Új hozzászólás Aktív témák

• hegegabi80

addikt

Nos magában összeszereltem a Realan E-D5 kuckót, és így elsőre nagyon tetszik, a többit meg a hőfokok fogják eldönteni.
    Ahogy mértem neccesen, de elfér a tetejében a 25mm venti, talán holnap lesz időm egy régebbi táppal beszerelve megnézni. A teljes konfig szerintem csak ősszel kerül át bele.

Viszont lenne egy kérdésem. Ugyebár ennél a háznál gyárilag az aljába menne fektetve a hdd. Viszont nekem oda elvileg 120/140 venti kerülne, így még mellé elférne 1 db 2,5" hdd. Nekem pont egy van plusz még egy ssd, de lehet lenne még egy 2.5" hdd, ami vagy megy a házba vagy külső házban (mi szintén van elfekvőben).
    De gondolkoztam egy hdd beépítő kereten is, csak nem tudok dönteni, hogy 3.5" legyen vagy inkább a az 5.25". Utóbbi talán azért lenne jobb, mert a hdd és ssd egymás mellé kerülne és nem melegítenék egymást, na meg van plusz hely is, mert össz 4 db mehet bele. Ezt úgy rögzíteném, hogy az előlap mögé menne állítva úgy, hogy alul lenne rögzítve csavarral a beépítő keret egyik oldala, a másik meg egy méretre szabott fém merevítővel a tetején lévő ventit is tartó vázhoz.
    De ha a 3.5" beépítő keret mellett döntenék, akkor lehet ez a plusz merevítő nem is kellene, mert a csavarok kelléképpen rögzítenék a keretet.
    Remélem sikerült érthetően leírni, ha nem akkor este illusztrálom képekkel is.

Új hozzászólás Aktív témák