Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Archttila veterán válasz  #16939776

üzenetére #16939776

üzenetérehegegabi80, Duracellm... Köszönöm!  de úgy döntöttem marad a Tape, mert ez a hővezető ragasztó inkább vicc mintsem ragasztó de úgy döntöttem marad a Tape, mert ez a hővezető ragasztó inkább vicc mintsem ragasztó Hihetetlen, hogy egy ennyire vékony (0.05mm) szalag mennyire tud ragadni, (már már kocsonyaszerű Hihetetlen, hogy egy ennyire vékony (0.05mm) szalag mennyire tud ragadni, (már már kocsonyaszerű ) és emellett még a bordákat is nagyon szépen tartja. Szerintetek ezzel a módszerrel rögzíthetném a VRM süniket? mert nekem ez sokkal stabilabbnak tűnik mint ez a maszlag 2 hónap után szétszáradó ragasztó.. ) és emellett még a bordákat is nagyon szépen tartja. Szerintetek ezzel a módszerrel rögzíthetném a VRM süniket? mert nekem ez sokkal stabilabbnak tűnik mint ez a maszlag 2 hónap után szétszáradó ragasztó..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de úgy döntöttem marad a Tape, mert ez a hővezető ragasztó inkább vicc mintsem ragasztó
 de úgy döntöttem marad a Tape, mert ez a hővezető ragasztó inkább vicc mintsem ragasztó  Hihetetlen, hogy egy ennyire vékony (0.05mm) szalag mennyire tud ragadni, (már már kocsonyaszerű
 Hihetetlen, hogy egy ennyire vékony (0.05mm) szalag mennyire tud ragadni, (már már kocsonyaszerű  ) és emellett még a bordákat is nagyon szépen tartja. Szerintetek ezzel a módszerrel rögzíthetném a VRM süniket? mert nekem ez sokkal stabilabbnak tűnik mint ez a maszlag 2 hónap után szétszáradó ragasztó..
 ) és emellett még a bordákat is nagyon szépen tartja. Szerintetek ezzel a módszerrel rögzíthetném a VRM süniket? mert nekem ez sokkal stabilabbnak tűnik mint ez a maszlag 2 hónap után szétszáradó ragasztó..