- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenlight
csendes tag
Üdv. mindenkinek !
Egy szívás történetét szeretném közzétenni, hátha valakinek segítség lehet. Net megosztásra beállított gyári firmware WRT54GL kb 1 év és 1 hetes kora körül összecsuklott. WAN oldalról IP címet kap, bejelentkezik, minden OK, LAN oldal ok, DHCP ok, WLAN is ok, internet azonban furcsa módon, egyik gépen sincs. Factory default, és újra konfigurálás után minden megjavul, de csak a következő bootig jó (konnektor ki-be) utána újra előáll a fent leírt állapot. Firmware update, és reset többször is, jelenség ua. Beszereztem egy másik WRT54GL –t ami természetesen hibátlanul működik.
Most jön az érdekesség! Firmware –t frissítettem az újon majd gyártottam vele egy konfig fájlt. Visszadugtam a régi darabot és megmutattam neki az újonnan legyártott cfg fájlt, majd restore….és lőn csoda….minden problémája megszűnt, nem lehet eltaposni sem. Ez volt kb. 1 hete azóta is hibátlanul megy róla 8db gép wireless és 1db CAT-5 ön. Egyébként meg kíváncsi lennék rá, hogy hallot-e valaki hasonlóról.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest