Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokov
tag
válasz
PLaci58 #19371 üzenetére
hmm, köszönöm szépen a helpet, érthető. Akkor az elejét nem is kell bántani elméletben. Holnap megsasolom, bár most úgy raktam össze, hogy jó volt, indítás után azonnal felpörgött, nem fulladt a gázra hidegen, mint eddig. Valszeg az segített, hogy picit megkocogtattam a szivatót meg matattam ott a vezetékkel, de az se jó, ha állandóan szivatóval megyek, mert a gatyám eltankolom és ezek szerint ha süket a vezeték akkor a szivató nem kapcsol le. Most a füst is látszott alapjáraton, eddig nem látszott.
Úgy döntöttem holnap kiszedem a szivatót és rákötöm egy átalakított PC tápra, az 12V egyen, meglátom mutat e életet a szivató a molexre kötve, ha igen akkor ki kell bontanom a vezetéket a motorból, de most ez kicsit ellentmondásos szitu. Nem nagyon értem igazából, hogy őszínte legyek.
Azért mérhettem rövidzárat, mert a vezeték másik vége a tekercsen van, igazad lehet, ez eddig oké, de ha meg azon van akkor meg fesznek is kéne lenni rajta járó motornál, de az sem volt, ha meg a vezeték lenne megtörve, lecsúszva a tekercsnél, akkor meg szakadást kellett volna mérnem a rövidzár helyett, szóval sehogy nem kerek. Talán a multiméter mérővezetéke szivatott (az is kontaktos néha) és ott volt a fesz, csak nem láttam
, de többször is rámértem pedig, így nem valószínű
de hogy hogy lehet egy ilyen egyszerű dologgal így szívni, nem lehetek ilyen béna basszus, tökönszúrom magam ha holnap nem tudok pontot tenni a végére.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest