Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vismajor01

addikt

Kérés számomra parancs. :D

Nah szóval..

Március 12-13 körül a külső sávban haladtam a SMKP robogómmal, amikor a belső sávban lévő passatos úgy döntött, bekanyarodik jobbra.

A vétkességet helyszinen elismerte, sárgakék lapot kitöltöttünk, személyi sérülés nem volt (Full protectorban voltam).
    Sajnos nem tudta megadni a biztositója adatait a csóka, mert céges kocsi volt.

Aztán b*szott rá, szóval MABISZ-tól kellett kikérnem, igy 20 nap is eltelt mire bejelentettem a károkozást.
    (Károkozó nyilván nem jelentett be semmit).
    Ehhez képest gyorsan, 3 napra rá, tehát április elején kijöttek kárfelmérni.

Lefényképezte a kárfelmérő a motor minden részét (full baloldal sérült, 50-el kaszált el, végig a baloldalán csúszott), a protektoros ruhám(szakadásait), sisak sérüléseit.
    Számlám egyedül a sisakomról volt, akkor volt 2 hetes, 46 ezer ft volt. A robogó egyébként lábon jött el, a kormány állt csálén de csak a kormányrúdon kellett kilazitani a csavart és megigazitani.

Aztán rá pár napra irtak is egy emailt, hogy 94 ezret fizetnek. Nem kell nekik semmilyen számla, ennyit utalnak és kész. Én ezt elfogadtam, tekintve 150 ezerbe volt a robogó amikor vettem.

Tehát április 15-én tették az irásbeli(email) ajánlatot, én azt még aznap kinyomtattam, aláirtam és visszaküldtem.

Harmadik ügyvédi felszólitásra, A MAI NAP! Kaptam meg a pénzem. Augusztus 15-e van. És ha nem lenne ismerős ügyvéd, még mai napig ülnének rajta.

Nem lehet őket direktbe hivni, visszahivást igérnek. Full random egyszer csak felhivnak, ha éppen nem tudtad felvenni igy jártál, visszahivni nem tudod. Felhivod megint a kis telerendszert, és kérsz visszahivást, ami a következő 3 nap reggel 8 és este 8 között BÁRMIKOR jöhet. A csaj kb nem tud semmit. A csávótól kell nekik valami papir?! Amit neki ki kell tölteni és nekik visszaküldeni?! Nem is értem..

Jótanács: Várjatok egy hónapot miután minden megvolt, ha nem küldtek semmit tértivevényes levél ügyvéddel azonnal. Akkor talán nem tart 5 hónapig.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés