-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Aprilia Scarabeo 50-esekről mi a véleményetek? A cél az lenne, hogy városban közlekedjek vele a 2 literes 1,5 tonnás autóm helyett vagy akár néha főúton de csak kis távon használva.
Amiért nekem tetszik: viszonylag nagy méretű bár nem vagyok nagydarab de nem árt ha nem egy hokedlin ülök gondolom én. Nagyok a kerekei amik az úthibákat jobban kiegyenlítik. Aránylag jól megy 30-60 között ami városban előny bár csak 72 a vége de sebaj úgyis csak 45-el lehetne vele menni hivatalosan. Ahogy néztem már 100 forint vagy akár alatta is lehet ilyeneket kapni jó állapotban.
Neten 1,5 és 3 liter közötti fogyasztást találtam, melyik közelíthet a valósághoz? Létezik, hogy 1,5 literrel beérje? + Mennyiért lehet venni ezekre koffert a csomagtartóra? Van amelyiket azzal együtt árulják van amelyiken nincs.
12V rendszerűek, azaz 12V akku van ezekben, de van generátor is vagy hogyan működnek ezek? Gondolom csak van benne valahol akkor viszont miért van egyszerre önindító és berúgó kar is? A berúgó kar már csak vészmegoldás lenne?
2T azaz kétüteműek akkor ezekbe is folyamatosan önteni kell az olajat a benzin mellé? Azt megtaláltam már, hogy a benzintank mellett van az 1 literes olajtank de vajon milyen gyorsan eszi meg azt az 1 litert?
Automata váltót írnak pár helyen hozzá, de az hogyan működik? Kuplung van ezen egyáltalán? Csak mert a két kar az a két fékkar + egyik markolat ugye a gázmarkolat de akkor ez úgy működik, hogy gázt adok és megy?
Bocsi a sok hülye kérdésért És előre is köszi
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- nVidia tulajok OFF topikja
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Trump lesöpörte Elon Musk kritikáját, vége az együttműködésnek?
- További aktív témák...
- TRACON CO201A Szén-monoxid (CO) érzékelő 4,5 V DC (3 1,5V AA), 85 dB digitális kijelzővel.
- Stiebel Eltron SN 15 SL villanybojler
- Új Techson 16 csatornás Analóg és IP HD rögzítő DVR 2TB HDD
- Electrolux XIO Z1010 porszívóhoz bolygó kereket keresek (XIO Z1020 és vagy XIO Z1030)
- Fém mobil számítógép üvegasztal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest