Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  Mini-ITX (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:36:22

LOGOUT.hu

Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26966) tthom válasza xedos (#26964) üzenetére


tthom
senior tag

Nem a gép/eszköz a probléma.. Hanem amíg rábírom őket, hogy pont azt csinálják, ami nekem kell.
Persze, biztos, hogy lehet találni itt is JÓ és PONTOS kisiparost, de az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, legalábbis akikkel én kapcsolatba kerültem, hogy nekem kell utólag mindent javítani, ha azt szeretném, hogy olyan legyen, amilyen... Jó, igaz, pont lemezmegmukálókkal még nem hozott össze a sors, de kőművessel, asztalossal, festővel, autószerelővel igen..

Csak egy kis kőműves történet: fürdőszoba csempézés, egyszínű csempe, de volt vagy 15 darab mintás csempe. Megmondtuk, hogy szétszórtan ossza el a teljes területre. Este megyünk megnézni, hogy mit haladt, akkor derült ki, hogy felrakta EGYMÁS MELLÉ egy sorban az összeset. Szerencsére még nem kötött meg a ragasztó, vakarhattuk le. Szóval ezek után én már nem hiszek el semmit nekik.

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  Mini-ITX (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.