociaihoz jár CPU hűtő? Ha igen akkor az milyen minőségű? kellően hallak? Nappaliba szánnám és a lehető legkevesebb nem passzív elem kellene bele.

Eddig egy ilyen konkurens lapot néztem:
    Zotac NM10-A-E-ION
    Ez ugye egy ION2-es Intel Atom konfig. Árban kb a ASUS M4A88T-I Deluxe+AMD Athlon II X2 250 3.00Ghz AM3 BOX árával van pariban.

Ez az utóbbi lapnak azért az az előnye hogy teljesen passzív és ezen is elmegy a FullHD-s MKV-k vígan. Kifejezetten internetezésre és filmnézésre melyik változatot ajánlanátok?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés