Új hozzászólás Aktív témák

• Ðávid

aktív tag

válasz HookR #36417 üzenetére

Köszönöm szépen a válaszodat! :R

Tegnap és ma elég sokat gondolkodtam a dolgon. Végül én is eljutottam az általad ajánlott Chieftechez. Elolvastam flashpointer fórumtárs Logout-cikkét is, ami viszont kissé elbizonytalanított ezzel a házzal kapcsolatban. További barkácsolással lett olyan a ház, amilyet akart. Nekem sajnos nincs nagyon érzékem a barkácsoláshoz, se eszközeim az ilyen átalakítások kivitelezéséhez.
    Az is szép lassan kezdett összeállni előttem, hogy olyan kártyát találni, ami csak egy kártyahely vastagságú, ráadásul még félmagas is, gyakorlatilag lehetetlen. Még ha valamelyik gyártó elő is állt ilyennel, az tipikusan az a kategória, amit itt Magyarországon megkapni nem lehet és csak külföldről lehetne megrendelni igencsak borsos áron. Annyit meg nem ér meg ez az egész.
    Így végül nem nagyon maradt más, mint a GTX 750Ti vagy 1050/1050Ti. Utóbbi páros valószínű, hogy kiesik, mert ennyit nem akarok költeni erre a gépre.

Tetszik az InWin BM643, de ahogy néztem itthon nem igazán lehet kapni sajnos.

#36421 t72killer
    Játszottam már ezt a játékot két különböző Ivy Bridge laptopon HD4000 IGP-vel és a Pentium G4400 HD510-sével is. Mindenhol nagyjából 10-18 FPS-t kaptam átlagban játék közben. Nem vagyok olyan háklis az FPS-ekre, meg azt is tudom, hogy ez nem egy belső nézetes lövöldözős játék, de ez még nekem is zavaró.
    Szóval nem tudom mennyivel lennék előbbre a Kaby Lake HD630-ával.
    Egyébként itt olvasható a játék gépigénye.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés