- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
Pirate82 #4251 üzenetére
Szerintem pár dolgot nem árt tisztázni. Az egyik, hogy miniatűr játékgépet építesz, ami nem olcsó mulatság és nem lehet 80K-ból (most mondtam egy számot) kihozni. A másik, hogy a házat relaítve nehéz cserélgetni, míg egy procit, memóriát, HDD-t pár nap alatt el lehet adni az aprón és ugyanennyi idő alatt találsz másikat helyette; szal ha házat veszel, akkor szerintem vagy a legolcsóbbat vedd meg (későbbi cserénél minimális bukó), vagy olyat, ami jó és a közeljövőben nem kell cserélni. A harmadik, hogy ha játékra akarod használni a gépet, akkor a pénzmag legalább 1/3-át tedd félre a vidikártyára, mert az lesz a legfontosabb a konfigban, gyenge VGA-val nem fogod szeretni a gépet. Az lenne a cél, hogy olyan legyen a gép, amit lefekvés előtt megölelgetsz.
Ha szűkebb a keret, akkor szerintem a HDD-ból, prociból és esetleg a RAM-ból vegyél vissza (ahogy Toldy is írta). Ha még így sem fér bele, akkor pedig olyan vidikártyát vegyél, ami minél olcsóbb, de jó (pl. használt HD 4670 és nem új GT220), aztán később tudod cserélni (ugyancsak minimális bukóval). Azt Te látod a közeljövőben mennyire lesz pénzed hozzányúlni a konfighoz, de addig is használhatónak kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Társasjáték topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 25
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest