Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok.
Egy 2016-os NRG DD-vel kapcsolatban lenne kérdesem:
A robogót pár hónapja vettem videkrol, ezt követoen at lett nezetve pár dolog ki lett benne cserelve, a folytasok kikerultek.
Azóta nem mentem sokat vele kb. 150 km-et (napi kb. 6 km-t használom), illetve kicseréltem a gyári legszurot egy mosható Malossira. Beolajozva került bele.
Nem tudom ezzel, vagy mással van összefüggésben, az elmult hetekben elkezdte azt csinálni, hogy gazadasra nem reagált egybol.
Láttam más is írta, nekem is reggelente csinálja hidegen. Ahogy itt jöttek a válaszok, az alapján betudom en is a szivatonak. A levegocsavaron állítottam kicsit, így talán változott.
Ami inkább furcsa, hogy a napokban inditasnal egyre nehezebben indul. Berugasra nem megy elsore, inditozasnal is hosszabbak tűnik, többször rá kell húzni a gazkarra.
Szerintetek összefüggésben lehet a legszuro cserevel? Ki kellene tisztíttatni a karbit? Az elvileg ki lett a szerviz során.Illetve lenne meg egy kerdesem:
A gyujtasfedel mellett van egy gumicso, ami nekem rendellenesnek tűnik:
A gepkonyv alapján ide valami másodlagos levegoztetes csatlakozna, illetve itt lehetne mérni a CO-t egy modul leszereleset követoen. (lehet baromságot írtam, de a gepkonyv alapján nekem ez jött le).
Az, hogy ez csak lóg a vakvilagba az gond, vagy nem.kell vele foglalkozni?Köszi előre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nyogo83
sityupityu