- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
h_143570 #7681 üzenetére
Köszönöm. Egyelőre úgy néz ki, hogy minden rendben.
Érdekes, hogy eddig is 512-re volt állítva és eddig elég volt. Csak most, hogy beletettem a kártyát akkor lassult le.
Neduddki: Eddig én csak a PPTP-t használtam, mert nekem ez a VPN szerverem, és szerverként csak PPTP-t tud. Most teszek majd fel OpenVPN szervert rá és kiderül, hogy mit tud a szerkezet. Torrentel én eddig csak az VPN_23_SP2-őt és a VPN_24-et használtam. De ez utóbbi nem kezeli a jffs-t így visszatettem a 23-at.
Még valami. Most hogy kicsit megsokasodtak a router feladatai, érdemes fentebb tornázni a CPU órajelét? És kb mikortól kellene rátenni hűtőbordát?
-
És még valami. Amióta beraktam a kártyát, azóta időnként belassul a web böngészés és csak az újra indítás segít rajta.
Érdekes, hogy csak a web, a torrent az ugyanúgy stabilan viszi a sávszél felét.)
Még a router-re sem tudok bejelentkezni weben.Ezt mi okozza és főleg, hogy mi a megoldás rá?
-
Üdv
Sikerült az SD-mod, van egy 512-es kártya a WRT54GL-be.
Viszont egy kérdés, az normális, hogy ha kiadok egy df parancsot, akkor a /dev/root 100%-ig televan?
Sőtt van valami /dev/mtdblock ami szintén tele van.
Ezek így rendben vannak?És innentől kezdve, mi a sorrend? szeretnék felrakni egy mc-t és valami VPN szervert.
Olvasgattam a DD-WRT wikit, de eléggé összezavarodtam. -
válasz
cellpeti #7525 üzenetére
Mivel a micro-t akarod feltenni, így csak annyi a feladatod, hogy a firmware upgrade menüpontra mész és feltöltöd. Utánna újraindítod a routert és kész is. Egyébként a DD WRT oldalán találsz róla leírást.
Nem emléxem pontosan, de miután feltetted a microt és újraindítottad, utánna 30mp-ig nyomva kell tartani a reset gombot.
Amúgy itt a topicban ha rákeresel biztos találsz leírást.
-
Üdv
Keresgéltem a neten, de még nem találtam meg a megfelelő megoldást a következő helyzetre, vagy csak nem vettem észre.
Router 1: DD-WRT v24 sp1 VPN. (UPC net)
Router 2: Tomato-s WRT54GL. (helyi kábeltv-s net)Mivel a router 2-őt nem érem el kívülről (nem publikus az IP-je), így a két router között egy állandó VPN-es kapcsolatot akarok létrehozni. (Router 2 mögül be tudok VPN-ezni a Router 1-be, minden szépen és jól is megy.)
Router 2-es hálózat:
belső hálózat
kábeltv-s hálózat
VPN hálózatAzt szeretném megoldani, hogy a belső hálózatból induló VPN hálózati kérések, csak a VPN-kapcsolatra menjenek, minden más kérés a kábeltv-s hálózatra.
Ehhez ugye legalább 4 db ACL kell, hogy melyik típusú forgalom melyik interfacen van tiltva, vagy engedélyezve.
ACL 1 : VPN interface-en engedélyezve a VPN hálózat címei
ACL 2 : VPN interface-en tiltva minden más cím
ACL 3: kábeltv-s interface (WAN) tiltva a VPN kapcsolat címei
ACL 4: kábeltv-s interface (WAN) engedélyezve minden másA kérdések a következők:
- a VPN kapcsolat milyen interface néven jelenik meg a Router2-őn?
- hogy tudom a fentebb említett ACL-t kivitelezni? (iptables szerkesztés nem okoz gondot) -
Üdv
Egy kérdés. Időnként nem tudok csatlakozni a wifihez. WinXP SP3-at használok, és DD-WRT v23 SP2-őt. Érdemes frissítenem a v24 SP1-re? Vagy más lehet a gond?
-
válasz
Wes Craven #6175 üzenetére
Kezdetnek próbáld meg, hogy a wireless részt átállítod G csatornára. A B csatorna max 11Mbps-re a G 54Mbps-re képes elméletben. Ha van Mixed lehetőség vagy Both akkor használd azt.
Egyáltalán a vezeték nélküli résszel van baj?
-
válasz
lorant80 #5897 üzenetére
Lásd #5887.
Ezen a routeren 4 LAN port is van, tehát ha nincs wifi-s neted, akkor is tudod majd használni.
Az, hogy egy vagy 2 antenna van rajta nem befolyásolja a funkciókat.
A WRT-n mindkét antenna leszerelhető, bár nem tudom ennek mi értelme van, mivel szoftveresen le lehat kapcsolni a wifi-t. (Ehhez azért firmware-t kell cserélned.) -
Neked a port forward kell.Amit leírtál róla az okés. Megadod melyik portot melyik IP címre továbbítsa.
Port range akkor kell, ha több egymás utáni portot akarsz egy gépre irányítani.
DMZ diasabled.
Upnp enabled.Az ip.bat file nem fog működni. Csak a router reboottal tudsz új IP címet kérni.
-
2 megoldás van:
1. fix IP a gépnek. Ekkor meg kell adnod az átjáró címet (router IP-je), és a DNS szerverek címeit. (Status ablakban találod)
2. Statikus DHCP (Ezt asszem nem tudja a DD-WRT, vagy csak most nem találom)
MAC címhez rendeled hozzá az IP címet, ilyenkor minden más beállítást is megkap a géped automatikusan. -
Üdv
WRT54GL és USB mod-dal kapcsolatban felmerült 1-2 ötletem, és érdekelne, szerintetek járható-e az út, esetleg találkoztatok-e vele.
1. megoldás: SD kártya - USB konverter (Sandisk gyár ilyet.) erre rákötve a vinyó.
2. megoldás soros port - USB konverter erre rákötve a vinyó.Ha jól tudom az első megoldással az lehet a baj, hogy max 4GB-ig kezeli a kártyákat.
A 2 megoldás viszont szerintem használható, feltéve ha valahogy meg lehet oldani, hogy a soros portra küldje a file-okat. Viszont mindenhol, csak arról találok infót, hogy hogyan kell soros portot kivezetni, vagy megduplázni a routeren. Soros portot kezelő modulokat sehol nem látok, vagy csak rosszul keresek?
Egy SD-kártya is kerülne bele, és azon lenne egy torrent kliens ami a vinyóra küldené a file-okat..
-
válasz
Norbi.Sz #5704 üzenetére
Szia
A két kliensnek, különböző legyen a portja. A megfelelő portokat forwardolt a gépekhez.
Az ftphez, meg a 20-21-es portokat forwardold.
A router mode az legyen gateway.
A router módot csak akkor kell bekapcsolni, ha több router van összekötve a hálózatban. (legalábbis én így tudom.) -
Időnként tudok kapcsolódni a VPN-hez.
GRE helper sajnos nincs.Ami szinte 100% hogy ha nem forwardolom a a 1723-as portot a router belső IP címére, akkor nem épül fel a kapcsolat.
Ha formwardolom, akkor a routerre kötött hálózatból kb 90% hogy tudok kapcsolódni, a külső hálózatból meg kb ugyanennyi, hogy nem jön össze.
De legalább 2 hibaüzenet felváltva jelenik meg. 619 "Kapcsoalt hiba, vagy a szerver nem elérhető. (nem is találja a szervert)" és 651 "A szerver nem válaszol. (megtalálja szervert, de nem épül fel a kapcsolat.)"Mihelyst lesz időm, egy barátommal is ki akarom próbáltatni, hogy Ő tud-e csatlakozni. Ha Ő tud, akkor a szüleim kábeltv-s internetével van baj.
Amikor felépül a kapcsolat, akkor a tulajdonságok szerint MS-CHAP 2, PPTP, szoftveres tömörítés van.
-
Passz.
A wiki szerint kellett csinálni egy portforwardot, a router belső címére. Ez meg is történt, de csak a 1723-ast forwardoltam. Most olvastam egy másik weblapon, hogy a 47-es portot is forwardolni kell, mert azon keresztül történik a kapcsolat felvétel.
A helyzet érdekessége, hogy ma reggel sikerült az itthoni gépekkel elérnem a pesti VPN hálózatomat, de azóta nem.
Elakad a felhasználói név és jelszó ellenőrzésnél.
-
Üdv
Segítsetek légyszíves. Pesten UPC előfizu + dynDNS reg-gel létrehoztam egy VPN szervert a DD-WRT-ben.
Az ottani hálózatról tudok is rácsatlakozni, de a szüleimtől meg nem.
(Microsoft VPN kliens mindkét esetben, elvileg a beállítások jók. )
A szüleimnél egy kábeltv hálózat van (belső hálózatnak tekinthető).
Pingelni sem tudom a routeremet, legalábbis nincs válasz. A router elérhető, mert a fenti gépemen megy a torrent és a torrent oldalon aktív a feltöltés. -
VPN kérdés.
Feltettem a 23sp2-őt. Belőttem a VPN szervert a leírás szerint.
Na most, erre a szerverre szeretnék csatlakozni. A routerre helyi hálón csatlakozok, de ugyanezzel a géppel szeretném tesztelni a vpn-t, de nem jön össze, 619-es hibát ír.Elvileg jól működik, gyakorlatilag meg nem tudom mi a baj.
-
Üdv
DD-WRT esetén hol lehet letiltani a WLAN-t? Egyelőre nem lesz használva és ki szeretném kapcsolni.
-
A tomato esetén a telnet-es parancsok közül mi micsoda?
Van erről valami leírás?
Be van konfigolva rendesen a router, de érdekelne telnettel hogy lehet beállítani. -
Szia
Néhány ötlet:
- Próbáld meg csak AES vagy TKIP használatával.
- A gép látja a WLAN-t?
- Ha megodlható tedd közelebbe egy próba erejéig a routert, ha akkor is gond van, akkor a távolság , mint probléma kizárható.
Igen a jelszó mindkét gépen ugyanaz.Static DHCP-t használsz?
Nincs korlátozva a max kliens szám? (Advanced -> wireless -> Maximum clinets) -
Szia
Nézzük csak:
1. Statikus DHCP:
- Basic lap -> Static DHCP menüpont
- Megadod a MAC címet és a hozzá tartozó IP címet.2. Port forward:
- Port forvard lapfül -> Basic menüpont
- kiválasztod a protocolt - torrentnél TCP
- src address üresenhagyod
- Ext port - a router melyik porton fogadja a kérést (torrent 1417-es alapból)
- Int port - melyik portra továbbítsa a gépeden
- Int address - a géped IP címe
- description - megenezés3 Sebesség korlát
- Classification menüpl torrent (igyexem úgy igazítani a szöveget ahogy ott van . **= üres mező)
Src Add -- IP cím -- QoS osztályozás -- Megnevezés
TCP -- any port -- **
Bitorrent -- **
Sebességhatártól ~ Sebességhatárig4 QoS
A csomagok proiritását adhatod meg, melyik mekkora sávszélt használhat
- Outbound Rate kimenő csomagok osztályozása
- Inbound rate bejövő csomagok osztályozása
Ha ez megvan akkora a megadott osztályokat a classification manüpontál tudod hozzárendelni a gépekhez, portokhoz, protokollokhoz.pl. gép korlátozása
Src Add -- IP cím -- QoS osztályozás -- Megnevezés
TCP/UDP -- any port -- **
IPP2P(disabled) -- Layer7(disabled)A QoS-ről amit írtam azért nézze át valaki mert egy kicsit bizonytalan vagyok.
-
Szia
Akkor lépésről lépésre:
1. Letöltöd a firmware-t.
2.a Öszekötöd a gépet a routerrel (UTP kábel, áram stb.)
2.b Gépet DHCP címkérésre állítod
3. Legegyszerűbb ha a rourerhez adott CD-t elindítod és az ott leírtak szerint cselexel.
4. Belépsz a routerre
5. Administration lapfül alatt találsz firmware upgrade menüpontot.
6. File kiválaszt, frissít.
7. Router reboot, belépsz (asszem root/root).
8.a Basic lapfül -> Network menüpont
8.b WAN beállítás (szolgáltató függő)
8.c LAN beállítás, router IP cím
8.d DHCP enable (IP cím tartomány megadása)
9. Port forwarding lapfül -> torrnethez asszem 1417
10. Admin lapfül root jelszó megadása.
11. WALN lapfül WLAN disable (Feltéve ha nem kell a WLAN.)Asszem ennyi az alap konfig. Ha eddig eljutottál. Lehet játszadozni a WLAN-nal, QoS-sel, stb.
Ha vlaami nem stimmel kérdezz.
-
válasz
Core2duo6600 #4600 üzenetére
(#4574) 30z.Samu
Elvileg mennie kell, ha csak bedugod, persze minden gépnek azonos munkacsoportban illilk lennie. De a net megosztás enélkül is megy.Ugye Te is tudod hogy ez azért nem teljesen igaz. IP cím, alhálózati maszk stb azért jól kell beállítani.
(#4593) Xpod
WLAN -t én ki sem tudom kapcsolni benne.
Én nem ismerem a GC router kezelőfelületét, nem tudom milyen extrákat lehet állítgani benne, azért kérdeztem az alap beállításokra rá. Nehéz úgy segíteni, ha nincs megadva hogy mik az eddigi beállítások.(#4593) Xpod
Hagyd a qos -t cfosspeed segít rajtad.
Kap számát vissza 09 körülire.
Te ugye el is olvasod a hozzászólást amire válaszolsz.Mellesleg nálam a torrent 128 kapcsolattal is szépen megy a routeren keresztük, úgy hogy közben 2 gép is netezik. Ésszerüen kell beállítani a torrentet és nem kell szarakodni a cfossped meg hasnonló progikkal.
-
válasz
IamGabor #4591 üzenetére
Szia
Valószínűleg az a probléma, hogy túl sok a nyitott kapcsolat, illetve túl nagy a sávszélesség felhasználása az egyik proginak. (Ez elsősorban torrent használakor fordul elő.)
QoS vagy a programok egyenkénti max sávszél beállítása sokat segíthet.Awalon: igen, kilehet kapcsolni. Nálam sem megy most a wifi. (Én tomato-t használok, ott biztos ki lehet.)
-
válasz
chesterboy #4567 üzenetére
Szívesen. Sok sikert.
-
válasz
chesterboy #4565 üzenetére
Igen, helyes a meglátásod.
-
válasz
chesterboy #4563 üzenetére
Tudomásom szerint ilyenkor nem érhető el a modem felülete, de nincs is rá szükség.
A modem most csak egy közbenső eszköz, mely az ADSL-t illeszti a routerhez.
Az IP címeket meg minden más egyebet a router kezel. -
válasz
chesterboy #4561 üzenetére
A routert DHCP-ről állítsd át PPPoE-re.
Add meg a jelszót és a felhasználónevet.
Elvileg így mennie kell.
(De ez benne is van a router manualjában.) -
válasz
chesterboy #4555 üzenetére
A router kap IP címet?
Nem lehet, hogy az átjárót nem jól állítod be a gépeken? -
válasz
chesterboy #4550 üzenetére
Először is milyen net?
Jó kábelt használsz a hub és a modem között? (Crosslink)ADSL: Állítsd DHCP-re a a címkérést.
Kábbel modem: klónozd a routerrel a modem MAC címét és álltsd dhcp-re a címkérést.
-
válasz
rootmin #4552 üzenetére
Szia
Végigolvastam a regényed. (Egy kis tagolás jöt tett volna, de sebaj.)
Ami gyanús nekem, hogy a router a netet ugyan elbírná, de ennyi gépet nem.
Load ballancing:
Szerintem úgy kellne konfigolni, hogy a sulinetes vonal maradjon a hivalati vonalnak (+ a suli welapja), másik pedig legyen az egyéb célú hozzérés.
Én úgy gondolom elég egy webszerver-t beüzemelni, meg lehet őket különböztzetni aldomainekkel (vérpistike.suli.sulinet.hu), esetleg ha szét akarod választani, két apache futna ugyanazon a gépen, más portszámmal.Az, hogy melyik kérés melyik vonalon fusson, szerintem egy egyszerű domain szűréssel megoldható.
Az én szemszögemből elég, ha a samba szerverbe bemegy a két net + a LAN és egy pontos konfig a sambának.
-
válasz
fireman #3662 üzenetére
Ha jeleneleg jól működik, akkor nem kell lecserélni.
Akkor érdemes, ha pl SD mod-ot akarsz csinálni, valami nem okés a kaplcsoattal, a kimenő teljesítményt akarod szabályozni, bridge-ként akarod használni, finomabb QoS hangolást szeretnél.hzcs: mi nem működik ezzel a chippel?
-
Kész. Nem nem is kellett vele semmit csinálni, csak várni egy fél órát kb. Bejött az admin felület.
-
válasz
h_143570 #3655 üzenetére
Ez alapján a hsz-ed alapján próbáűlom visszaállítani a korábbi állapotot.
[link]1. kérdés, ha én nem a gyári IP-t használtam, hanem másikat és jelenleg is azon keresztül érem el a routert, akkor is a gyári címet használjam?
2. az legújabb tomatot szeretném feltölteni rá, azt is megtehetem ezzel a progival, nem kötelező a gyári-t felölteni, ugye?
-
Gyors és nagy segítségre lenne szükségem.
Megpróbáltam feltenni az X-WRT-t minden okés is volt. De ha a tűzfal beállításoknál a 21-es portot frowardoltam, akkor utánna nem lehetett elérni az internetet. Szenvedtem itt vele, minden más okés volt, csak ez az egy port forward nem ment.Visszaakartam tenni a tomato-t. El is kezdte frissíteni, de egyszercsak megszakadt a kapcsolat. Most elvileg megy a router, az internetet és a másik gépet is elérem, de webes felület nem elérhető. Telneten betudok jelentkezni.
Hogy tudnám befejezni a a frissítést? -
válasz
h_143570 #3655 üzenetére
Már fent is van.
Baromi jó, még mondjuk meg kell szokni, mit hol találok.
Az elérhető csomagok listája benne van, leírással együtt, nem kell nekem vadászgatni egyesével.
Amit nem kell állítani:
- IP címek
- VLAN beállítások
- MAC cím klónozásAmitvel dolgozni kell:
- csomagot telepíteni QoS-hez
- magyar nyelvi csomag letöltése. -
Most jött el az idő, hogy felrakjam az XWRT-t. Jól néz ki a felület, kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
Amit én írtam alhálózati maszk, az a gép és a router közötti címekhez tartozik.
Amit beírtál alhálózati maszk-IP cím páros egy loopback interface-t jelent. De hogy így is működik a kapcsolat ez nekem új.
Amúgy a kolléga az előbb szerinem a belső hálózatának a címzését írta el.
-
válasz
fireman #3378 üzenetére
Valszeg elszúrtad a címzést.
Milyen net?
A WAN ip címét állítsd DHCP-re, ezt majd a szolgáltatód állítgatja.A LAN IP címét, állítsd 192.168.1.1 Agépedét pedig pl 192.168.1.2-re, alhálózati maszk legyen 255.255.255.248.
A LAN felöli DHCP-t egyellőre kapcsold ki.
Ha ez kész innentől kezdve szépen állítgathatod a routert.
(Mivel a 192.168.1.x belső cím így ezt nyugodtan beállíthatod, senki nem fogja tudni elérni.)A gépen az átjáró a router LAN címe, jelen esetben 192.168.1.1.
-
Egy érdés merült fel bennem, mégpedig a VOIP.
Szóval, van-e rá lehetőség, hogy VOIP-ot tudjak használni úgy, hogy nem kell hozzá a számítógép?
Gondolok itt arra, hogy vannak ilyen USB-s telefonok, meg Bluetooth cuccok, és azokat rákötni úgy, hogy telefonálni lehessen. Az okés, hogy USB port kell rá, de ez tegyük fel, nem akadály. (Amúgy tényleg lehet rá tenni.) Van valamelyik firmware-ben ilyen funkció? Egyáltalán az asterix-en kívül kell még rá valami? Valaki csinált már ilyet? -
válasz
nicho01 #3357 üzenetére
Ha már volt ilyen gond, akkor valszeg MAC szűrés van. Amúgy is érdemes a MAC címet klónozni, kisebb a lebukás veszélye. Arról nem is beszélve, hogy így sokkal több dolgot tehetsz a saját hálózatodban. (Pl nálunk volt a szobába egy hálózati nyomtató, saját szerverek a programozási gyakorlatokhoz, és egyéb más célra)
-
Igazából azért akarom megcsinálni, mert a router és a gép között kb 7m a távloság, de közbe van 3 fal, meg szekrénysor, meg gázkazán és eléggé instabil a jel. S
És az utóbbi időben éppen eleget bosszankodtam miatta, ugyanis csatlakozni csatlakozik a hálózathoz a gép, de mikor pl DHCP-n lekéri az ip és egyéb címeket, megszakad a kapcsolat és nem látja egy darabig a hálózatot. Ezt minden cstlakozáskor eljátsza, úgyhogy most kihíztam egy ideiglenes UTP kábelt és azon keresztül használják otthon a gépet.Jah és most találtam boltot, ahol megtudom venni hozzá a kábelt.
Az eredményre én is kíváncsi vagyok.
-
Elegendő, de ha jól emléxem a két antennát 1-1 végfok erősíti (legalábbis intha ezt olvastam volna valamelyik külföldi oldalon), és így egyforma vagy legalábbis közel egyforma terhelés lenne mindkettőn, elkerülendő a végfok IC megsülését, ha kcisit megpiszkálom a kimenő teljesítményt.
-
válasz
nicho01 #3335 üzenetére
A kolis részt meg lehet csinálni. klónozd a routerre a hálókátyád MAC címét, állíts be a címeket és kész is.
Nem nehéz, sőtt amennyit leírtál, még csak fw-t sem kell frissítened. (Bár ugye aki ide beír, annak illik.
)
Lehet vele torrentezni,, de ha a szomszéd netét akarod használni (ugye ilyet jó kisfiú nem csinál) akkor firmwaret kell cserélned, mivel akkor repeaterkent használod.
QoS-el szépen meg lehet csinálni a programok priorizálását.
Erősítei a jelet nem lehet, de fillérekből össze lehet rakni egy érzékenyebb antennát, ami javíthat a jel erősségen.
-
Igen, fel lehet, de nagyon sokáig tart. Ugyanúgy mint a WPA-nál, a kapcsolat kiépítéséhez szükséges csomagokat kell öszeszedni. Azonban az erőteljes titkosítás miatt elég hosszadalmas egy 12-16 karakternyi kódot feltörni. De ahogy anno a WPA-t is sikerült feltörni, ennek is meg lesz előbb-utóbb a hibája.
Azonban köznapi használatban levő eszközökkel egyellőre elég biztonságos, nem kell tartani, attól, hogy jön egy Pistike és felnyomja a hálózatot. -
válasz
Axi-Maxi #3265 üzenetére
Amire én tippelnék az driverhiba.
Vagy a router netes beállítása nem jó.
Ha jól sejtem ez kábelnet. Nem lehet, hogy ott nem stimmel valami?
Amikor elmegy a net, akkor a routerben jó címek vannak?
Legközelebb amikor lemegy a net, kérj új IP címet a routertől.(ipconfig /release, ipconfig /renew)
Ha akkor megjavul, akkor valamiért nem frissíti az IP címeket. (DNS, Gateway, stb)Próbára állíts be a routeren statikus DHCP-t. (MAC címhez rendelj IP-t.)
-
Amikor mgadod a MAC szűrést, akkor nem lehet hogy az adott MAC címet letiltod?
Két féle MAC cím szírést lehet beállítani:
- csak az adott címet engedélyezni
- mindent enged az adott címen kívül.Bon3ss #3109 legjobb a WPA + TKIP+AES, de ha csak önmagába akarod, akkor AES-sel többet érsz el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest