Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
user137
üzenetére
1-2 tucat torrent?
Én nem űzöm ilyen nagy üzemben, biztos úr, sőt, azt se tudom, mi az... 
Nálam évente fordul meg egy-két torrent, ez pedig egy pár napja telepített rendszer, eddig 0 torrenttel, így várnod kéne pár évtizedet, hogy annyi összegyűljön

De mint az imént írtam, miközben futott a Machinarium -- ami egy elég gépigényes flash-játék --, az egyik böngésző-tabban youtube videó ment, egy másikban pedig írtam a hsz-t. Flash hardveres gyorsítás ki volt kapcsolva (és különben se működik linuxnál), tehát ez az egész processzorból ment. Ennél csak nem nagyobb terhelés pár torrent? De ha van más alternatív tesztelési ötleted, írd meg.---
Sikerült smplayert + vdpau-t összehergelnem, most már gond nélkül lejátssza a 34Mbps-os 1080p killa_sample.mkv-t is, anélkül, hogy emelkedne a proci-terhelés

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- ASUS routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én nem űzöm ilyen nagy üzemben, biztos úr, sőt, azt se tudom, mi az...