Új hozzászólás Aktív témák

• UBO

csendes tag

Sziasztok,
    Én a múlt héten vadásztam 12V tápot (pico psu-hoz). Meg kell hagyni elég macerás.
    Opciók:
    Korábban említett adapter áruházból számomra ismeretlen eredetű és márkájú (nem vállaltam a rizikót)
    Külföldi rendelés (hosszú idő)
    Wirelles bolt szintén ismeretlen márkájú és elég drága

Ezek után elkezdtem alternatívát keresni és még jóval korábban itt a fórumon olvastam hogy az xbox 360-nak is van 12v tápja. Számomra ez jelentette a megoldást 8000 HUF 9,6A (azt hiszem van nagyobb is) és original xbox360, utángyártott itt sem éri meg. (erre rá merem bízni a 2x3TB Red vinyókat és az asrock n3150-es lapot), ráadásul elég nagy téglatest, ami csak jót jelent a hőleadás szempontjából (viszont nem egy néma darab) és barkácsolni is kell. Annyi rizikó van hogy én lecsíptem a végét mert elég kacifántos dugalj van a végén. 7 vezetéke van (verziótól függ): 2 sárga-12V, 2fekete-földelés, szürke-stand by (hozzá kell forrasztani a földeléshez), piros-5v, kék-power on(össze kell forrasztani a pirossal)

Ha valakinek kellene segítség szivesen segítek, nem nagy cucc ha forrasztottál már. Stabilan működik szombat óta megállás nélkül, hétvégén csinálok majd konnektoros fogyasztásmérést (asrock amh1-itx vs n3150-itx ezek vannak otthon)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés