Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: "Új" gépház
- droidic: Safe Mode az agyban
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee89
aktív tag
Az eladóval felvettem a kapcsolatot. Azt mondta, hogy nála tökéletesen ment a lap Silicon Power memóriával használta. Én próbáltam Kingston,Samsung,pqi és corsair memóriával. Útobival el sem indult alap.
hito: Új ára 15k. Azért vásároltam meg a lapot, mert az eladónak eddig csak jó pontjai voltak és nem pár hónapja van fent az oldalon. Remélem, hogy én néztem el valami beállítást.
Valakinek van ilyen lapja? Esetleg valakinek más tanácsa/ötlete??
Zoleee
Új hozzászólás Aktív témák
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PH! Darts
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 32GB DDR5 5600MHz CL32 RAM
- Crucial Pro 48GB (2x24GB) DDR5 5600MHz CL46 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi