Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

Hátha valakit érdekel:

múltkor írtam, hogy A330ION-on kipróbáltam CS:S-t és MotoGP07-et, és bár az átlag-FPS elérte a folyamatosság-érzetet, de pont a kritikus helyzetekben beütött a proci gyengesége és szaggatott.

Most megnéztem még néhány játékot.
    Company of Heroes, egyelőre kiegészítők és patchek nélkül -- alap 1.6GHz-en mindent minimumra állítva vagy kikapcsolva, kivéve a textúra-méretet közepesre és a felbontást 1680*1050-en hagyva, egy nem túl intenzív 2-vs-2 (3 bot) skirmish meccs már-már elviselhető. Néhol kicsit megakad, és amint beindulnak a dolgok, 18-20FPS-re áll be, de ennél, lévén RTS, annyira nem zavaró.
    2GHz-en már tűnt annyira folyamatosnak, hogy ne zavarjon, olyan 22-25FPS között mozgott átlagban.

UT3, patchek nélkül -- mindent minimálra véve, 1280*800 felbontáson, 3-vs-3 (5 bot) TDM.
    1.6GHz: fraps szerint 30 FPS körül/fölött mozgott, de nem éreztem teljesen simának. Speed freak mellett érezhetően darabos volt.
    2GHz: itt már inkább 40FPS környékén mozgott, egész elviselhető volt, csak sajnos továbbra is ronda :DDD

MotoGP3: a névben a szám nem a korát jelöli, 2005-ös darab.
    Annyira nem gépigényes, hogy közepes grafikán 1.6GHz-en is tűrhetően futott. Viszont Win7-nél nem lehet az irányításán állítani, a gyárit pedig használja az, akinek két anyja van...

Még lehet megnézem HL2-éket, azok valószínűleg rendesen fognak futni, ha már a CS:S is közel volt hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák