Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyiboy
csendes tag
sziasztok,egy kis segitség kellene aki tud légyszi segitsen nekem,vettem egy italjet Formula 50 es robogót,a probléma a következö lenne vele elöször még megyegetett is,de most mint ha lomhább lett volna,nehezebben gyorsul fel,de viszont végre viszi azt a 65 öt,akitöl vettem az mondjuk se görgöket sem ékszijat nem cserélt már rajta ki tudja mióta,én nekem meg még nem volt robogóm és nem nagyon konyitók hozzá,és öszintén meg mondva meg sem néztem ezen dolgokat,szerintetek valami el lehet már kopva benne?meg olyat csinál hogy,ha érzéssel huzom a gázt hirtelen elkapja és jobban gyorsul de ha jobban oda huzom a gázt akkor meg elég lassan pörög fel 30 ig,mi lehet szerintetek a baja mit cseréljek benne?válaszokat elöre is köszi.
-
sanyiboy
csendes tag
válasz runner 125 #19223 üzenetére
"Runner 125" a helyzet az,hogy volt már nekem elég sok motorom minden fajta,és benne vagyok a motorozásba lassan 10 éve,szóval nem hinném hogy pont egy robogó fogna ki rajtam,de hát kitudja, a lényeg az hogy akitöl vettem az nagyon megkimélte,1,5 évig volt meg neki,de semmi baj nem volt vele,legalább is ezt mondta,mielött megvettem volna töle akkor kapott egy motoforce plus hengert uj dugóval gyürükkel,bejáratta és igy vettem én meg,azt mondta a srác hogy a görgök elég jó állapotuak az ékszij is,tehát azt mondta hogy nem kell még cserélni de hát kitudja nah,azt nekem is kellene látnom milyen állapotban van,gondolom nem nagy szám egy ékszij és egy görgő csere vagy igen?valami speciális szerszám kell szerinted hozzá?mert lehet akkor veszek majd uj görgöszettet meg ékszijat rá,erö az van benne azzal nincs baj,meg amugy is jol megy,csak néha mondom mintha lomhább lenne,de ez se mindig van igy,nemtudom számit e valamit amugy hogy 95 kg vagyok de még mondjuk olyan 40 töl felfele is jol huz jol,csak néha indulásnál mintha nem egyenletesen huzna a gázadásra.
-
sanyiboy
csendes tag
válasz runner 125 #19242 üzenetére
még akkor annyi tanácsot szeretnék kérni,hogy az italjetbe hol kell olajat ellenörizni?mert ugy tudom nem kell bele külön olaj a blokkba hanem csak a külön olajzásáshoz,akkor mire kell oda figyelnem?hova kell olaj ahova fontos?valamint hol találoma blokknál?mert én át néztem de semmi olyan helyet nem találtam ahova olajat tudtam volna tölteni bele.
-
sanyiboy
csendes tag
válasz runner 125 #19253 üzenetére
hát át néztem a hátsó kerékagynál 3 szor is de semmi nyilás,semmi nivó pálca,egyszerüen semmi olyan hely,ahol olajat tudnál feltölteni.
-
sanyiboy
csendes tag
-
sanyiboy
csendes tag
válasz runner 125 #19270 üzenetére
majd persze ma akarom potolni a csavarokat,azért is toltam ki hogy át nézegessem mi hijja van neki,Morini blokk igen,de nagyon jó állapotban van nem csörög nem zörög,a blokk az kifogástalan,még annyi kérdés hogy ha öninditózóm,csak kattogást hallani vettem vmeik nap ezt a kis inditó relét mert azt hhalottam kattogni azt hittem az a baja de nem,én ugy gondolom az inditómotor a rossz,mivel ne mis teker,de az áram odaáig elmegy,megnéztem egy kis 12 v os égövel.
-
sanyiboy
csendes tag
válasz runner 125 #19274 üzenetére
amit bekarikáztál az a feltöltöcsavar,ott van alatta a leengedö csavar is,csak pont ugy fotoztam,hogy nem látszik a képen,mert ahogy azt kicsavartam,folyt is az olaj kifele,de azért köszönök minden segitséget esetleg az öninditó kattogásra tudnál valamit mondani?
-
sanyiboy
csendes tag
jah és amugy az a fekete por vagy korom az az ékszij kopásától rakodott oda?és szerinted az ékszijat milyennek látod?
-
sanyiboy
csendes tag
-
sanyiboy
csendes tag
válasz runner 125 #19279 üzenetére
tudod ilyen hülye s alakban van az megoldva neki ahogy most néztem,és amit bekarikáztál az felettéb van a másik ugyan olyan csavarnak,amit ha kicsavarok folyik belöle az olaj,ezért is mondom hogy amit bekarikáztál,mivel az van felül igy az az olaj feltöltö csavarja a másik meg a leengedö csavar,csak ilyen hülye s alakba van megoldva az egész.
-
sanyiboy
csendes tag
sajnos az autósok mindig is ilyenek voltak söt mi több ilyenek is lesznek,türelmetlenek mindig sietnek,nah meg hajtanak mint állat,nekem is robogóm van de most azért nem fogok beruházni egy 125 ös re mert van egy két barom a közutakon,majd meg csinálom korlátlanra veszek egy jó nagy gépet aztán azzal elözzenek le
-
sanyiboy
csendes tag
függ egy robogó gyorsulásától?valamint menet teljesiményétöl hogy hány kg-os ember ül rajta?
-
sanyiboy
csendes tag
szerintetek egy Italjet formulát megérné elcserélni egy 2000 es malaguti F-12 es re?vizhütéses nah meg 70 es henger van rajta,pörög mint állat igaz,mert küldött róla a srác egy videót,de az igazság az hogy az már megvan piszkálva ez az italjet meg még nincs,és a malaguti tán viszi a 90 et,jó igaz az italjet 65 öt visz alattam és minden gyári,szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
sanyiboy
csendes tag
válasz runner 125 #19323 üzenetére
értem.köszönöm.hát akkor inkább legyen ez a morrini blokk,mint minarelli,inkább menjen ez gyáriasan 65 öt mint egy tuningolt 90 et,amig ennek a blokkjával nincs semmi gáz addig felesleges paráznom.
-
sanyiboy
csendes tag
ahhoz mit szoltok,hogy egy robogóba isolator special gyertya van?ront valamit a menet teljesitményén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest