Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtsdexter
csendes tag
igen valószínű, hogy az óra csoport nem változott mint általában, még néha az idomok is stimmelnek, valószínű ezért a 160-s be vésés. Utobbi nem 100% de Pl a régi SR-k nél fix ("93-"94-"96-"99-"02) Mindegyiknél csalt az óra felfelé. Pl az én 94-s SR-em Soroksári úton gondoltam 110 kph előzgetek (egy honda Type) éppen hogy csak mentem mellette a kocsiban csak 68 kph volt a műszerén. Szóval érted neked hiába mutat 110-t azt közben csak 70-l mész. Méretet passz fejből nem tudom, az egyik 13" sport a másik 17" virsli.
A fogyasztást meg szintén passzolom, a "94 SR 2T 70ccm 10L körül eszik egyszer kíváncsiságból lemértem csak meló és haza. 2x 7,7 KM azt egyszer csak kifogyott 74km-nél tankoltam 6,2L.
A másikról fogalmam sincsen. Menni ment amennyire nekem kellet ha felvillant a lámpa, vagy olyan helyen voltam akkor tankoltam, de nem hiszem hogy az is megállt volna 6L alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest