-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
piaggionrg
újonc
válasz Jakab66[hun] #73905 üzenetére
Azt mondják hogy valószínűleg a gyári légszűrőházam nem tud elég levegőt biztosítani ennek a szettnek. Egy-két kis furat lehet segítene. Először valami pormentes helyen megnézem szivacs nélkül mit mutat.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Jakab66[hun] #73885 üzenetére
EGT-t mérni kifizetődő
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz Jakab66[hun] #73885 üzenetére
Pontosítok, vas 70-es malossi volt, 75-ös fúvókával kezdtem, és 55-ig mentem le. Azzal tűnt jónak.
Gipsz Jakab
-
energy4ever
addikt
válasz Jakab66[hun] #73883 üzenetére
Ha nagyon-nagyon epiteni akarsz, jatszik a blokk csere is, akkor pl ami nekem van Choi-Nori, az lancos, tehat beletolsz egy jo kis AM6-ot, vagy egy d50b0-as blokkot, amikre felmegy akar 94cc-s hengerszett is... Ott tartasz, mint egy alap 250cc-es motor lenne teljesitmenyben, de nem lesz tobb mint 50kg igysem az egesz, ugy ahogy van...
Belegondolva, meg arban sem lenne veszes...
[ Szerkesztve ]
-
energy4ever
addikt
válasz Jakab66[hun] #73880 üzenetére
50-esekbol talan az Aprilia SR a leginkabb boy racer tipus, de az minosegibb is mint a tobbi!
-
orosziem81
tag
válasz Jakab66[hun] #71607 üzenetére
Erre én nem is gondoltam. Igazad lehet.
-
Topikgazda
válasz Jakab66[hun] #71594 üzenetére
Kymco Agility 50. Sokkal megbízhatóbbak és jobban össze vannak rakva a kínai motorokhoz képest, de jóval barátibb az áruk mint a nagyobb márkáké. Bevált robogók.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
orosziem81
tag
válasz Jakab66[hun] #71594 üzenetére
Szia,
Pont most, mikor jön a tél? Ilyenkor már lassan elrakni szokás a mocit, hogy az ízületeinket megóvjuk.
De, hogy hasznosat is írjak, én ajánlom a kínai márkákat is, ha listát rendezel magadnak azokat ne dobd le feltétlenül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest